Jump to content

Ruud B.

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Lastige keuze, maar volgens mij heeft de TS al besloten voor zichzelf. Opties voor verkoop zijn de eerdergenoemde en met die websites (zoals sitedeals) houd je ook meer de controle zelf dan wanneer je het 'uitbesteed' aan een bedrijfsmakelaar. Belangrijk bij de verkoop is complete documentatie. Maak een verkoopdocument met een compleet overzicht van de webwinkel en verstuur die enkel bij serieuze geïnteresseerden. Succes!
 2. Wanneer de nood hoog is snap ik het wel. Als de desbetreffende supermarkt ondernemer bijv. een actie heeft op bananen en hij is er doorheen is het belangrijker dat de bananen er wel zijn aangezien dit een belangrijke reden kan zijn waarom klanten komen. Dan maar je verlies nemen op de bananen en hopen dat klanten meerdere andere (huis) merk producten kopen.
 3. Laten we het iets anders draaien dan, start-ups zijn beter in staat om nieuwe disruptieve technieken / innovaties te lanceren?
 4. Onderzoek van de ING laat zien hoe de verdeling is. Uit cijfers blijkt dat er niet veel succesvol zijn maar het valt mij op dat je steeds vaker hoort dat bedrijf X door Google / Facebook gekocht is, dit gebeurt overigens ook in Nederland. Komt dit door verandering in het ondernemingsklimaat of moet ik het meer bij de media zoeken?
 5. Niet heel lang geleden kwam het nieuws dat Nederland in de top 5 meest innovatieve landen staat. Echter vroeg ik me het volgende af: Waarom zijn er de laatste tijd zoveel (succesvolle) start-ups? Natuurlijk zijn veel start-ups niet succesvol maar je ziet en hoort steeds meer dat kleine bedrijven enorm snel groeien en na een aantal jaar overgenomen worden door grote partijen. Wat is volgens jullie de reden hierachter? Ik hoop op een leuke discussie.
 6. Ruud B.

  Klanten Werven

  Hi, Wellicht handig om zelf eerst nog meer te focussen op kleine(re) partijen. De mediamarkten en wehkamps van deze wereld hebben naast hoge eisen qua prijs ook zeer hoge eisen qua kwaliteit. Combinatie welke moeilijk te realiseren is. Qua aanpak sluit ik me aan bij eerdere reacties. Grotere partijen vergen wel meer tijd en doorzettingsvermogen omdat het vaak moeilijker is om bij de juiste persoon terecht te komen. Succes
 7. Wat dacht je van Charles Flint? 61 jaar en toen IBM nog gestart.. Ik denk dat starten op een latere leeftijd meer waarde heeft aangezien je keuzes dan beter weet te maken en afwegingen en gevolgen beter kunt inschatten door ervaring. Dit onderzoek zegt dat de optimale leeftijd 35 is..
 8. Probeer je idee te concretiseren en wellicht zelf onderzoek te doen naar de haalbaarheid. Voor derde partijen is het interessanter wanneer je al verder bent met je idee dan wanneer je enkel de vraag stelt: Is dit haalbaar? Zij kunnen vaak ook niet met zekerheid zeggen of het een waardevol idee is zonder verder onderzoek / kennis.
 9. Goede en nuttige tips waarvoor dank. Ik denk alleen wel dat je ook rekening moet houden met weerstand van de klant/consument. Het 3x3 principe is denk ik een goede tool om te gebruiken. Klanten overwaarderen hun huidige oplossing met een factor 3 terwijl aanbieders/ondernemers dit met een factor 3 overschatten. Hier zit dus een grote mismatch.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept