Jump to content

insparcom

Super Senior
 • Content Count

  100
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

insparcom last won the day on May 16

insparcom had the most liked content!

Community Reputation

26

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Man
 • First name
  Hans
 • Last name
  Damen
 • Company or organization name
  Insparcom
 • Website address
 1. De website is vrij traag ook. Scoort 39 op Blijkt uit Pagespeed (https://developers.google.com/speed/pagespeed/insights/?hl=nl). Blijkt oa te komen door de (professioneel gemaakte) foto's en overtollig javascript.
 2. Henk Spaan zei dan: "VRAAG HET ME DAN NIET". Selectief shoppen in advies is een ook een gave.
 3. O, ik denk meteen weer met warme gevoelens terug aan mij lessen Privaatrecht op de KMA. Mr van Herwaarden was geloof ik de docent. Die kon heerlijk vertellen over de herkomst van deze regel uit de Romeinse tijd. En over alle arresten. Goudse waterarrest anyone? Dat je die dan weer uit je hoofd moest kennen was minder, maar door de verhalen bleven die arresten goed hangen.
 4. Misschien heb je hier iets aan, BOVAG rekent met 15% restwaarde. https://www.bovagautoverzekering.nl/Upload/Polisvoorwaarden_20/Afschrijvingslijsten/Bovemij_Afschrijflijsten_BOVAG.pdf
 5. Vraagje: was die holding nou juist niet bedoeld om te voorkomen dat het hele vermogen weg is op het moment dat het met de werkmaatschappij ernstig mis loopt? Als het antwoord nee is had je hem nooit op hoeven richten. Is het antwoord ja, dan zou ik niet mee tekenen. Mis je misschien wel een opdracht...
 6. Wisdom of the crowds Wie regelmatig op Social Media zit, wist het eigenlijk al: het valt nogal eens tegen met de wijsheid van de massa. Toch duikt de gedachte dat we met elkaar slimmer zijn dan ieder individueel vaak op. Het klassieke “Wisdom of the Crowds”-experiment werd in 1906 uitgevoerd door Francis Galton, een neef van Charles Darwin. Hij trok naar een dorpskermis en loofde een prijs uit voor diegene die het gewicht van een os kon raden. Dat lukte niemand, ook niet de aanwezige boeren die er eigenlijk verstand van zouden moeten hebben. Het gemiddelde van alle schattingen blee
 7. Korting als je het niet perse morgen moet hebben zou ook een optie kunnen zijn. Spaart een hoop nachtwerk uit.
 8. Ik heb voor een paar euro in de maand een Dubline-account. Da’s een voip-nummer dat je gewoon als app op je smartphone kunt hebben staan. Daarmee ook geregistreerd bij de KVK en op mijn website. Als ik op dat nummer anoniem gebeld wordt neem ik niet op. Ze spreken nooot iets in, dus dat leidt tot een hoop rust.
 9. Ook hier geldt een overgangsregeling tot 311220. Daarna....?
 10. Geen expert, maar voor zover ik kan nagaan (googelen ;-) ) niet.
 11. Correct, maar we zitten nog in de overgangsperiode: Overgangsperiode tot 31 december 2020 Het VK heeft de Europese Unie (EU) verlaten op 31 januari 2020. Op 1 februari is een overgangsperiode ingegaan die duurt tot en met 31 december 2020. In deze periode onderhandelen de EU en het VK over een nieuw samenwerkingsakkoord. Tot 31 december 2020 verandert er niets voor uw belastingzaken en toeslagen.
 12. Kes deze draad even: https://www.higherlevel.nl/forums/topic/44155-wasmiddel-in-kleinere-verpakkingen-doorverkopen-mag-dat/ of deze:
 13. OK dan @TwaBla, Vergelijken met MKBop reis is inderdaad te. Maar zomaar wat zinnen uit website: "kans op een platencontract" "kans op een participatie vanuit Jorik of iemand uit zijn netwerk" "Ieder semester wordt afgesloten met een live evenement op een bijzondere locatie.... Alleen als member krijg je hier een exclusieve uitnodiging voor" Vervolgens de AV: "STREET UNIVERSITY is te allen tijde gerechtigd deze Algemene Voorwaarden te wijzigen of aan te vullen.... Indien de Deelnemer niet instemt met de gewijzigde of aangevulde Algemene Voo
 14. Je maakt ons wel heel nieuwsgierig. De vraag is wat je verkoopt; je expertise of een video? Daarna is het niet zo zeer van belang hoeveel mensen naar die video kijken, maar wat jullie expertise waaard is.
 15. O ja. Als je zelf een rondje op je paard rijdt, dan is dat geen privé gebruik, maar opleiding van je bedrijfsmiddel.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept