Jump to content
servetozturk
Verberg

thuiszorg BV starten

vraag

Hallo,

 

Ik zou een thuiszorg bedrijf willen starten, zou graag willen weten hoe dit in zijn werking gaat. Van sommige mensen hoor ik een ondernmemingsplan van sommige iets anders.

 

Graag zou ik de benodigde informatie willen.

 

Met vriendelijke groet,

 

Servet Ozturk

Link to post
Share on other sites

11 answers to this question

Recommended Posts

 • 0
 • Rate this answer

Wat wil je precies van ons horen? Hoe je een bedrijf op moet starten..?

 

Je dient eerst zelf goed na te denken over wat je wilt gaan doen en hoe je dat gaat aanpakken. Dat doe je inderdaad meestal door een ondernemingsplan te schrijven. Daarin verwerk je alle details van wat jouw bedrijf gaat doen.

 

Er is al zeer veel informatie op internet beschikbaar over het starten van een eigen bedrijf. Zoek tussen die informatie de antwoorden op eventuele vragen die je hebt. Met een algemene vraag als "hoe start ik mijn eigen bedrijf?" zul je geen antwoord kunnen krijgen. Een belangrijke eigenschap voor een ondernemer is dat hij zelfstandig informatie kan opzoeken en verwerken :)

 

Mocht je na het opstellen van je ondernemingsplan nog specifieke vragen hebben waar je echt geen antwoord op kan vinden op de diverse sites voor startende ondernemers, dan kan je die vraag hier stellen :)

Link to post
Share on other sites

 • 0
 • Rate this answer

Misschien een belletje naar Spotthuiszorg (http://www.spotthuiszorg.nl). Spot is een werkgevers organisatie voor bedrijven in thuis- en - kraamzorg. Misschien dat zij jou ook wat verder op weg kunnen helpen. Website is tijdelijk offline.

 

Micha

 

 


www.studio-immo.nl: Identiteit, Marketing en Media Ontwerp

www.greenscreenspecialist.nl Greenscreen video en fotografie oplossingen voor op locatie of in onze eigen video studio

Volg Studio Immo persoonlijk via twitter: www.twitter.com/studioimmo of op facebook: www.facebook.com/studioimmoreclame

Link to post
Share on other sites

 • 0
 • Rate this answer

Beste Servet,

 

Zelf ben ik ook bezig met het oprichten van een thuiszorg organisatie. Je kan mij mailen S_vries@live.nl, mischien kunnen wij elkaar helpen.

 

Samira

Link to post
Share on other sites

 • 0
 • Rate this answer

hoi, ik heb al mijn thuiszorg in Rotterdam opgericht, maar ik weet het niet hoe moet ik klanten vinden en binnen halen. zou je mij aub willen helpen?ik kan iedere hulp gebruiken.mijn email is Armando_139@hotmail.com

alvast bedankt voor moeite en je tijd.

 

groetjes Armando

Link to post
Share on other sites

 • 0
 • Rate this answer

Beste armando,

 

-Om te beginnen zou ik een nettere e-mail opstellen en eventueel een duidelijkere website opstellen.

 

Je hebt een thuiszorg opgericht en je weet niet hoe je klanten moet vinden en binnen halen. Ik ga er van uit dat je geen duidelijke plannen hebt opgesteld. Kijk altijd naar vraag en aanbod in het gebied waar jij zit. Ik zou proberen te beginnen bij je huidige connecties in je vriendenkring en je familie.

Hoeveel tijd wil jij wekelijks werken in de thuiszorg en is dit je enigste inkomen?

 

Je zou zelfs ook een twitter pagina kunnen aanmaken. Familie en vrienden blijven graag op de hoogte hoe het gaat met hun familielid of vriend en jij kan mooi op twitter neerzetten wat je hebt gedaan en bij wie je bent geweest. Social marketing is denk ik een goede manier om hierbij ook je connecties uit te breiden. De ene persoon is er positiever over dan de ander, maar jij zou op je eigen twitterpagina uiteindelijk complimentjes en/of feedback krijgen van familie leden hoe ze over je werk denken. Zo kan jij jezelf verbeteren en kunnen mensen uiteindelijk jouw twitter of website doorgeven aan eventuele nieuwe klanten.

 

Ik heb zelf geen verstand in de thuis zorg maar dit zijn een paar dingen die je zou kunnen toepassen. Ik hoop dat je er wat aan hebt!

 

gr.

 

Jelmer K

Link to post
Share on other sites

 • 0
 • Rate this answer

Beste Servet Ozturk,

 

Jij hebt het in aanvang over een thuiszorg BV oprichten. Zoals anderen ook al hebben opgmerkt, wil je feitelijk een onderneming opstarten. Of je dat dan in de vorm van een BV moet doen is mij nog niet duidelijk. Afhankelijk van wat je exact gaat doen, zou je ook in een eenmanszaak van start kunnen gaan. Je maakt dan gebruik van de starters- en ondernemersfaciliteiten. Scheelt je enorm veel belastingdruk.

 

Een ondernemingsplan kan je helpen om duidelijk te krijgen of je plannen ook rendabel zijn bij een bepaalde prijsstelling. Kijk ook eerst naar de lokale markt of zij behoefte hebben aan de beoogde dienstverlening.

 

Ga voor de zekerheid ook eens buurten bij de Kamer van Koophandel en laat je in een starterstraject vooral goed informeren. Zij kunnen je evt. ook een coach aanbevelen die iets meer kennis heeft van het terrein waarop je actief wilt zijn.

 

http://www.kvk.nl/ondernemen/


KapitaalMeester

Gaston Hendriks MFP FFP

Link to post
Share on other sites

 • 0
 • Rate this answer

mo,

 

als nu al twee topics van je gesloten zijn en je netjes geïnformeerd bent waarom we dat doen, waarom ga je dan door???

 

Ook deze gaat op slot met het dringend verzoek om te stoppen elke keer hetzelfde te posten.

 

Joost

 

HL admin


Denariusadvies.nl : Fiscaal-juridisch adviseur: rechtsvormkeuze/-wijziging, samenwerkingsverbanden, bedrijfsoverdracht en exit-strategie: legal and tax

Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


 • Bring your business plan to a higher level!

  All topics related to entrepreneurship are discussed on this forum.

  • Ask your entrepreneur questions
  • Answers / solutions from fellow entrepreneurs
  • > 65,000 registered members
  • > 100,000 visitors per month
  •  Available 24/7 / within <6 hours of response
  •  Always free

 • Who's Online

  Er zijn 0 leden online en 44 gasten

  There are no registered users currently online

  (See full list)    
 • Also interesting:

 • OndernemerspleinEN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept