Jump to content

BBY

Junior
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 1. Nee hoor, Nederland kent tal van zelfbestempelde goeroes die met de combinatie van Youtube-video's, newsletters en gratis e-books sukkels aanspreken in de hoop dat ze gaan betalen voor persoonlijk advies. Die duiken regelmatig op dit forum op om naar klantjes te hengelen. Het is een afgetrapte schoen van een businessmodel. Kijk eens naar de inspiratiebronnen: Tony Robbins, Warren Buffet, Ryan Moran, Steve Jobs. De standaard stampot van get rich quick coachesvoor nietsvermoedende startups. Puree van oude aardappelen, een beetje groen en veel opgeklopte lucht. Breng ook eens een bezoekje aan Startupbros of Warrior Forum. Daar wemelt het van de succes-coaches die vergelijkbare methoden verkopen. Ik snap wat je bedoelt, maar ben het toch niet helemaal met je eens. Je noemt Amerikanen, maar ik heb het over Nederlandstalige equivalenten. Ik denk dat er genoeg mensen zijn die het niet goed kunnen volgen in het Engels. Volgens mij probeert TS met zijn filmpjes uit te leggen dat je vooral veel moet geven voor je wat terugvraagt.
 2. Dit is echt precies wat ik ook dacht toen ik het bericht van TS las. Ik denk dat dit best wel kan aanslaan als je social media 'tribes' creëert. Dus een Pinterest pagina met allerlei verschillende stijlen waar mensen inspiratie op kunnen doen. Een mooie instagram feed, lekker veel snapchatten, etc. Ik denk ook dat eerlijkheid dan echt heel belangrijk is. Hoe vaak ik al in een winkel heb gestaan in een afschuwelijke outfit die me totaal niet stond terwijl de verkoopster 'prachtig!' uitriep... Als het tegen een redelijke prijs is, dan weet ik dat mijn man heel gelukkig zou worden van zo een service. Hij is breed met een smalle taille. Goed zittende kleding is dan best lastig te vinden. Van een tripje Bijenkorf wordt hij ook ongelukkig, omdat het te warm, te druk en er te veel keuze is waardoor de moed hem al snel in de schoenen zakt. Misschien kun je ook met verschillende pakketten gaan werken. Dus bijvoorbeeld een compleet nieuwe stijl pakket, waarbij je van top tot teen wordt gekleed. Of het 'business man' pakket, dus mooie hemden, stropdassen en pakken. Of het 'slim' pakket, dus als iemand bijvoorbeeld enkel 5 paar nieuwe jeans nodig heeft, dan stuurt hij je wat foto's van zijn stijl en ga je op zoek naar jeans. Tijdens het passen kun je dan eventueel nog wat upsell doen. Zijn maar wat ideeën, misschien heb je er wat aan.
 3. Heel erg bedankt voor het lieve compliment en voor de goede feedback. Ik heb dit verwerkt door bij de about pagina een 'Over Galina' kopje met mijn verhaal toe te voegen. Hopelijk heb je gelijk en gaan ze sneller over tot een koop :) Héél erg bedankt voor deze nuttige punten. Ben er gelijk mee aan de slag gegaan. En bedankt voor het lieve compliment. Een vraag om feedback is toch altijd een beetje eng en dit geeft mij nu weer wat zelfvertrouwen. Ik heb even gereageerd in het citaat wat ik met elk punt heb gedaan. Dankzij jullie heb ik zelf ook nog wat kleine slordigheden gezien en aangepast. Superbedankt!
 4. Hi Highhio, Je hebt helemaal gelijk voor wat betreft het telefoonnummer. Zonder je te vervelen met alle details: het komt eraan zodra ik ben verhuisd over een paar weekjes. Er is een Over BBY toegevoegd, misschien moet ik hem wat meer in de schijnwerpers zetten. Ik zal er inderdaad nog even een locatie bij zetten die mogelijk te boeken valt. Mijn eigen locatie wordt momenteel verbouwd en als het zo ver is, dan zal ik dat natuurlijk uitgebreid vermelden. Heel goede tip voor wat betreft de Belgische en Duitse markt! Bedankt daarvoor! Ik ga mijn advertenties daarop aanpassen. Wat stom dat ik daar zelf niet aan heb gedacht. De workshop bruisballen maken moet ik nog even uitwerken, niet handig dat ik dat al heb vermeld. Wordt aangepast :) En natuurlijk mogen jullie de titel aanpassen! Nogmaals bedankt voor je input. Groetjes, Galina
 5. Ik vind het filmpje heel duidelijk. Je praat rustig, articuleert goed, het volume is goed en hebt een duidelijk verhaal. De techniek doet me een beetje denken aan die van Gary Vaynerchuk en Seth Godin trouwens en ik weet eigenlijk niet of er Nederlandse equivalenten zijn, dus misschien is het wel een gat in de markt. Je hebt in je openingsbericht wat meer informatie gegeven dan dat je hebt staan in de tekst van de website. Als je het filmpje bekijkt dan is het duidelijk, maar als je daar geen mogelijkheid toe hebt (laten we zeggen dat je in de trein zit en geen headset bij je hebt) dan biedt de rest van de pagina niet genoeg informatie. Er staat wel voor wie en door wie, maar niet in a nutshell wat je precies gaat leren?
 6. Hi :) Misschien heb je iets aan onderstaande feedback: Ik zou bij je menubalk een scheidingsteken plaatsen tussen het winkelmandje en de social media icons. Ik zou de tekst op de voorpagina even wat wat aanpassen. Voorbeeld Verder zou ik in deze tekst ook al aangeven wat je precies verkoopt. Het is iets gezonds, maar wat is het precies? Waarom ben je innoverend? Ik zou 'Meest recente producten' vervangen door 'Bestverkochte producten' of iets in die richting of 'Nieuwste producten'. Als je naar het Blog gaat en je klikt op het artikel, dan staat er verder geen tekst. Ik zou de productomschrijvingen vertalen naar het Nederlands. Ik zou bij 'over ons' de onderste paragraaf (de missie) bovenaan zetten. Bij je logo op de menubalk zou ik de kleine tekst weghalen. Ik bekijk de website via een groot scherm en kan toch niet zo goed lezen wat er staat. Ik denk dat enkel de letters in de druppel/het blaadje wat strakker oogt. Hopelijk heb je hier iets aan! Heel veel succes met je onderneming, hopelijk ga je knallen! :)
 7. Omschrijving van je concept: Hallo allemaal! Afgelopen week heb ik mijn webshop geopend. Ik ben er een tijd mee bezig geweest en vrees nu dat ik blind ben geworden voor fouten en dergelijke. Ik hoop daarom dat ik jullie mag vragen om jullie kritische blik: Bespoke By You Bespoke By You is ontstaan uit een blog waar ik DIY beauty- en lifestylerecepten schreef. Het is een one-stop-shop geworden voor alles wat je nodig hebt om zelf beauty- en lifestyle producten te maken van natuurlijk ingrediënten. Denk hierbij aan scrubs, kaarsen, crèmes en cosmetica. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: De website is volledig door mijzelf gemaakt in Wordpress. De foto's, teksten en eigenlijk alles op de site is door zelf gedaan. Een prof had het natuurlijk vele malen beter gedaan, maar ik zat (en zit) met een beperkt budget. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: De trend vandaag de dag is om 'back to basics' te gaan, te doen 'wat oma zou doen'. Vroeger maakte men veel producten zelf en ik merk dat de interesse daarin vandaag de dag alleen maar toeneemt. Mensen willen vaak wel, maar weten niet hoe. Op mijn blog vertel ik hoe en in de shop verkoop ik het wat. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: An sich is mijn shop niets nieuws onder de zon. Er zijn talloze winkels die olie, etherische olie, boters en meer verkopen. Er zijn er echter maar weinig die het allemaal in één winkel verkopen. Daarnaast kunnen mensen die echt niet weten waar ze moeten beginnen een DIY pakket bestellen. Ze kiezen zelf wat ze in het product willen hebben en krijgen het vervolgens thuis gestuurd in de juiste hoeveelheden en een handleiding om zelf aan de slag te gaan. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik hoop op een eerlijke, kritische blik op de site. Wat heb ik gemist? Wat kan beter? Wat werkt niet? Het feit dat de afbeeldingen op de voorpagina onder 'bestsellers' wazig zijn is bekend en probeer ik momenteel te fixen. Heel erg bedankt voor jullie mening!! [verandering: titel]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept