Jump to content

RS496

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • Gender
  Male
 • First name
  Robin

Company info

 • Branch
  Overheid
 1. Het probleem is dat ik een daadwerkelijke handtekening nodig heb, dat is een vereiste voor de machtiging om in bezwaar te kunnen gaan. Ik ga me no oriënteren op de manieren om dat sneller te kunnen doen. Het stond verkeerd ingesteld, het gaat nu via SSL.
 2. Vrij genant dat de website ermee ophoudt nadat ik hem ter beroordeling hier neerzet... ::) Frank86, erg bedankt voor de hulp! Haha, leuk artikel! Bij mij gaat het nog niet automatisch. Wel heb ik voor de eerste paar brieven in het bezwaartraject standaardbrieven die ik per zaak een beetje moet aanpassen. Mocht de overheid te laat reageren op mijn brieven heb ik ook standaardbrieven klaarliggen om hen 'wakker te schudden'. Wel moet ik nog zelf de termijnen in de gaten houden en de juiste gegevens invullen. Dat klopt, ik vond deze desalniettemin erg c
 3. Omschrijving van je concept: Het gaat om de website 'mulderbezwaar' Met Mulderbezwaar.nl wil ik mensen kosteloos bijstaan die een 'Mulderbeschikking' hebben ontvangen. Een Mulderbeschikking is een bestuurlijke boete voor het overtreden van een verkeersregel. De meeste 'lichte' verkeersovertredingen vallen binnen de Wet Mulder (Wahv). Voor degenen hier die wel eens een bekeuring op de deurmat vinden: De Mulderbeschikkingen zijn te herkennen aan de dikgedrukte letter M rechtsboven op de brief. Via de website kunnen mensen het machtigingsformulier printen en invullen en direct h
 4. Je ouders zijn alleen aansprakelijkheid voor jouw schulden als het om overeenkomsten gaat die je voor je 18e hebt afgesloten, dus ze hoeven dat niet voor je te betalen. Mocht je schulden maken en er komt, na een gerechterlijke uitspraak, een deurwaarder aan te pas kun je het wel moeilijk krijgen. De deurwaarder zou in theorie alles kunnen meenemen wat hij bij het woonadres van jou en je ouders vindt, tenzij je kunt aantonen dat het niet van jou is. De auto van je vader zou dus kunnen blijven staan, maar die nieuwe TV die je moeder net heeft gekocht kan wel worden meegenomen.
 5. Mijn huidige website is niet bepaald goed. Ik heb bij een andere hostingprovider de nieuwe website klaarstaan en het enige wat nog gedaan moest worden is het verhuizen van de domeinnaam van hostingbedrijf A naar hostingbedrijf B. Door fouten aan de kant van bedrijf A ben ik bijna een week bezig geweest met het regelen van deze domeinverhuizing en elke keer zou het goed worden geregeld... Vanmiddag kwamen ze bij bedrijf A erachter dat er een instelling verkeerd stond, dat is nu rechtgezet. Vlak voor 5 uur 's middags nog de autorisatiecode doorgegeven aan bedrijf B en ze gingen ermee aan de
 6. Bedankt! Juridische dienstverlening, maar ik wil liever eerst wat meer rondsnuffelen en -praten op dit forum voordat ik veel de details inga.
 7. Na lang nadenken of dit wel de goede stap zou zijn mezelf vandaag ingeschreven bij de Kamer van Koophandel! Toch wel een klein yes-moment..
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept