Jump to content

insparcom

Senior
 • Content Count

  92
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

insparcom last won the day on May 16

insparcom had the most liked content!

Community Reputation

23

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Man
 • First name
  Hans
 • Last name
  Damen
 • Company or organization name
  Insparcom
 • Website address
 1. Ook hier geldt een overgangsregeling tot 311220. Daarna....?
 2. Geen expert, maar voor zover ik kan nagaan (googelen ;-) ) niet.
 3. Correct, maar we zitten nog in de overgangsperiode: Overgangsperiode tot 31 december 2020 Het VK heeft de Europese Unie (EU) verlaten op 31 januari 2020. Op 1 februari is een overgangsperiode ingegaan die duurt tot en met 31 december 2020. In deze periode onderhandelen de EU en het VK over een nieuw samenwerkingsakkoord. Tot 31 december 2020 verandert er niets voor uw belastingzaken en toeslagen.
 4. Kes deze draad even: https://www.higherlevel.nl/forums/topic/44155-wasmiddel-in-kleinere-verpakkingen-doorverkopen-mag-dat/ of deze:
 5. OK dan @TwaBla, Vergelijken met MKBop reis is inderdaad te. Maar zomaar wat zinnen uit website: "kans op een platencontract" "kans op een participatie vanuit Jorik of iemand uit zijn netwerk" "Ieder semester wordt afgesloten met een live evenement op een bijzondere locatie.... Alleen als member krijg je hier een exclusieve uitnodiging voor" Vervolgens de AV: "STREET UNIVERSITY is te allen tijde gerechtigd deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.... Indien de Deelnemer niet instemt met de gewijzigde of aangevulde Algemene Voorwaarden, is het de Deelnemer niet langer toegestaan om aan de Opleiding dan wel de Activiteiten deel te nemen en dient de Overeenkomst te worden beëindigd. Dit bevrijdt de Deelnemer niet van de op de Deelnemer rustende betalingsverplichtingen." (Zou jij een contract tekenen waarbij de voorwaarden ongelimiteerd kunnen worden veranderd en jij toch moet blijven betalen?) "Per Activiteit zijn slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar." (of je ooit bij een live evenement komt? Je hebt een kans...) Maar hé. 499 euro voor een jaar een kans bij Lil Kleine? Waarom niet?
 6. Je maakt ons wel heel nieuwsgierig. De vraag is wat je verkoopt; je expertise of een video? Daarna is het niet zo zeer van belang hoeveel mensen naar die video kijken, maar wat jullie expertise waaard is.
 7. O ja. Als je zelf een rondje op je paard rijdt, dan is dat geen privé gebruik, maar opleiding van je bedrijfsmiddel.
 8. Normale prijs 999 euro, nu 49 euro per maand. Koopje. En ook nog feedback op je muziekdemo en kans op een platencontract. IK krijg heel erge "MKB op Reis"-vibes als ik de algemene voorwaarden lees.
 9. Topic titel dekt de lading niet helemaal.
 10. En voor iedereen! Regel in bij drukte en crisis: neem je rust! Sterkte Henk.
 11. Op hun site lees ik het volgende: "De Nederlandse overheid vindt het namelijk belangrijk dat Nederlandse ondernemers internationale ambities hebben en stelt daarom coachingsvouchers beschikbaar, waarmee jij kunt onderzoeken of jouw internationale ambities kans van slagen hebben. Die voucher kun je dan weer bij ons gebruiken zodat wij samen met jou inventariseren of jouw organisatie en product klaar is voor export en of het voor jouw bedrijf wel zinvol is om een vestiging in het buitenland te openen!" Kortom; de overheid betaalt, niks gratis aan.
 12. Neem een VOIP - nummer in die landen. In Nederland heb ik er een van Dubline, ook fijn omdat wanneer ik er op gebeld wordt het 80% van de tijd energieverkopers zijn. Je installeer een app op je telefoon en verder kun je gewoon gebeld worden en bellen. In de genoemde landen zijn genoeg aanbieders zag ik met even googelen.
 13. Had ik nou ook. Perfecte websitenaam bedacht die niet geregistreerd was. Snel vastgelegd. Bleek de naam toch al te bestaan bij de KvK. Nieuwe naam bedacht, scheelde maar een letter.
 14. Ik heb ook een Revolut rekening. Het delen van data is gemakkelijk in de app uit te zetten en daar hoef je dus, anders dan de Consumentenbond zegt, geen mail voor te sturen. Grote voordeel van Revolut; buiten de eurolanden krijg je als je met je kaart of smartphone betaalt in lokale valuta de Interbank Exchange Rate. Dat is altijd goedkoper en scheelt afhankelijk van het land waar je bent al gauw 2 tot 6% met de Nederlandse banken. Bij kleine betalingen nog veel meer. Heb hier op buitenlandse reizen honderden euro's mee bespaard.
 15. Begin maart.... Wat speelde er toen ook al weer? En waarom kun je niet factureren voor verricht werk?
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept