Jump to content

Bennieben

Senior
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2

Personal info

 • Gender
  Male
 • Country
  Nederland
 • First name
  Ben

Company info

 • Location
  Rotterdam
 1. Nee heb geen openstaande rekeningen. Maar wat heb ik allemaal nodig. Bijvoorbeeld als ik naar een andere boekhouder wil gaan. Wat moet ik allemaal meenemen.?
 2. Beste mensen van HL, Ik heb in 2017 als zzper (parttime) gewerkt. Mijn administratie deed mijn boekhouder. Ik ben sinds 01-01-2018 weg bij hem en maak mijn facturen en boekingen zelf in een programma. Maar voor de IB Aangifte heb ik de cijfers van 2017 nodig. En mijn boekhouder geeft mijn dossiers niet terug. Hij heeft mijn kolommenbalans per mail gestuurd en zei dat ik dat kan gebruiken voor mijn ib aangifte. Klopt dat ? Is het niet beter als ik heel mijn administratie terug pak. En de 7jaar bewaarplicht? Stel dat er een boekenonderzoek komt en die wilt mijn administratie zien wat dan ? grt
 3. Ik begin gewoon netjes met mijn verhaal, stel netjes mijn vraag en hoop dat ik paar antwoorden, reacties, ideeën krijg. Altijd jullie weer met jullie politie gedrag. HOU GEWOON OP JOH!
 4. Hou gewoon op met deze onzin reacties. Als je geen antwoord kan geven of wil geven, geef dan ook niet. Niemand dwingt jullie om antwoord te geven. Of doen jullie het express zo, zodat jullie aantal berichten stijgen ??
 5. Ja. Precies hoe je het zegt. Maar dat is geen antwoord op mijn vraag..? Je wilde toch weten of iemand een beter idee had? Dan is de reactie van Norbert wel degelijk een antwoord op jouw vraag! Dat is geen idee wat hij heeft geschreven. Hij begint al met '' niet lullig bedoeld '' dat zegt al genoeg dat het geen idee is. Jullie spelen wel de politie hier op de forum, echt.
 6. Ja. Precies hoe je het zegt. Maar dat is geen antwoord op mijn vraag..? Je wilde toch weten of iemand een beter idee had? Dan is de reactie van Norbert wel degelijk een antwoord op jouw vraag! Ben je zijn advocaat ? Waarom is hier iedereen zo negatief en hard tegen elkaar dat begrijp ik niet ? Het is toch een doodnormale vraag. Ik stel een vraag en krijg zulke antwoorden. Dan zeg ik gewoond F*ck it dan.
 7. Ja. Precies hoe je het zegt. Maar dat is geen antwoord op mijn vraag..?
 8. Ja. Precies hoe je het zegt. Maar dat is geen antwoord op mijn vraag..?
 9. Beste mensen van HL, Ik ben pas gestart met een thuiszorgkantoor dankzij de hulp van een jurist. Maar daarnaast wil ik ook de administratie doen van paar vrienden/buren die eenmanszaak hebben. Nou is de vraag; geleverde zorg is vrijgesteld, maar administratieve dienstverlening is belast met 21%. Mag dat wel volgens de fiscus? Zo ja, hoe kan ik het beste aanpakken met mijn eigen boekhouding? Zal ik de geleverde zorg en administratie in aparte boekhoudprogramma's verwerken ? Of heeft er iemand een betere idee ? Grt, Ben
 10. Wat is jouw probleem? Je weet wat de bedoeling is toch? Je weet wat de vraag is toch? Als je onzin gaat reageren donder gwn op wat zoek je hier ?
 11. Dit is geen 6%. Dat is (ook!) 21%. Het klopt niet al te best... Als je 24.000 ontvangen hebt (waarover je 6% verschuldigd bent), dan is je omzet 22.641,61 en niet 20.000 euro. Waarom kom je met zo'n hypothetisch, niet-kloppend voorbeeld? Ik hem m aangepast
 12. Z Rapport 31-07-2017 (Hele maand) excl. 6% 20.000 btw 6% 1.200 incl btw 21.200 excl 21% 10.000 btw 21% 2.100 incl btw 12.100 31-07-2017 Z Rapport Bruto Omzet €33.300 KAS 33.100 Omzet 31.226 Te Betalen btw 6% 1.874 Wat ik hier bedoel is; Omzet is wekelijks geboekt met 6% btw met de gedachte dat er een correctieboeking plaats zou komen op 31-07-2017. Dit is uiteindelijk wat op de grootboek staat op 31-07-2017. Nu moet er een correctieboeking gemaakt worden.. Weet iemand hoe dat kan ? Zijn er verschillende opties?
 13. Bedankt voor uw reactie. Ja dat klopt en er zijn nog paar onlineluisteren.nl bijv. Maar ik snap niet wat de link met mijn vraag te maken heeft ?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept