Jump to content

illustris

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • Address
  Eekboerstraat 30, Oldenzaal, 7575AX, Netherlands
 • First name
  Arif
 • Last name
  Eganovic
 • Company or organization name
  illustris bv
 • Website address
 • Twitter

Company info

 • Location
  Oldenzaal
 • Phone number
  0854863310
 • Branch
  Industrie & bouw
 • Branch 2
  Groothandel
 • Branch 3
  Life sciences
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  illustris is een moduleer en flexibel ERP software wat geschikt is voor kleine als grote ondernemingen. wij zijn op zoek naar resellers die ervaring hebben met erp software.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemen is ervaren en elke dag weer ontdekken en nieuwe kansen zien. zodat je als persoon ontwikkelt maar ook je bedrijf
 • My opinion about innovation
  innovatie vinden wij zeer belangrijk vandaar dat illustris zich konstant blijft ontwikkelen. naast de pc is onze software ook geschikt voor tablets en telefoons. mocht het zo zijn dat er nieuwe ontwikkelingen zijn op hardware dan ontwikkelt illustris daar een passend product bij.
 1. Beste Jasper ik ben het met jou eens!!! heb zelf ervaren dat ook een fiscalist soms fouten maakt en een ondernemer moet gewoon ten alle tijden weten hoe hij er voor staat. en niet zijn boekhouder die op dat moment net bij een ander klant zit. eenmanszaken en zzp-er moeten wat meer op hun administratie letten daardoor zijn er na 1 of 2 jaar veel die het niet redden en niet omdat ze geen goed product of dienst leveren.
 2. zou kloppen wat u daar zegt, behalve dat de fiscus daar geen genoegen mee neemt als het fout gaat!
 3. De boekhouder is niet verantwoordelijk voor jouw boekhouding ook hij kan fouten maken de fiscus kijkt jou daar voor aan!
 4. hallo Peter, ben benieuwd of er iemand daarmee ervaring het heeft (kosten baten) of heb jij zelf ervaring ermee?
 5. Klopt daar bij is het wel zo dat de belastingdienst een aantal controlle servers er tussen heeft. dat is met online boekhouden niet! en de backups ook niet. gevaar zit hem in direct benaderbaar ook al beloven ze van alles het blijkt steeds maar weer dat het makkelijk te hacken is.
 6. Beste Norbert, de mens is inderdaad het gevaar maar probeer alles zo veel mogelijk te beperken(gevaren). En er zijn zelfde mogelijkheden maar dan niet online via een web browser die zo lek is. Maar uiteraard kasten misschien opslot als je naar huis gaat etc, om ook de personen die toegang tot je ruimtes hebben die niet de gelegenheid te geven om iets van jouw bedrijf te kunnen meenemen.
 7. Las net op nu.nl weer een bericht over hack op beveiligde website door Belgen, duizenden persoonlijke gegevens op straat. Mijn mening blijft online gegevens zijn erg gevoelig en kwetsbaar. Mvg illustris
 8. Beste wensen allemaal, Mijn mening en het word steeds bevestigd door nieuwsberichten, over online dingen doen zoals je crm of financiën altijd te benaderen zijn door derden. En ik denk niet dat ieder van ons de klantgegevens niet op straat wil hebben. Er zijn meer mogelijkheden dan online Mvg [reactie onder quote leesbaarheid topic]
 9. Oke bedankt dat is fijn te horen, ben niet een verkoper maar technisch iemand maar ook al heb je goed product het moet natuurlijk goed verkocht worden. Nogmaals bedankt aan deze waardevolle informatie. Maar die anderen waren niet voldoende informatief neem ik aan of bodem ze niet voldoende?
 10. Richard bedankt voor je kritiek, video en demo ben ik momenteel mee bezig binnenkort online. Omdat het moduleer en flexibel in prijs is afhankelijk van wat je nodig hebt en hoeveel waarvan, daarom heb ik de prijs niet genoemd. Of denk je dat dit zeker een gemis is want zou wel een matrix met prijs module n gebruikers kunnen plaatsen.
 11. Beste Branko, ook bedankt hier voor, ik had hiervoor inderdaad een bedrijf wat software op maat deed. heb sinds 3 jaar al getragt naar een eigen pakket wat nu zover is dat het de markt op kan. de prijzen wil ik juist laag houden en zit te denken via resellers het product te verhandelen aangezien ik wel technische kennis heb maar niet goed weet dit te verkopen dat met de chinese tekens is mij ook opgemerkt bij sommige tablets en kleinere schermen. Mocht je ideeen hebben Branko dan hoor ik het graag van je uiteraard mag je me ook prive emailen.
 12. oke dat is een goed te weten want ik dacht inderdaad dat het zou verdwijnen. U doet veel administratie voor deze branche?
 13. had inderdaad al half jaar geleden gelezen dat deze regeling niet werkte en per 2015 ophoudt te bestaan.
 14. dank u hiervoor zal er eens goed over na denken mogelijk kan ik u hierover weer benaderen als ik het geplaatst heb.
 15. Dank hiervoor er staan nog inderdaad her en der fake dingen op omdat ik er nog mee bezig ben maar inderdaad moet deze op tijd goed getoont worden. wij streven er naar om per januari de markt op te gaan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept