Jump to content

denederlander

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Company info

 • Location
  Groningen
 1. Ik weet dat dit een oude post is, maar ik zat met een vergelijkbaar logistiek probleempje en sluit me eigenlijk aan bij wat Highio zei. In mijn geval heb ik een ietswat dure slow juicer (angel juicer) aangeschaft waarmee ik nog zelf produceer. Als de afzet groter wordt, wordt het kijken hoe je dit kan uitbesteden, maar bij deze omvang moet dat inderdaad nog lukken.
 2. Hier sluit ik me bij aan. Het past ook binnen de filosofie van het geven zonder per se iets terug te verwachten. Houd het vooral vrijblijvend en ga niet te hard pushen. Uiteindelijk zullen mensen het product afnemen als het goed bevalt :)
 3. Grappig dat dit topic nu iets meer dan een jaar oud is, maar eigenlijk nog steeds hartstikke relevant. Het afgelopen jaar is er wat betreft zoekmachine optimalisatie weer enorm veel veranderd. Naar mijn idee is de scope van het Google algoritme verlegd van 70-90% posities in Google door een groot aantal backlinks naar een focus op kwalitatief goede content en kwalitatief goede backlinks. Vooral het stukje startpagina linkbuilding begint aanzienlijk terrein te verliezen en ik verwacht dat dat in de toekomst alleen nog maar meer moet gaan inleveren. De echte kwalitatief goede backlinks zijn
 4. Beste allen, Ik heb een vraagje m.b.t. de administratie. Ik heb een thema (soort websitetemplate) aangeschaft bij een Amerikaans bedrijf. Op de factuur staat geen btw en daarom ben ik in dubio hoe ik dit het beste kan inboeken in mijn boekhoudprogramma. Wat is jullie mening: 1) Inboeken als gewone factuur met 0% btw. 2) Inboeken als 'levering buiten EU' en dan wel gewoon de btw op 21% zetten en bij het bedrag ex. btw het factuurbedrag zetten? Hoor graag jullie mening (zie onderstaande bijlage). Alvast bedankt!
 5. Tnx! Ik kan het gewoon als privé-boeking invoeren en dan vervolgens onder afname AF (uitgave/opname) invoeren bij Acumulus. Mvg, Joep
 6. Beste allen, Ik heb zojuist een product (voor mezelf) per ongeluk via mijn zakelijke rekening betaald. Hoe kan ik dit het beste in mijn boekhouding opnemen? Dit is namelijk geen zakelijke uitgave, maar ik weet niet hoe ik dit moet verwerken in mijn online boekhoudssysteem Acumulus. Alvast bedankt voor de reacties! Mvg, Joep
 7. Super, dan is dat duidelijk. Dan ga ik even contact opnemen met de hostingprovider over deze kwestie. Nogmaals dank voor je tijd.
 8. Dat klopt, de klant gaat alleen met mij een overeenkomst aan. Daarentegen heb ik geen invloed op eventuele storingen/technische fouten van de hostingprovider bij wie ik (en mijn toekomstige klanten) aangesloten zullen zitten. Het is dus een vorm van overmacht als zij ergens een fout maken, lijkt mij? Hoe kan je zoiets het beste opnemen in de AV? Heel erg bedankt voor je hulp!
 9. Bedankt voor je reactie. Ik heb ze zelf opgesteld (zie: https://www.webnexus.nl/wp-content/uploads/2015/08/AlgemeneVoorwaardenDef2.pdf) en laten nakijken door een jurist. Dat ga ik na het aanbrengen van mijn wijzigingen weer laten doen. Wat betreft de hosting en domeinnaam kan ik alle verantwoordelijkheden denk ik afschuiven naar de hostingprovider waarbij ik een reseller pakket heb afgesloten. Zou je het onderstaande bijvoorbeeld kunnen opnemen in de AV? : 'Onze hosting en domeinregistratie verloopt via ..hosting. Gezien dit een derde partij is, zijn wij niet aansprakelijk voor storingen
 10. Thanks voor het zeer complete antwoord! Hier kan ik wat mee. Ik had reeds een AV opgesteld voor mijn bedrijf (webnexus.nl), maar deze ga ik nu uitbreiden. Nogmaals dank!
 11. Beste allen, Ik ben een kleine ondernemer en ik bouw websites. Tot voor kort rekende ik alleen eenmalige kosten voor het opzetten van een website, maar ik wil nu ook (service)abonnementen gaan aanbieden (gezien ik veel support moet doen na oplevering van de website). Ik heb alles al op een rijtje kwa prijzen en diensten, behalve hoe en of ik de voorwaarden van abonnementen in de algemene voorwaarden moet opnemen. Welke zaken zijn dan belangrijk om in de algemene voorwaarden vast te leggen, of is het voldoende als ik een akkoord krijg via de mail van een klant voor een bepaald abonnement.
 12. Dank! Dan is dat ook helemaal duidelijk. Laatste vraag: 1) Is het niet raar dat er 27.76 euro afgeschreven wordt van mijn zakelijk rekening en dat je dan in de administratie zet dat je 33.59 euro (inclusief btw) hebt betaald terwijl dat in werkelijkheid dus slechts 27.76 euro is? ** Update: Het is me duidelijk.
 13. Bedankt voor je reactie. In de bijlage zie je hoe ik het nu heb staan. Klopt dit? Sorry dat ik zo veel vragen stel, maar omdat ik op zeer korte termijn veel meer ga uitbesteden probeer ik te begrijpen hoe ik dit op correcte wijze in mijn administratie verwerk. 1) Is het niet raar dat je 27.76 euro betaalt en dit bedrag ook als zodanig afgeschreven wordt op je rekening en dan zet je in de boekhouding dat je 33.59 euro hebt betaald terwijl dat in werkelijkheid dus slechts 27.76 euro is? 2) De kostensoort: het is meer de vraag of ik voor een bijzondere of vrije kostensoort moet kiezen.
 14. Vraag 2: Moet ik bedrag inclusief btw 30 euro selecteren of bedrag ex. btw 30 euro?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept