Jump to content

Kevins123

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • First name
  Kevin

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30

Company info

  ccustomlangstring_privacy_message
 1. Ik ben inderdaad verbaast dat dit nog niet is geopperd. Aangezien het om een relatief laag bedrag gaat lijkt crowdfunding mij ook een interessante optie. Ik gebruik zelf vaak Collin om soms wat geld te investeren. Als je door de selectie heen komt zijn de meeste leningen in no-time vol. Veel mensen investeren 100/300 euro in een bedrijfje , wat dit platvorm juist interessant en toegankelijk maakt. Kost het je ook nog eens geen aandelen.
 2. Zelf jaren gebruik gemaakt van Myparcel, maar er zijn verschillende aanbieders die hetzelfde werken. Voordeel is dat de labels en volgcodes automatisch naar de klant kunnen worden verzonden en je maandelijks een btw factuur krijgt. Bij een paar pakketten per dag is het volgens mij al goedkoper. En verdere tips.. Kijk goed welke maat doos je het meest nodig hebt. Ik had 3 verschillende maten dozen waarmee ik 95% van de orders kon verzenden en daardoor ook groter en goedkoper kon inkopen.
 3. Ik zou de site even laten doorlopen door iemand die zeer sterk is in de Nederlandse taal. Her en der staan wat spelfouten, wat het geheel snel minder betrouwbaar of professioneel maakt. Zo staat er soms 'u' waar 'uw' zou moeten staan. Ook zijn enkele zinnen (naar mijn mening) te veel in spreektaal geschreven. In het verhaal staat 'Mevrouw G is geboren in het gebied Coronie in Suriname'. Is het niet leuker en persoonlijker om een voornaam te gebruiken? Ook dan blijft ze anoniem. 'Shanti is geboren in het gebied Coronie in Suriname'. Ze productafbeeldingen komen
 4. Regelmatig ook hiermee te maken. Zorg dat er altijd een goede factuur bij de zending zit met daarop de waarde van de goederen en de verzendkosten. Als dit er niet bij zit zal DHL inderdaad een schatting maken van de waarde en verzendkosten. Dat valt altijd te hoog uit. In dit geval is 65,31 de BTW die je als voorbelasting mag gebruiken.
 5. Naar mijn weten is GS1 de enige officiële instantie voor geregistreerde barcodes. De meeste producten hebben de EAN 13 barcode, maar er is ook een kleinere EAN8 barcode. https://www.gs1.nl/barcodes/bestel-gs1-barcodes-ean-codes/praktische-informatie-hoe-u-barcodes-slag-gaat/barcode-maken https://www.gs1.nl/sectorafspraken-over-standaarden/productdata-levensmiddelen-drogisterij-agf-en-foodservice
 6. Leeftijd zie ik in dit geval eerder als voordeel. Ervan uitgaande dat je nog thuis woont heb je minder vaste lasten dan wanneer je een gezin hebt en een eigen huis. Dat je nu bijvoorbeeld een jaar werkt zonder echt wat te verdienen is dan minder een probleem, over 10 jaar zal dat wel anders zijn.. Ben erg benieuwd of het (al) wat geworden is!
 7. Note: Alleen EC en FCC volstaat niet. Er is ook RoHS 2, daar gaat het doorgaans fout in China. Zorg dat je het zelf test aangezien veel certificaten nep zijn. Dan heb je nog je WEEE afdracht die je in NL moet afdragen.
 8. Vergeet de CE test niet zelf uit te voeren. Net als de RoHS test. Vooral op het gebied van RoHS gaan Chinese fabrikanten vaak de mist in. Ook zijn de certificaten van de verkopers lang niet altijd echt. Echt zelf testen dus. Er zijn ook in China onafhankelijke, betrouwbare en betaalbare testbedrijven. Extra tip: Denk aan je WEEE registratie en afdracht voor Nederland en eventueel de andere landen waar je het product wilt verkopen.
 9. In het vorige bedrijfsverzamelgebouw (rotterdam) waar ik zat kwam ook een bedrijfje van 3 man die zich bezig hield met het wassen van (zakelijke) auto's. Klanten waren voornamelijk lokale bedrijven met meerdere auto's en taxicentrales. Andere huurders in het pand konden de auto van binnen en buiten laten schoonmaken voor 45 euro. Daar is best veel gebruik van gemaakt. Aan de wagens te zien die ze reden verdiende het niet slecht. Inmiddels werk ik ergens anders en laat ik mijn auto jaarlijks voor de deur van binnen en buiten schoonmaken door een bedrijf (iets dat met onz
 10. Ah, ik wist niet dat dat vrijwillig was. Ben ik weer onnodig braaf bezig geweest. @TimHol Het aanpassen is gratis. Of er een max aan zit weet ik niet. Zelf heb ik er 7 staan, dat was in ieder geval geen probleem.
 11. Zelf heb ik op de websites en facturen inderdaad 'onderdeel van xxx' staan.
 12. Volgens mij moet je officieel wel bij de KvK aangeven welke handelsnamen je gebruikt. Dat kan je op ieder moment doen via de website van de Kvk, digitaal ondertekenen en klaar. Dus bv: Bedrijfsnaam: TMH Handelsonderneming Handelsnamen: stoelshop1.nl, lampenkapshop365.nl, Tim's klusbedrijf ect Natuurlijk niet vergeten om bij een totaal nieuwe markt zoals een klusbedrijf even een vinkje bij je aanmelding te zetten dat je ook in die branche werkzaam bent.
 13. Alibaba is slechts een platform, je kan gewoon een factuur (zonder BTW) vragen aan de ondernemer waar je contact mee hebt. Die kan je gebruiken voor je boekhouding. Mijn boekhouder boekt de factuur van DHL los van de verkoopfactuur. De btw krijg je dan weer terug bij je aangifte. Over de verkoop factuur betaal ik 21% NL BTW, dat weer wordt afgetrokken in dezelfde aangifte.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept