Jump to content

JacobV

Senior
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by JacobV

 1. Dat geldt geloof ik ook voor geïnde vorderingen die niet uitgekeerd werden aan de opdrachtgever én de intimidaties: Jan-Hein Strop is de journalist die onderzoek deed naar IVB en er een stuk over publiceerde. Zie eerder in dit topic link naar Follow the Money. Mod comment. Recapitulatie verwijderd naar aanleiding van een modmelding . Het blijven herhalen van informatie die (meerdere malen) elders in dit topic staat werkt storend. Wil je links onder de aandacht blijven brengen? Zet ze dan ik je handtekening (ga rechtsboven naar je naam, accountinstellingen, handtekening) Verder verzoek om alleen in dit (of enig ander) topic te posten als je ook echt iets te melden hebt. Als er kennelijk alleen nog maar gereageerd wordt om het topic omhoog te brengen worden die reacties verwijderd.
 2. Goh...zou dit soms de bedoeling zijn ;))))? Vooralsnog lukt dat aardig... In een notendop waarom dit bedrijf jarenlang zo zijn gang kon gaan! Toen nog doordat het Invorderingsbedrijf fors aan intimidatie deed, wat ze voor nu omgezet hebben in creditering. Ik denk trouwens dat niemand 'er zin in heeft', deze strijd. Tot deze mevrouw Auwens uit de uitzending bij EenVandaag haar tanden erin zette. En inderdaad: zij werd aardig gestoken. Maar ook op 9 van de 10 aanklachten vrij gesproken in de zaak die IVB aan spande tegen haar en dat is een grote doorbraak. Het aanhangig maken doe je dus niet alleen voor jezelf, net zo min als die dame dat deed! En de groep gedupeerden die dat zwartboek heeft samen gesteld, dat was vast ook niet voor de hobby op de regenachtige zondagen.
 3. Dat vermoed ik ook. De grote onbekende L. Vis, K. Molenaar en een kruising daar tussen; J. Molenvis ( er gebeuren vreemde dingen daar op kantoor bij IVB). Hun fatsoen hervinden zal moeilijk zijn. Wellicht zijn ze ooit fatsoenlijk begonnen, maar zette dat onvoldoende zoden aan de dijk. Op een gegeven moment huren ze een kantoor en personeel, kopen een huis etc. en is er een ander verdien model in het leven geroepen. Het zal lastig zijn om dat terug te schroeven, vooral als je er geen problemen mee hebt je klanten zo te behandelen als blijkt uit alle documentatie. Jarenlang. Nu worden zaken gecrediteerd louter om mensen hun mond maar te laten houden. Dat heeft niks met fatsoen te maken. Ik denk dan ook dat deze kwestie nog niet voorbij is......( nog meer mensen bezocht door Gerrit de hovenier uit Amsterdam, op LinkedIn? Ik heb er al 7 geteld. )
 4. In ieder geval een mol, maar getuige de publicatie en podcast bij FTM en het zwartboek, hebben ze daar ervaring mee. Als ze op een normale manier zaken hadden gedaan dan had dit soort praktijken niet nodig geweest.
 5. Iedereen die nu te hard terug zeurt (voornamelijk publiekelijk) krijgt zo'n beetje een creditering. Dat geeft denk ik wel aan dat deze facturen niet helemaal terecht waren, maar in de afgelopen 5 á 6 jaar normaliter wel werden geïnd.
 6. Ik voel een service abonnement aankomen voor drukke ondernemers, om hun tuinen leeg te laten harken.. Even wachten op de 'kerst aanbieding'. Kortingscode : legehuls19 of placebo20
 7. En nog een vreemd fenomeen: er is al een aantal gedupeerden -meerdere malen - bezocht op hun LinkedIn profiel door een hovenier uit Amsterdam, met een zeer algemene oer-Hollandse naam. Die niemand kent en die verder nergens voorkomt op social media, en wiens beroep geen raakvlak heeft met die op de bezochte profielen. Hij doet geen connectie verzoeken; is hij op zoek naar nieuwe klanten of naar iets anders??? Zijn er hier mensen die zich ook in dergelijke belangstelling mochten verheugen?
 8. Ah ja; dit filmpje heb ik geloof ik zelf een tijdje terug ook geplaatst en overtuigen doet het bepaald niet. Integendeel! Ik vernam ook van een gedupeerde dat https://www.deurwaarderwijzer.nl/ ook niet meer samenwerkt met IVB. Op Facebook bij de groep Oplichters Meldpunt, zag enkele discussies waarbij mensen opeens na jaren strijd gecrediteerd werden uit zgn coulance. Bijzonder dat ze eerst maximaal onder druk werden gezet. Als ze gewoon betaald hadden, zoals veel mensen deden, dan was dat waarschijnlijk mooi meegenomen. Heeft iemand een idee hoe het nu zit met de aanklacht tegen die journalist?
 9. Invorderingsbedrijf dreigde toch een aanklacht tegen journalist FTM @Jan-Hein Strop neerleggen bij de Raad van Journalistiek? Is daarvan iets bekend? Ik heb op de site gekeken en zie geen melding of nieuws hierover.....
 10. Jongejongejonge....Invorderingsbedrijf gaat weer volledig los met hun zelfgeschreven reviews, plus bijbehorende antwoorden. Waar in driekwart van de reviews de klacht "na aanmelding en betaling, zijn ze onbereikbaar" valt te lezen, denkt IVB dat op te lossen met een review waarin juist die bereikbaarheid wordt bejubeld. En dan bedanken ze vervolgens zichzelf; zouden ze dan echt niet met kromme tenen zitten?? Namen als Centrum Waals en Voorraadkelder Bibberen moeten echte klanten suggereren? En er was weer een nobele ziel op Trustpilot Incassocenter die na het doorspitten van de reviews niet afhaakte (wat de meeste simpele zielen doen na het zien van toch wel veel dezelfde klachten) maar net als Marleen S, besloot hen een kans te geven. En natuurlijk zielsblij was dit gedaan te hebben, dat spreekt vanzelf. Het levert vast Moeder Theresa Punten op..... Leest u even terug voor meer informatie over de publicaties over dit bedrijf en de uitspraken bij de rechtbank....
 11. Ga maar eens goed lezen bij de reviews overal in bij de links; dit is de standaard procedure bij hun. Antwoorden in factuur-vorm. Jij hebt dan heel hard geprotesteerd, maar als de helft gewoon betaalt omdat ze geen zin hebben in discussie, dan komt er heel wat binnen. Ook heb je gelijk dat er bij IVB Amsterdam helemaal niemand Frans spreekt, want dat is een postbus adres, gehuurd via Regus. Er spreekt dus überhaupt niemand iets wegens het gebrek aan menselijke aanwezigheid. Geldt ook voor IVB Groningen en Incassocenter Rotterdam. Gebakken lucht lijkt voornamelijk aanwezig. Alleen in Den Haag is een bemand kantoor. Er is onlangs ook nog een item op de radio geweest; Els Prins heeft in de uitzending gesteld dat de e-mail op de site openstond en dat ze alle meldingen gaat delen met politieke partijen. Zij is specifiek belast met deze problematiek bij het MKB Nederland. Link naar het gesprek is https://www.nporadio1.nl/podcasts/dit-is-de-dag Thijs v.d. Brink 9 oktober 2019 Ik krijg van IVB maar geen opheldering, maar heb jij enig voordeel bemerkt van die service overeenkomst??
 12. Dat is dan het enige positieve wat je er ws aan overhoudt.....maar vooralsnog heeft dat heel veel geld en boosheid gekost...tegen zero resultaat. En als je hier ook terug leest, geldt dat voor heel veel mensen!
 13. Dat is mij ook opgevallen; ik had het hier al eerder over een review van Frederik-Johannes Ibis (niet te vinden) en ik zag er onlangs een van Kristian Waldorf. Ik denk dat ze het in serie doen; deze zijn uit de serie 'Hotelnamen'. Gecombineerd met een degelijke Duitse voornaam. Het wachten is op Sabina Steigenberger en Hermann Hilton :) Opeens zijn ook alle niks-aan-de-hand- voornamen met een S verdwenen uit de antwoorden van hun zgn webcare (zouden ze markt onderzoek gedaan hebben dat namen met een S het meeste vertrouwen wekken of zo?
 14. Neem dus contact op met deze meneer Jan Hein Strop van Follow The Money. En lees even zijn bevindingen op het platform van FTM, kijk de uitzending op TV terug en lees het Zwartboek....ik vrees dat het een feest van herkenning is ;) Het is niet voor niks dat juist dit incassobureau in de publiciteit komt; waar anderen hun debiteuren targetten, doet IVB dit inderdaad bij hun opdrachtgevers en is daarmee uniek. Hieronder de links. Hou ons op de hoogte ajb. Dank. Voor de mensen die er later zijn bijgekomen: hierbij de link naar het zwartboek, met alle feiten op een rij, aangaande de werkwijze van IVB: https://drive.google.com/file/d/0ByCtz-Ly6-DTWmV0akVHeEFEZ1lyYy1yX3N1RGdjSGpWVUhJ/view De link naar de uitzending van EenVandaag op 12 juli jl: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/miriam-werd-gedupeerd-door-een-incassobureau-ik-voel-me-besodemieterd/ De link naar het artikel van 12 juli bij FTM (Follow The Money), door journalist Jan-Hein Strop: https://www.ftm.nl/artikelen/undercover-bij-het-incassobureau-dat-zijn-eigen-klanten-uitknijpt?share=1 Gedupeerden wordt in de TV uitzending door de voorzitter van de NVI (Ned. Ver. Incassobureaus) geadviseerd aangifte te doen bij de politie, van misleiding en wellicht intimidatie. Dossier wordt beheerd door fiscale recherche te Den Haag. Ook kunnen zij een melding doen bij ACM (Autoriteit Consument en Markt). https://www.acm.nl/sites/default/files/old_publication/publicaties/7211_brochure-ca-oneerlijke-handelspraktijken.pdf
 15. Blafbrieven is wel hun ding, zoals diverse leden en moderatoren hier uit ervaring weten, alleen zijn ze richting een debiteur een stuk minder pittig. Ze zijn helemaal niet gebaat bij dat iemand na het eerste gekef betaalt, in de minnelijke (no cure no pay fase). Zie artikel FTM over 'zo snel mogelijk de dure gerechtelijke draaikolk ingezogen worden'. Evengoed zal het best wel eens voorkomen dat iemand voortijdig betaalt, maar dat is niet waar IVB op drijft en van moet hebben. U zou zó bij IVB kunnen werken (antwoorden op vragen die niet gesteld werden); dit was namelijk mijn overpeinzing helemaal niet. Het ging over de voordelen van dat serviceding, ten opzichte van een enkele opdracht. Met exact dezelfde werkwijze en tarieven zijn die er dus niet. Daar wel ca 500 euro op jaarbasis voor cashen (en het vaak nog brengen als noodzakelijk), maar er eigenlijk niks extra's tegenover stellen...is dat misleiding of pure diefstal. Tel daarbij op dat er ook moeilijk af te komen valt oa omdat IVB zelfs de ontvangst van aangetekende post ontkent..
 16. Het is hier al eerder gevraagd, maar kan @Invorderingsbedrijf toelichten wat nou precies het voordeel is van zo'n serviceovereenkomst ten opzichte van een losse opdracht? Het zou oa een gematigd uurtarief moeten opleveren, maar ik lees overal die 185 euro ex btw. En dezelfde discutabele behandeling; voorschotnota's en intimidatie in plaats van communicatie en documentatie. Plus dat men er haast niet meer van af komt; lijkt me alleen maar een nadeel voor de opdrachtgever? Misschien kan IVB dat uitleggen? Geen uitleg dus. Wat ik me nou afvraag is dat gemiddeld zo'n vijfhonderd euri per jaar innen en er nix voor leveren; is dat nou misleiding of pure diefstal. Dus crimineel? 🤨 Wel een lekkere stationnaire melkkoe trouwens als je er daar honderd per jaar van hebt of zo. Wel op automatisch verlengen zetten, dat scheelt je een boel werk. En inkomsten ;)
 17. Het is hier al eerder gevraagd, maar kan @Invorderingsbedrijf toelichten wat nou precies het voordeel is van zo'n serviceovereenkomst ten opzichte van een losse opdracht? Het zou oa een gematigd uurtarief moeten opleveren, maar ik lees overal die 185 euro ex btw. En dezelfde discutabele behandeling; voorschotnota's en intimidatie in plaats van communicatie en documentatie. Plus dat men er haast niet meer van af komt; lijkt me alleen maar een nadeel voor de opdrachtgever? Misschien kan IVB dat uitleggen?
 18. Mee eens; gaten schieten in de bijdragen van anderen is minder moeilijk dan de juridische bijdragen toelichten, zoals @Benthum doet. Uiteindelijk is alles zelf op te zoeken, maar dit maakt het wel een stuk makkelijker. Dus bij deze; chapeau en dank voor je vele zinvolle bijdragen Benthum....
 19. Voor de mensen die er later zijn bijgekomen: hierbij de link naar het zwartboek, met alle feiten op een rij, aangaande de werkwijze van IVB: https://drive.google.com/file/d/0ByCtz-Ly6-DTWmV0akVHeEFEZ1lyYy1yX3N1RGdjSGpWVUhJ/view De link naar de uitzending van EenVandaag op 12 juli jl: https://eenvandaag.avrotros.nl/item/miriam-werd-gedupeerd-door-een-incassobureau-ik-voel-me-besodemieterd/ De link naar het artikel van 12 juli bij FTM (Follow The Money), door journalist Jan-Hein Strop: https://www.ftm.nl/artikelen/undercover-bij-het-incassobureau-dat-zijn-eigen-klanten-uitknijpt?share=1 Gedupeerden wordt in de TV uitzending door de voorzitter van de NVI (Ned. Ver. Incassobureaus) geadviseerd aangifte te doen bij de politie, van misleiding en wellicht intimidatie. Dossier wordt beheerd door fiscale recherche te Den Haag. Ook kunnen zij een melding doen bij ACM (Autoriteit Consument en Markt). https://www.acm.nl/sites/default/files/old_publication/publicaties/7211_brochure-ca-oneerlijke-handelspraktijken.pdf Mocht u ondanks de zalvende woorden van directeur Lemmens dat er dingen zullen worden aangepast en opgelost, toch een advocaat nodig hebben: Jan Willem Hijnen heeft met succes inmiddels meerdere zaken behandeld tegen IVB en werkt bij Dudink en Starink advocaten. http://dudinkstarink.nl/
 20. Als ze uit hun 'zelfgegraven gat' oprijzen, zal dat vermoedelijk onder een van hun andere bedrijfsnamen zijn. Blauw juristen, Incassowereld, SYN Finance1, INC zakelijk en de rest van de lijst (waarom komt er zo ongeveer elke maand eentje bij?)
 21. Nu hebben we het persbericht en het dik honderd pagina's tellende rapport van de zijde van IVB, waarin diverse gedupeerden voor rancuneuze leugenaars worden uitgemaakt en FTM en diens journalist voor onzorgvuldige fantast. Gelukkig is daar opeens Frits Wederhoor (een collega van MarleenS?) Op 31-8-2019 om 13:36, Frits Wederburg zei: *maar zo las ik, wordt er altijd een schrijven gestuurd waarin deze exercities staan vermeld met prijzen: waar heeft u dat gelezen? Ik kan het nergens vinden. Wel heel veel klachten die juist het tegenovergestelde melden, zodat klanten ermee overvallen worden. Op 31-8-2019 om 13:36, Frits Wederburg zei: *Dat je een review naar beide kanten wat aandikt of smeuïger maakt zal niemand iets van zeggen, : IVB wel, getuige het rapporteren van elke negatieve review met de snelheid van het licht. maar onwaarheden, verzinsels naar voren brengen mag niet.: vertelt u dat dan ook de salestijgers van IVB? Want daar begint het al mee, het mondelinge lokkertje via de telefoon. Lees dan meteen even de vele reviews die gewag doen van medewerkers die het ene moment in bespreking op kantoor en het volgende moment in de rechtbank zijn, volgens de telefonisten van IVB en dat keer op keer op keer. Op 31-8-2019 om 13:36, Frits Wederburg zei: *Dan dient het teruggebracht te worden naar degene die niet voor het product of dienst, welke is geleverd, heeft betaald.: zo te lezen in de vele verhalen, op diverse fora, over diverse jaren is het euvel juist dat er wél betaald is en veel, maar de dienst of service niet geleverd is. En IVB daar ook geen bewijzen van kan of wil leveren; de melding op de factuur zou voldoende moeten zijn; ik neem toch aan dat uzelf daar ook niet van gediend zou zijn? Op 31-8-2019 om 13:36, Frits Wederburg zei: *Allen bedienen zich van fake-namen ,ergo mensen die in mijn optiek te laf en te achterbaks zijn om hun eigen naam bij een stukje te schrijven: zoals Koen Molenaar, J. Molenvis en L. Vis bedoelt u? In het geboden wederhoor vóór publicatie bij FTM stelt IVB dat een aantal medewerkers met goedkeuring van het bedrijf onder andere namen opereert 'uit veiligheidsoverwegingen'. Een bijkomend voordeel is meteen dat deze ook nooit benaderd- of ergens op aangesproken kunnen worden. Andersom lijkt het me logisch, als IVB onder een review zegt dat deze dezelfde dag nog dient te worden weggehaald. Onder het noemen van een dwangsom van 25.000 euro en het stellen dat hun advocaat *naam en toenaam* daarna de boel in werking mag stellen. Daarbij zijn vage afzenders van reviews als 'Advocaat Amsterdam', 'Frederik Johannes Ibis' en 'Eli Phant' heel positief, maar ook heel erg onvindbaar. Op 31-8-2019 om 13:36, Frits Wederburg zei: *Ze zouden zich moeten schamen voor dit gedrag,: als u daarmee IVB bedoelt ben ik het wel met u eens. Op 31-8-2019 om 13:36, Frits Wederburg zei: *Ik heb een tip voor deze figuren: tip voor IVB lijkt me nuttiger: ze kondigen aan een onderzoek te doen en op basis van de conclusies van dat onderzoek de kwaliteitssystemen te verbeteren, samen met interne trainingen. Dat is een boel woorden maar nog steeds geen daden. Zoals mijn oma (wijze vrouw) zegt: als je doet wat je altijd deed, zul je krijgen wat je altijd kreeg. En: wat je zaait ga je oogsten Dus steeds meer tegenstand en uiteindelijk het lid op de neus, zoals hier ergens werd gezegd. Het lijkt erop dat het voor IVB/IC/Moneyfirst eindelijk oogsttijd is, zoals in augustus bedoeld. Dat hebben ze over zichzelf afgeroepen.
 22. @Mirretje; dat Schendel&Partners zich heeft gedistantieerd, heb ik ook uit zeer betrouwbare bron vernomen. Hierbij rijst wel de vraag of deze nooit heeft geweten wat het business model van IVB was. Ze moeten toch ook de vele negatieve reviews van klanten hebben gezien of zouden ze echt niet weten dat IVB voornamelijk tegen haar eigen klanten procedeert? @J.B.B. : je werkt al langer samen met de groep gedupeerden? Is er bij jou iets bekend van gedupeerden die ná de uitzending een handreiking cq oplossing hebben gehad van IVB, zoals ze hebben aangekondigd? @IVB; u wilt graag ‘de dialoog aangaan’ , het ‘professioneel- en passend oplossen’. Maar dat deed u toch altijd al, als we de website mogen geloven? Wat gaat u dan nu anders doen? Behalve interne opleidingen en kwaliteitscontroles? Want dat zet niet zoveel zoden aan de dijk tot nu toe, buiten dat het precies niks zegt. Alleen; passend voor wie? Tot nu toe voornamelijk voor IVB zelf. Hieronder een filmje, geplubliceerd op 16 juli, met een reactie van Lemmens (alweer) op de publicatie van FTM. IVB herkent zich totaal niet in het artikel van FTM en de uitzending van EenVandaag. IVB stelt dat dit tot stand is gekomen op basis van een heel summier onderzoek. En vervolgens gaan zowel de redactie van EenVandaag, de directie van de NVI én een juridisch kopstuk als Stijn Franken daar blindelings op af?? Dat is me nogal wat, hoe deze professionals worden weggezet……bijna smaad…. Zou het niet zo zijn dat er gedegen onderzoek aan vooraf is gegaan? En de feiten alsmede de verhalen van gedupeerden zijn gecheckt? Journalist Strop lijkt me nou niet bepaald van het kaliber roddelblad, wel? IVB is door moderator @Highio en medelid @Benthum ook al uitgenodigd tot antwoorden, maar er komt niets. IVB heeft zoals is te lezen, zich anoniem toegang verschaft tot een belangengroep via de mail en heeft dan toch de gegevens? Kan IVB dan uitleggen hoe zij het gevoel van misleiding en bedreiging gaan wegnemen en tot een bevredigende oplossing komen met deze mensen? IVB noemt heel handig het laagste getal van 70 gedupeerden, omdat deze gerubriceerd staan. Het is ook nog een te overzien aantal, ware het niet dat mevrouw Auwens in het interview zegt er zeker 150 te hebben gesproken. Tel daarbij op dat er al reviews te vinden zijn van vóór haar verbintenis met IVB, dan lijkt het eerder te beginnen met 170….en dan zullen lang niet alle gedupeerden online reageren. Het aantal ligt dan vele malen hoger…. ‘Intern onderzoek is gepleegd, op basis van de conclusies van die onderzoeken zullen ze de procedures zoveel mogelijk aanpassen en kwaliteitssystemen in het leven roepen’, aldus IVB, WAT houdt dat precies in? Behalve een mooi verhaaltje met ernstig klinkende kreten? Wat gaat u precies aanpassen? Of heeft u inmiddels aangepast? De wurgende Algemene Voorwaarden? Al met al een tenenkrommende en plaatsvervangend genante poging tot schoonvegen van het straatje, door de schuld te leggen bij én het povere onderzoek van Jan Hein Strop én natuurlijk ‘die ene onbekende medewerker’ . Die jarenlang post heeft weggemaakt, mails niet beantwoordde en niet terug belde of dan wel op onbeschofte toon. Dus als deze rotte appel uit de IVB-mand is verwijderd dan gaat voortaan alles zoals het zou horen? Velen hier kijken uit naar een toelichting (misschien kan MarleenS inmiddels iets vertellen over haar ervaringen?). @DorterD0rtnoemt hier ook het abonnement of de service overeenkomst; Eerste lijn contact met een jurist en/of adviseur. Contact krijgen is bijna onmogelijk en eerlijk advies krijg je niet. €0,- dossier kosten en €0,- behandelingskosten 100% uitkering van de hoofdsom lage prijzen Kantongerecht procedures Ook in de reviews en in het zwartboek worden de niet-waargemaakte beloftes van het abonnement vermeld. Het is mij nog steeds niet duidelijk wat zo’n abonnement inhoudt en wat voor voordelen (voor uw klanten dan) dit biedt. (het voordeel voor IVB is mij wél duidelijk). Graag ook hier een toelichting! IVB speelt verbazing mbt het feit dat er blijkbaar zoveel boze klanten zijn, maar moderator @Norbert Bakker vertelde in dit topic dat reeds vanaf 2015 moderatoren en leden van HigherLevel werden geïntimideerd. Waarom is er exposure in de media voor nodig eer u erover denkt zaken te gaan aanpassen (let wel; denken is nog geen doen, laten we niet te vroeg juichen). Waarom bent u 'streng' in uw klanten aan de voorwaarden houden, maar andersom niet? Waarom vindt u het logisch dat uw medewerkers onder andere namen opereren, maar van klanten die dat uit veiligheidsoverwegingen doen, accepteert u dat niet?? Vragen, mensen, vragen..... Hij weet het wel, (filmpje over de 14-dagen brief) On a brighter note: ook hier toont Lemmens zich een slecht leugenaar, dat spreekt dan in zijn voordeel. Aan de andere kant is liegen/fantaseren aan de telefoon of via mail of website natuurlijk veel makkelijker….
 23. Heb je Jan-Willem Hijnen van Dudink&Starink advocaten inmiddels gesproken?
 24. @Cosara: Geestig...kijk maar uit voor een claim smaad en laster 😉 Gedupeerden hebben bewijzen van afgifte, track &trace én zelfs bewijs van overhandiging/ontvangst, aangetekend. Toch beweert IVB zelf dat aangetekende stukken (opzeggingen service abonnement) niet aankomen. Ik stuur al jaren documenten met n bewijs via de post en - afkloppen - nog nóóit is er iets kwijtgeraakt....Dit logo zou dan eerder van toepassing zijn op IVB, Lost in every sense of the word. Zo'n service overeenkomst/abonnement geeft geen recht op matiging van de kosten en waarop wel, vraag ik mij af. Weet iemand wat het nut hiervan is? Of is het tussen de twee- en zevenhonderd euri, extra melkvee in de stal? 😞 Pal na de uitzending waren er zeker 3 die zich op Trustpilot meldden, waaronder @J.B.B.als ik mij niet vergis. Deze beoordelingen waren sneller dan het licht weer gerapporteerd en verdwenen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept