Jump to content

SvenRo

Junior
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Country
  Nederland

Company info

 • Location
  Nijverdal
 1. Dankjewel voor je reactie. Weet jij ook hoe dit voor een webshop geregeld kan worden?
 2. Hallo allemaal, Wij verkopen cameras, en helaas krijgen wij regelmatig wat retour. Bij retour is vaak de zegel verbroken, en verkopen wij de cameras als tweede kans. Echter, nu willen wij graag tweedekans cameras gaan verhuren. Heeft iemand ervaring, tips en/of ideeen hoe je online borg kunt vragen? Kan dit via een creditcard of is het handiger om klanten extra te laten betalen met ideal? Mvg, Sven [verandering: titel]
 3. Gaat mij er vooral om of ik het domein mag gebruiken. Ik werk samen met een bedrijf gespecialiseerd in SEO dus er valt wel degelijk wat te halen. Informatie zal vooral over de spelen gaan en uiteindelijk incl de uitslagen en nieuwtjes.
 4. Ik zal er adwords op zetten (Google ads)
 5. Beste allemaal, Ik heb olymp*icga*mes*korea.com geregsiteerd een hele tijd geleden (zonder *). Ik zou hier graag een leuke informatieve site op willen zetten maar ik weet niet of dit wel toegestaan is. Ik heb rondgekeken in het merknamen registrer maar ik kwam de hele naam niet tegen. Wel kwam ik olympic games als merknaam tegen, echter staat er niet bij of je wel of geen site mag beginnen met de naam in de url. Zou iemand mij advies kunnen geven omtrent het gebruik van dit domein? Is het toegestaan om en informatieve site te bouwen op dit domein? Alvast hartelijk bedankt.
 6. Bedankt voor alle reacties! Ik ben een stuk wijzer geworden. Nieuwe reacties? Ik kijk er naar uit!
 7. Heb inderdaad gewoon een Duits adresje. Ook heb ik gekeken naar de prijzen in nederland vergeleken met de duitse prijzen waar ik het zou kopen. De prijzen liggen stukken lager. Ik heb ook de vraag gesteld of de producten echt zijn. Als antwoord kreeg ik: ja ze zijn echt. Natuurlijk kan je een verhaal mooier maken dan het is, maar heb een overeenkomst waar in staat dat producten echt zijn en dat hun de schade op hun nemen indien het toch niet echt blijkt te zijn. Is dit handig om mij zelf in te dekken? Of heb ik er niks aan?
 8. Hallo allemaal, Ik heb een adresje waar ik goedkoop horloges in kan kopen. Wel te verstaan echte horloges, dus geen namaak. De horloges importeer ik vanuit Duitsland. De eigenaren van de bekende merken heb ik niet op de hoogte gesteld dat ik de horloges verkoop. Mijn vraag is nu als volgt: Is het toegestaan om de horloges in mijn webshop aan te bieden? Ik zal zelf de productfoto's maken en de teksten ook zelf maken. Met vriendelijke groet, Sven [verandering: titel]
 9. Beste allemaal, Ik heb een onderneming in de retail. Ik verkoop camera´s en toebehoren. Helaas zijn camera´s vaak geseald (een sticker waardoor je kan zien of het product ooit open is geweest). Wanneer een klant een camera open maakt en zich binnen 14 dagen bedenkt, zitten wij een beetje met de gebakken peren. Wij zouden deze camera's als outlet of als demo model kunnen verkopen, echter denken wij een beter idee te hebben waar wij meer geld uit kunnen halen. Wij willen de camera's (vaak +250 euro) verhuren voor bijvoorbeeld vakantiegangers. Echter moeten wij verzekerd worden tegen.
 10. Je kan ten Hag even vragen. Super vriendelijke mensen! Geven daarnaast onafhankelijk advies
 11. Beste allemaal, Wij hebben (bijna) alle feedback door kunnen voeren. Zou ik jullie nog eenmaal mogen vragen om een herkeuring te doen? Met vriendelijke groeten, Sven
 12. De wet Loonheffing en inkomstenbelasting kunnen je erg veel duidelijkheid geven. Zijn relatief kleine wetten, waar het bijna exact in staat (in Jip en Janneke taal)
 13. De site komt rustig bij mij over wat uiteraard fijn is. Echter vind ik dat de eerste pagina niet laat zien waar jullie voor staan. De site is erg basic om het zo te zeggen, maar toont niet dat jullie een internet bureau zijn. Ik zie dat rechts veel ruimte over is, misschien kan je hier een leuke duidelijke afbeelding neerzetten.
 14. Ik heb toevallig een goede connectie op het gebied van flexiebele kantoorruimtes. Deze man verhuurt oa. panden aan de heerengracht in amsterdam, en aan de dam van amsterdam. Dit zijn echt top locaties en volgens mij betaal je maar 50 euro per maand.. Contacteer mij maar als je er wat mee kan :)
 15. Beste denederlander, Je mag zeker geen 0% btw toevoegen. Dit mag onder een paar voorwaarden (zie tabel II uitv. besl. wet OB). Ik zal je aanraden om dit gewoon in te boeken als uitgave, of het gewoon niet in te boeken omdat je er vrij weinig mee kan. Het enigste wat je wel kan doen, is dat je hier een notitie van maakt, waardoor je bij je inkomstenbelastingaangifte een xx percentage over 30 dollar minder betaalt. Groetjes, Sven
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept