Jump to content

Anoniem_06

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Bedankt voor het opmerken Peter, scherp als een mes. Ik zal er niets meer op zetten in de zin van reclame.
 2. Iemand die zelf actief op internet zoekt zal met onze werkwijze ook mee instemmen en meer informatie willen. Het voordeel is dat wij deze mensen al persoonlijk gesproken hebben en er dus een positief gezicht aan het bedrijf gekoppeld is. Waarmee onze partner dus een streepje voor staat op de ondernemer met internet-leads. Het is wel zo dat wij alleen met top bedrijven samen werken die ook echt alleen maar kwaliteit aanleveren, want er zijn tegenwoordig veel bedrijven in zonnepanelen die niet deugen qua garantie en prijs/kwaliteit verhouding. Onze werkwijze werkt klaarblijkelijk toch wel goed anders zou ik niet bestaan als bedrijf toch? Maar ik snap je gedachtegang, je weet ook niet wat de kwaliteit van een lead is in de beginperiode. Vandaar dat wij werken met een aantal leads gratis. En na 3 maanden pas op oorspronkelijke prijs te gaan zitten.
 3. Bedankt voor je reactie Norbert, Ik werk nu al langer dan 1.5 jaar samen met een bedrijf en ik moet zeggen dat de lead prijs op het begin erg laag was, omdat er nog geen vertrouwen of zekerheid van verkoop was. Ik heb overwogen om dus zoals je zegt een bepaald % te krijgen van de order, maar omdat het soms lang kan duren met een order viel dit af. Ik loop nu dus zelf leads en ik weet dat een nieuwe partner eerst vertrouwen nodig heeft, vandaar dat ik ook de eerste 10 leads gratis geef. Dit is voor mij een kleine investering om een partner vertrouwen te geven. Daarna hanteer ik een bepaalde prijs per lead en na 3 maanden wordt het de prijs die moet blijven staan. Is er dus iemand geïnteresseerd in persoonlijke en kwalitatief goede leads, geef mij dan even een specificatie van de branche waarin je zit en of het wel mogelijk is. Je kan altijd op de website van Toekomstige Klanten - Efficiënte marketing kijken. Die staat in mijn profiel.
 4. Je kan ze natuurlijk ook zelf genereren, je bent hiermee niet de eerste is mij tot kennis gekomen. Indien je ze zelf genereert, hoe bevallen ze? En in welke sector(en) ben je actief?
 5. Ik zou graag van ondernemers willen weten, waarom zij kiezen voor internet-leads of waarom juist niet? Dan het liefst ondernemers in de sector duurzame energie zoals: isolatiemateriaal, kunststofkozijnen, zonneboilers etc. Bij voorbaat dank.
 6. Richard, jij gebruikt zelf geen leads en kan hier dus ook geen mening over ventileren. Daarbij is dit een forum met ondernemers en wellicht dat sommigen hier leads gebruiken, vandaar wil ik graag hun mening weten over de leads die zij kopen.
 7. John, daarbij weet ik zeker dat ze het niet zullen gaan rondbazuinen, omdat hun concurrentie positie dus in zekere mate verzwakt. Zij ervaren het voordeel al van hun leads en waarom zullen ze andere ondernemers hierin mee laten liften, je streeft toch naar een winstmaximalisatie?
 8. Klopt de oude garde is van het persoonlijk afpreken, maar de jongere generatie gaat veel meer online. Ik heb geen onderzoeksgegevens hiervan, maar dit is wat ik dacht, omdat er dus tientallen ondernemers mij dit antwoord gaven. Waarom ik ze niet op mijn site plaats, is omdat ik zelf redelijk objectief wil blijven tegenover de consument. Zodat zij het gevoel krijgen dat een onafhankelijke organisatie het product promoot en niet het bedrijf zelf. Mocht er trouwens iemand interesse hebben in persoonlijke en kwalitatieve leads en misschien wel benieuwd geworden naar de werkwijze dan ben ik altijd bereid dit uit te leggen. Er zijn overigens maar een paar bedrijven die ongeveer hetzelfde doen als wat wij Toekomstige Klanten doen, dus aan concurrentie kan het sowieso niet liggen.
 9. Graag jullie mening, indien verstand over dit onderwerp is.. Excuses voor de spam trouwens, het zal niet meer voorkomen. Ik zal sluikreclame gebruiken in een gericht antwoord.
 10. Daarom gebruik ik dit forum, omdat ik zelf geen idee heb. Het lijkt me gemakzucht en wellicht heeft het iets te maken met cultuur, omdat veel er zo aan gewend zijn willen ze niet van hun oude patroon afwijken. Heb jij een idee Jeroen? Ik doe nu zaken met een aantal partijen en zij ervaren toch op een veel efficiëntere manier een uitbreiding van hun klantenbestand dan wanneer zij internet-leads gebruiken..
 11. Goedendag allen, Ik ben deskundig in het vergaren van leads en heb mijn eigen bedrijf hierin opgericht. Wij vergaren dus persoonlijke kwalitatief goede leads, wat de verkoop stimuleert en het klantenbestand uitbreid. Mijn vraag is waarom veel ondernemers toch de voorkeur aan internet-leads geven, terwijl deze kwalitatief minder waard zijn en over het algemeen bijna net zo duur zijn?
 12. De gemiddelde kosten van een lead verschillen natuurlijk per sector. Er zijn site's die "kwalitatieve" e-mail adressen aanbieden per 1.000 of 25.000 voor, pak 'm beet 1 euro per lead. Deze leads zijn over het algemeen waardeloos, want bij de meeste komt een mail bij spam te staan. Daarbij heeft e-mail een low-respons wat het nooit kwalitatieve leads maakt. Wil je iemand bereiken, zorg dat je die persoon kan bellen en dat deze persoon hiervan op de hoogte is. Dit is de manier om leads van optimale kwaliteit binnen te halen. Spam weggehaald, graag niet in elk bericht je eigen website pluggen.
 13. Reclame maken in een oud topic (2013!) is niet echt netjes en niet binnen de regels van dit discussieforum
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept