Jump to content

Douwel

Junior
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Maar het gaat hier om producten zoals: pistolletjes, kaasbroodjes, witte bollen, harde bollen, hamkaas broodje. Deze komen uit de oven en ze snel ik worden gepakt en de karren uit de oven hebben geen vaste plek dus een locatie systeem zou hier niet van toepassing zijn lijkt me.
 2. bedankt WalterBrokx voor de reactie het probleem is alleen dat we met lossen karren werken die je van plaats kan veranderen dus de artikelen hebben geen vastte plek. de artikelen hebben ook geen barcodes. een app of software systeem heeft dus geen zin want je moet het met de hand tellen.
 3. zodat ik geen looptijd heb naar de medewerkers om te vragen of ze de lijst hebben zodat ik hem kan controleren.
 4. dat lijkt handiger maar als een bestelling met spoed weg moet. moet ik hem controleren of alles er bij zit. dit moet binnen 60 seconde gebeuren want dan is de vrachtwagen weer weg. dan is het belangerijk dat ik alle a4tjes bij elkaar heb zodat ik
 5. afvinken met letter is wel een idee. ik ben eind verantwoordelijk alleen ik kan niet even 100 producten na tellen voor 1 klant. dus daar vertrouw ik mijn personeel in alleen een dubbele bestelling pakken is gewoon niet handig
 6. Bedankt voor alle snelle reacties om een voorbeeld te geven: 5 pagina's met deze structuur. Zie bijlage foto de mederwerkers moeten alle 100 artikelen met de hand tellen. stel ze maken een tel fout en de klant belt ons. dan moeten we hierbij wel de goeie medewerker op aanspreken dus we moeten na 6 uur na de bestelling is gepakt weten wie wat gedaan heeft.
 7. Ja maar daar staan heel veel artikelen op die niet van belang zijn voor hun. we gebruiken nu een lijst waar alle klanten opstaan en dan strepen we daar het getal door als je hem bij de klant in het kratje doet. Dus iedereen werkt samen met 1 A4tje om alles door te strepen
 8. Goede morgen alle, mijn probleem als leiding met mijn personeel. Het werk wat ze moeten doen: karren met artikelen verdlen over ongeveer 15 klanten. het probleem is dat de 3 mensen vaak niet weten welke klant ze doen, dit resulteert vaak in 1 klant met 2x de hoeveelheid van besteld. als dit voorkomt raken de artikelen op en kunnen we de rest niet leveren. vaak tellen we dan snel alle bestellingen na om te kijken waar de fout zit. hoe kan ik dit het best oplossen en de medewerkers er op aanspreken? Zelf vond ik het een idee om elke medewerker een mankeerstift te geven zodat ze afstrepen wat ze hebben gedaan en zo kan je aan de hand van de kleur bijv. Blauw van Jan zien dat Jan dat heeft gedaan. iemand een idee hoe we dit kunnen verbeteren? Als het niet duidelijk is gewoon vragen!
 9. Ik heb ergens een mp3 met cafégeluiden, erg goed voor concentratie en inspiratie. Thanks voor de reminder ga hem weer eens opzetten :) Geen dank, met hoch die hände wochenende hans entertainment kom je meteen in de apres ski vakantie terrecht :P Kan me alleen niet veel van die vakanties herinneren ??? ???
 10. Tijdens het werk luister ik toch altijd graag naar chillstep (natuur geluiden). Maar als het vrijdag middag is gaat er toch altijd Blue da ba dee van Eiffel 65 en als laatste nummer altijd nog: hoch die hände wochenende hans entertainment. Jonge ondernemer van 17 ;D
 11. Het is ook belangerijk om te schrijven voor je bezoekers en niet omdat je dan hoger komt in de zoekmachine. (dit gaat vaak fout door keyword spamming) Mensen pompen hun website vol met Keywords waar op ze willen scoren dit heeft een negatief effect op de zoekmachines.
 12. Voor de Lan party voel ik me wel aangesproken:P kijken of mij dat gamen ook lukt zoals mij zoon het doen
 13. Mijn zoon zit al op de kabel en ik zit zelf ook op de kabel. ik geef hem soms wel gelijk omdat ik af en toe ook last heb van sloom internet.
 14. Ja Nobert Bakker, Dat probleem heeft mijn zoon dus ook want na het eten zit hij te 'gamen' maar tijdens 19:00-21:00 is het internet wel beter dan mijn huidige 3mb? want anders ziet hij er niet mee op
 15. We dacht om 200mb te doen omdat we dan genoeg hebben stel dat mijn zoon een keer met zijn vrienden een spelletjes speelavond doet bij ons thuis moet dat ook kunnen werken.... Vandaar de gedacht van 200mb. De buurman heeft 150mb en die zit soms met hun gebruik om 140mb omdat iedereen dan op het internet zit is dit normaal bij glasvezel?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept