Jump to content

Dertig

Newbee
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Reputation

0

Personal info

 • You are:
  student

Recent activities

 1. Wat misschien een mogelijkheid is . Ik weet niet of het kan, het is maar een idee, maar misschien kun je overwegen om een andere rol te nemen. Dus dat je geen winkelvoorraad hebt, maar dat klanten meteen online kopen bij jullie en dat jullie dus direct de meubelen bij de klanten ( laat) thuis bezorgen of dat jullie een nog kleinere winkelvoorraad hebben. Misschien dat jullie het assortiment kunnen aanpassen? Een andere optie kan zijn dat jullie alleen online verkopen en de logistiek doen.
 2. Je kan een analyse maken waar je de meeste omzet/ winst haalt. Haal je dat uit de online verkoop of uit de verkoop uit de winkel. En dan kun je kijken, als de verkoop in de winkel wegvalt en je dus de meeste klanten online hebt. In dat geval is de keuze snel gemaakt. Dan levert veel meer op om een afgelegen locatie te kiezen. En daarbij zou ik ook investeren in online verkoop en klanten stimuleren om online aan te kopen.
 3. Ik zou een zakelijke rekening openen, want je krijgt ook te maken met kosten die je moet betalen. En bij ABN en ING is het niet toegestaan om particuliere rekening ook te gebruiken voor zakelijke doeleinden. Je kunt de voorwaarden ook nog eens na lezen van je bank. Daarin staat of het toegestaan is, volgens mij niet.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept