Jump to content

insparcom

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Man
 • First name
  Hans
 • Last name
  Damen
 • Company or organization name
  Insparcom
 • Website address
 1. Wondergoed.nl is bijvoorbeeld ook al live. Niets aan de hand dus. Controleer wel ff de (domein)naam niet alleen op internet. Zo bestond mijn eerste briljante bedrijfsnaam niet als website, maar wel al bij de KVK. De registratie kostte gelukkig maar één euro voor een jaar.
 2. Dagje cursus, examen met 40 meerkeuzevragen.
 3. Leuk artikel. De principes in Nederland zijn precies hetzelfde. Zorg dat de goedkope meuk in gtote bakken voor het grijpen ligt en bereid het dure spul langzaam en doe alsof het een luxe service is: "showcooking".
 4. Tsja. Dan zijn lijken het digitale diensten en die zijn belast in het land waar uw klant woont of is gevestigd. https://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/bldcontentnl/belastingdienst/zakelijk/btw/zakendoen_met_het_buitenland/goederen_en_diensten_naar_andere_eu_landen/btw_berekenen_bij_diensten/wijziging_in_digitale_diensten_vanaf_2015/wijziging_in_digitale_diensten_vanaf_2015 Dan is er dus niets op tegen om te factureren naar een Frans TVA-nummer en een Frans adres.
 5. Omdenken. Het is geen dure reclame, maar een goedkope bedrijfsfilm;-).
 6. Pijpen en Buizen. Bedien je ook metee de Vlaamse markt.
 7. Dat heet goed geld naar slecht geld gooien en is nooit slim.
 8. https://aesh.nl/2017/06/eten-drinken-btweetje-aftrekbaar/ Met zelfs een handig tooltje.
 9. Dansen met goudvissen. Doet me erg denken aan de film "Staring at goats".
 10. Heb je al gekeken wat er gebeurt als je hem op VIES invult? http://ec.europa.eu/taxation_customs/vies/vatResponse.html?locale=nl
 11. Telefoonnummers achterhalen is niet zo heel lastig. Die staan genoteerd bij de KVK en zijn daar tegen betaling op te vragen. Er zijn online telefoongidsen die een nieuw bedrijf standaard en ongevraagd opnemen. Dat wil ik als zzp-er helemaal niet, want dan ligt al je info zelfs onbetaald op straat, KVK vraagt er in ieder geval nog een paar euro voor. Overigens verwijderden beide bedrijven mijn info na een mailtje. Twee tips: Stel een Google Alert in (google.nl/alerts) op je eigen naam en bedrijfsnaam. Dan krijg je een bericht als je naam opduikt in het nieuws of op het web. Neem een VOIP-nummer voor een paar euro en zet dat op je website. Als er een anoniem nummer belt laat je dat naar voicemail gaan. Mijn ervaring; iedereen die iets wil verkopen spreekt nooit iets in; reguliere (potentiele) klanten wel. Houdt naast dit soort ongein ook alle energie-verkopers op afstand. Hans
 12. Als je serieus en zakelijk bent: volg de adviezen hier boven. Als je denkt dat je het wel allemaal kan èn bovendien geen Frans spreekt: koop die campoing en meldt ja aan voor #ikvertrek.
 13. Dag allemaal, Een paar maanden bezig met een eigen bedrijf, dus al veel informatie hier gelurkt en nu ook actief deelnemer geworden. Ik ben Hans Damen. Brigadegeneraal buiten dienst en veteraan van de Koninklijke Landmacht met 40 jaar ervaring bij het Ministerie van Defensie. Verkozen tot Beste Ambtenaar van Nederland in 2013 en Logistiek Guru in 2018. Leiding geven, initiatief nemen en concreet resultaat bereiken zijn sleutelbegrippen in mijn leven. Verandermanagement, diplomatie, innovatie, militaire operaties, en intensieve samenwerking met NAVO, EU, andere overheden en het bedrijfsleven kenmerkten mijn tijd bij Defensie. Met mijn bedrijf Insparcomn voer ik projecten en opdrachten uit op het gebied van innovatie, organisatie, logistiek, (internationale) samenwerking en communicatie. Als adviseur, coach, inspirator, sparringpartner of co-creator. Als spreker of dagvoorzitter bij een congres, een werkdiner of een brainstorm. Bruggenbouwer tussen overheid, not for profit en bedrijfsleven. Kortom; een neiuwe leuke fase in mijn leven. Hoop hier tips en inspiratie op te halen en ook mijn bijdrage te kunnen leveren. Hans
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept