Jump to content

Appolo

Newbee
  • Content Count

    2
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

  • You are:
    student
  1. Ik zou een freelance developer zoeken die dit voor je kan bouwen. Het is prima te ontwikkelen door een ontwikkelaar maar het lijkt me niet dat je dit als leerproject wilt aanbieden aan een student. Verder moet je er wel rekening mee houden dat zo'n project redelijk onderhoudsgevoelig is. Zodra je een nieuwe leverancier wil toevoegd moet er weer een API gekoppeld worden. Stel je wilt weer een extra variabele bijvoegen waarmee gerekend wordt dan moet dat ook weer geimplementeerd worden.
  2. Als al jouw leveranciers een API hebben dan is dit ongetwijfeld mogelijk. Nu vraag je of er al software bestaat wat dit kan en dat lijkt me vrij lastig te beantwoorden met de informatie die je beschrijft. Als je met leveranciers grote platformen bedoelt zoals Aliexpres, Amazon etc. dan lijkt het me niet ondenkbaar dat iemand daar al iets voor gemaakt heeft. Zo niet dan kan je een developer inschakelen om het voor je te bouwen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept