Even een vraagje betreft het verwerken van de kosten van een pizzaria:
Ik doe de boekhouding van een vriend van mij. Hij heeft een pizzaria.
Ik krijg van hem facturen en zijn omzetcijfers, alleen nu komt het..
Moet ik rekening houden met derf, uitval en afval, of moet ik gewoon alle kosten inboeken die tot het maken van zijn etenswaren behoren boeken als inkoopkosten, thats it?
en dus geen rekening houdend met uitval en afval etc, of voorraad?
We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.
faysal
faysal
Beste leden,
Even een vraagje betreft het verwerken van de kosten van een pizzaria:
Ik doe de boekhouding van een vriend van mij. Hij heeft een pizzaria.
Ik krijg van hem facturen en zijn omzetcijfers, alleen nu komt het..
Moet ik rekening houden met derf, uitval en afval, of moet ik gewoon alle kosten inboeken die tot het maken van zijn etenswaren behoren boeken als inkoopkosten, thats it?
en dus geen rekening houdend met uitval en afval etc, of voorraad?
Hij heeft een hoge omloopsnelheid..
Ik hoop dat jullie mij op weg kunnen helpen
Groetjes,
Faysal
Link naar reactie
https://www.higherlevel.nl/forums/topic/52607-pizzaria/Delen op andere sites
Aanbevolen berichten
3 antwoorden op deze vraag