Jump to content

inDlu

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • Address
  Bogotastraat 40, Den Haag, 2548HG, Netherlands
 • First name
  Kristian
 • Last name
  Dansen
 • Company or organization name
  inDlu
 • Website address
 • Twitter
 • Facebook

Company info

 • Location
  Den Haag
 • Phone number
  0648481696
 • Branch
  Life sciences
 • Branch 2
  Juridisch
 • Branch 3
  ICT/ telecom
 • Website address

Vision

 • I'm looking for people who
  een partner kunnen zijn in ons ontwikkelproces. Mensen die mogelijkheden bieden voor cross selling. Ik denk aan interieurbouwers voor bijvoorbeeld maatwerk kasten of bureaus. Of een tuinarchitect of hovenier die de tuinen rondom de inDlu's aanlegt.
 • My opinion about entrepeneurship
  Vrijheid. Je eigen kansen zoeken en deze benutten.
 • My opinion about innovation
  Verbeteren. Altijd beter, mooier, effectiever.
 1. Zeker nummer 2! Maar een eerlijke vraag. Ik begrijp je studentendoelgroep meerwaarde. Maar wat is je meerwaarde / onderscheidende vermogen tov een groupon? Ik zou niet echt weten waarom ik op je site moet kijken en niet lui (klant denken) bij de site die ik al ken. Ik zit niet in je markt hoor, dus gewoon open vanuit de heup geschoten leg ik hem neer :)
 2. Wow, Ik ben onder de indruk en denk tegelijk dat het niet echt iets is voor Nederland. Kruisbestuiving is zo effectief. We netwerken ons suf maar het belangrijkste is mensen ontmoeten en ideeën kruis bestuiven. Maar toch is het meer grappig en in mijn ogen kan het veel beter in een HNW cafe of een werkplekken huur pand. Daar kom je ook allerlei verschillende mensen tegen. Hoewel dit natuurlijk alle muren weghaalt en je direct persoonlijk contact hebt. Ik zeg gaaf maar nee :)
 3. Ja je hebt nu ik het nalees wel een punt. Kan hem helaas niet meer modden na 2 uur. Excuses. Ik ben misschien een beetje te enthousiast. Maar we hebben nu wel bewust de informatie apart gehouden omdat het enorm uitmaakt hoe je je kantoor aan de belastingdienst presenteert. Terwijl het ding fysiek natuurlijk niet veel veranderd. Nogmaals dank voor de feedback. Ik hou het ingetogen. Maar inhoudelijk, mijn informatieblad geeft hopelijk een goed beeld van de mogelijkheden.
 4. Wat onwijze leuk! Maar ik zie ze in mijn omgeving komen en gaan. Ik denk dat als je een feestwinkel wilt beginnen dat je eigenlijk een soort feestadvies dienst erbij moet maken. Van mij apart met een video wall (scherm en beamer) waarin je voorbeelden van verschillende soorten feest opbouw geeft. Het lijkt mij dus ook heel leuk. Leef je droom! Maar ik zou wel meer doen dan alleen de artikelen verkopen. Maar ik weet echt helemaal niets van de omzet kant. Ik heb alleen ervaring als klant.
 5. Het is inmiddels mei. Wij zijn een stukje verder doorontwikkeld. En ik heb op de site nu een informatieblad staan. Onze kleinste unit is bij uitstek geschikt als kantoor in de tuin en we leveren hem nu verplaatsbaar. Dan is hij na gebruik in principe door te verkopen of verhuren op een andere locatie. Wat vinden jullie van het informatieblad? Dit is onze inDlu 10 trouwens:
 6. Ik werk zelf voor een gemeente en kan beamen dat de bestemming soms roet in het eten kan gooien. Er zijn ook alternatieven te bedenken (ik lever zelf een kantoor in de tuin) maar wat belangrijk is: Overleg met je accountant. Soms zijn er slimme oplossingen. Werken aan huis heeft veel voordelen. Denk alleen al aan reistijd. Het kantoor moet voor de belasting aan een derden te verhuren zijn. Daarom vraagt men om een eigen opgang en sanitaire voorziening. Heel veel succes. En ga eens praten met je accountant. Op kantoor kosten is een hoop te besparen als je het slim doet. Of een hoop te winnen als je wilt investeren. Zie het als mensen die je een bed verkopen. Je spendeert er uren per dag. Jaren van je leven. Voor je kantoor geldt hetzelfde. Het is JOUW plek om efficiënt te zijn. Maar ook de uitstraling naar klanten. Fijn lang weekend nog!
 7. Bedankt voor je feedback. Een ruling voor het gebruik van een inDlu zou inderdaad een goede service zijn voor mijn klanten. Een belastingtechnische zelfstandige werkruimte is geen bestemming die gemeenten hanteren in bestemmingsplannen. Een bedrijf voeren aan huis is tegenwoordig meer mogelijk in bestemmingsplannen. Echter zodra je een bezigheid begint die redelijk wat traffic genereert kan er moeilijk gedaan worden omdat je parkeeroverlast veroorzaakt en je feitelijk je bijgebouw/ondergeschikte ruimte (kantoor is ondergeschikt aan woonfunctie) als een kantoorbestemming (in de gemeentelijke zin) gaat gebruiken. (Dan krijg je te maken met CROW normen voor parkeren etc). Wij verkopen een thuiswerkplek / kantoor in de tuin die juist ideaal is voor het thuiswerken. Dit is allemaal uitgezocht (ik werk nu nog voor een gemeente). Maar het belasting verhaal is voor mij anders. Daarvoor zoek ik nog de details. Ik ken de zelfstandig verhuurbare eisen. Maar werd juist geprikkeld door het blokhut verhaal hier. https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=49;action=display;threadid=49153;start=msg464788#msg464788 Die stelt dat de unit "Allen bedankt voor de opheldering. 1. Blokhut/kantoor wordt 100% zakelijk gebruikt en behoort tot het ondernemingsvermogen omdat het splitsbaar is van de woning (bij verhuizing nemen we hem mee). 2. Ik ga hem activeren op de balans en in 5 jaar afschrijven. 3. De btw zal ik terugvorderen in verhouding tot de belaste omzet en vrijgestelde omzet. 4. De investeringsaftrek is hier ook van toepassing. " Dit lijkt mij ideaal voor mijn klanten. En zo denk ik dat ik het ook aan de belastingdienst voor ga leggen. Eerst telefonisch en dan kijken of ik wat op papier kan krijgen. De eigen verantwoordelijkheid voor de koper blijft wel om mijn informatiepakket voor te leggen aan de eigen accountant. Immers elke bedrijfsvorm kent weer zijn eigen specifieke randvoorwaarden. Nogmaals dank!
 8. Wow, een chemisch toilet (die meegeleverd wordt, of gewoon een emmer :)) zou natuurlijk helemaal een papieren oplossing zijn. Maar ik wil graag een waardevolle investering leveren. Dat moet zonder gedoe. En omdat ik bij dat blokhut verhaal hier op higherlevel wel een goed gevoel kreeg denk ik dat het moet kunnen zonder toilet maar door de unit mobiel te maken. Op zijn minst in principe. Als optie. Ik denk niet dat iemand in de praktijk zijn inDlu doorverkoopt. Net zo min als dat iemand het kantoor naast huis (vroeger de bekende garage) echt gaat door verhuren. Dat wordt volgens mij vaak na beëindiging van het bedrijf een privé kantoor of onderdeel van de woonkamer.
 9. Omdat niemand nog gereageerd heeft. Als iemand een goede lead heeft waar ik mijn vraag neer zou kunnen leggen dan ben ik natuurlijk ook al een stap verder. Bij voorbaat dank!
 10. Hallo allemaal, Met mijn bedrijf verkoop ik units voor in de tuin. Het gebruik als kantoor is zeer voor de hand liggend en ook een belangrijke bron van onze potentiële klanten. Onze kleinste unit, de inDlu 10 is 10m2 groot en daar past natuurlijk eigenlijk geen toilet in. Ik denk dat je de unit als kantoor in de tuin toch af kan trekken, maar ik twijfel. Immers de unit moet aan derden verhuurbaar zijn. Daar komt ook de eisen van de belastingdienst vandaan. Een eigen opgang en een toilet. Maar ik las juist hier https://www.higherlevel.nl/forum/index.php?board=49;action=display;threadid=49153;start=msg464788#msg464788 Over een blokhut die geen toilet heeft maar toch aftrekbaar is omdat deze verplaatsbaar is en dus altijd aan de derden verkocht of verhuurd kan worden. Als ik dat goed begrijp, en ik maak mijn kleinste unit op een stalen frame, waardoor deze hijsbaar is en dus na gebruik doorverkocht of verhuurd kan worden, dan voldoe je toch aan de eisen die de belastingdienst stelt? Ik denk dat het kan. Maar ben heel benieuwd naar jullie visie op dit verhaal. Bij voorbaat grote dank.
 11. Wij zijn net begonnen. Ik ging langs een bevriend makelaar om haar te vragen naar feedback over onze units. Misschien wat tips om beter zicht te krijgen op de doelgroepen die zij voor ogen heeft. Ik laat haar de folder zien. Zegt ze: Wow, wat gaaf! Zo eentje wil ik! Ehhh, oke, daar kwam ik niet voor mij je krijgt een offerte van me.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept