Roberto

Junior
  • Aantal berichten

    26
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Roberto

  1. Beste mensen, ;) ik zal beloven zelf niet meer over mlm te praten. Ik ben van het begin af het vrij ondernemerschap aan het promoten. Allen werdt er een spervuur aan reacties over "het onderwerp" door jullie in stand gehouden. Ik vind nergens terug, reactie over mijn 2 andere zaken. Ik heb recht op mijn verdediging als sommige geen juiste dingen aangeven. Maar de leiderschap serie, hebben jullie daar problemen mee? Als iemand nu mijn dan nog gaat belagen over "het onderwerpen" helpen jullie dan ook hun te stoppen, anders zal ik eigenlijk weer een weerwoord moeten geven (ego snap je ::)) ;)
  2. Even wat kwijt :) Wellicht slechte ervaringen meegemaakt? Ik ben ook wel mensen tegen gekomen die dat roepen, maar als ik dan even wat doorvraag blijkt meestal dat mensen niks doen dan wat directe vrienden en familie en dan stoppen de aktiviteiten, dus ook geld verdienen. Mijn 2 additionale bedrijven is eigenlijk ook een vorm van mlm. Alleen wordt het onder de noemer "normale bedrijven" geplaatst. Mijn ervaring is dat het zowel in mijn mlm zaak als in mijn andere zaken toch op het zelfde neerkomt en dat is: Nieuwe prospects heb je nodig voor voortbestaan en groei, stilstaan in zaken doen is als stoppen met roeien tegen de stroom in en dan door de stroom(mensen) terug gesleurd worden tot niks. Maar je hebt gelijk dat er zoals ik al eerder zei, wiltgroei is, en dat vind ik mooi, want de goede zullen blijven staan en de slechte zullen verdwijnen. Nog even wat over piramide spelen: Piramide spelen zijn later ontstaan dan mlm algemeen, er is toen handig gebruik gemaakt van mogelijkheden van mlm, maar zoals ik zei wiltgroei verdwijnt en dus ook de piramide spelen, deze zijn bij wet verboden. Mensen let dus goed op zodra iemand jou een unieke mogelijkheid aanbied maar wel vraagt om een geheimhoudingsplicht en je daarvoor wilt laten tekenen( tring belletje, waarschuwing) Niet aan beginnen. Zaken doen kan nooit met geheimhouding, want je veel mensen nodig. Groetjes Roberto ::)
  3. Hallo dan! Zie reactie bij succesvol leider 2 Tot daar. Roberto.
  4. Daar ben ik weer, Roberto is back in town. ;) Ik vind het fantastisch dat er naar zo`n lange tijd toch nog reakties komen. Peter ga zo door maar blijf met beidde benen op de grond. Wat wij weten weten velen nog niet. Sorry dat ik zo lang weg bleef, maar ja 3 zaken, he. Ik wil wel wat extra kwijt over mlm. Door de huidige situatie in de economie neemt het aantal belangstellende zoekende naar meer of anders of beter, ziender ogen toe. ;D Ik laat momenteel steeds vaker ons iedee zien. Zo zie je dan toch dat het beter is iets te ondernemen dan niets. Nog even een tip: niet alle mlm is per definitie goed of het gouden ei. Er zit veel wilt groei, dus beste mensen zoek goed voor je met iets in zee gaat. Wil je zo minimaal mogelijk risico lopen onthou dan het volgende: 1/ Koop geen grote voorraden. 2/ Voor niets gaat de zon op, je zal tijd moeten investeren. 3/ Let goed op dat het niet een 'Joint the club' maar een zakelijk partnerschap is. 4/ Laat je begeleiden in alles. Als een mlm systeem niet aan al deze punten voldoet, zoek dan verder. Groetjes Rob
  5. :D Beste ondernemer, Ik ben reeds 12 jaar met een Surinaamse getrouwt, en heb veel kennissen die allerlei zaken hebben willen opzetten en ook daar gevestigt zijn/waren. Eers een waarschuwing! De Corruptie is zeer hoog in Suriname. Zakelijke afspraken bestaan niet, het zijn "Surinaamse afspraken". Geld is de ene dag wat waard de andere kan je het als wc papier gebruiken (niet te veel contant meenemen). Bankgaranties bestaan niet. Veel drugs geld bij welgestelde die geen trainingen nodig hebben en de overige hebben nog geen nagels om hun ... aftevegen, die wel trainingen willen volgen maar dit niet kunnen bekostigen. Mijn tip! Verken eerst voor je weet wat je gaat doen. Als je wat gaat doen begin kleinschalig en bouw vooral langzaam. Er zijn zeker kansen daar het land zwaar onderontwikkeld is. Leer de Surinaamse taal. Let op er zijn veel verschillende volken dus ook talen. Heb je goede zaken ontdekt laat het mij dan weten ;) want ik en vele vrienden en kennisen staan te popelen om daar te kunnen starten. Ik wil zeker niet negatief doen het is een mooi land een een heerlijk leven daar. Groetjes Roberto
  6. Zoals beloofd kom ik terug op het 1e gedeelte van deel 1. Ik geloof er heel sterk in dat de fundamentele bedoeling van het leven bestaat uit [shadow=red,left,300]ontwikkeling en groei.[/shadow] Daarom luidt mijn persoonlijke motto ook: [shadow=red,left,300]Constant leren en groeien.[/shadow] We zijn het gelukkigst wanneer we oude grenzen steeds verleggen en ons eigen potentieel steeds uitbreiden. Daarom moeten we ernaar streven de beste te worden die we kunnen zijn. Ontevredenheid is natuurlijk. 'Valse' tevredenheid maakt ons echter lui en laat onze ontwikkeling stagneren. Om ons succesvol te voelen, mogen we nooit echt tevreden zijn. Maar om ons gelukkig te voelen, moeten we dankbaar zijn voor alles wat we hebben. We moeten altijd plezier aan 'kleine dingen' beleven. En we moeten van de weg die we te gaan hebben, volop genieten, want [shadow=red,left,300]deze weg geheel aflopen is mijn levensdoel.[/shadow] Met zo'n opvatting liggen succes en geluk heel dicht bij elkaar. [glow=red,2,300]Roberto.[/glow]
  7. Echte beleggers laten dat niet door andere doen. De grijze massa die te lui is het zelf te onderzoeken, laten andere dit doen. Wel is dit jaren goed gegaan. Maar als er een dip in de economie komt stapt de grijze massa uit, waarna vervolgens de echte belegger in stapt tegen spotgoedkope prijzen. Maar we dwalen af van het thema. Ik denk dat Nederland langzaam wakker gaat worden, dus we komen terug. Veel Amerikanen beleggen in Nederlandse bedrijven, omdat zij vinden dat wij goed ondernemen, niet te veel riscio nemen en nuchter blijven. In Amerika gaan meer ondernemers op de fles. Maar het wordt inderdaat ons Nederlanders niet eenvoudig gemaakt om te starten.
  8. Dat is toch opgezet door het socialisme? De soicalistische partijen die voorheen veel gesteund zijn door "de grijze massa" wilden toch meer belasting e.d. De hele wereldeconomiie van heden ten dagen is ontstaan door V.O.C. Amerikanen ( de zakelui dan ) komen toch uit het westen. Zij zijn het alleen beter gaan doen.
  9. Ik denk dat je met je focus iets moet doen. Richt je op het positieve, maar wees wel allert. Er zijn nou eenmaal mensen die anders denken dan wij. Maar als je je laat afleiden naar dit meestal kleine groepje, verlies je ook de greep op de grotere groep 'goede'. Ik weet het is een cliche. Maar het feit is dat je in de regel terug krijgt wat je geeft. De definitie = In staat om voor zichzelf op te komen => zelfbewust, weerbaar. Houdt dus rekening, durf met takt weerbaar te zijn en vooral, laat je niet disfocussen.
  10. Je hebt het juist 'CBS'. 2e is bijna juist donkere dagen staat op een goede 2e plaats. Het zou kunnen dat Noorwegen ook hoog staat, daar weet ik nietover te melden. Het doet er ook niet toe. Het gaat erom hoe meer socialisme hoe luier de mens, hoe stiekemer de mens, hoe onzelfstandiger een mens. Mensen reageer meer oke!
  11. Pas als de socialistische aspect veranderd en mensen wel zouden moeten dan pas zal een nederlander in aktie komen. Nederlanders zijn ten slotte ondernemend. Maar wij zijn een beetje in slaap gesukkeld. Op zich heeft Amerika Eropeese lessen geleerd en nog beter toegepast. In plaats wij weer leren hoe de Amerikanen dat beter hebben gedaan. leggen wij ons erbij neer. Nu in deze tijd is het er op of er onder, en moeten Nederlanders weer oude optimisme oppakken. We wantrouwen te snel, sta open en begin.
  12. Keiharde statestieken (sbs) laten zien dat zo`n 90% van de mensen wel voor zich zelf zouden willen werken. In mijn ogen is dat toch door ontevredenheid. Oke, mensen halen dan wel meestal het beste uit wat zij doen omdat zij zich er bij neer gelegd hebben. Maar zij onder drukken eigenlijk het natuurlijke gevoel naar beter of meer. Voorheen was er nog een stelling: zekerheid, maar die is de afgelopen paar jaar keihard onderuit geschopt (in opzicht van baan, pensioen, gezondheidszorg, veiligheid). Weet je ik eens een gesprek gehad met een humanistisch raadsvrouw die heeft o.a. een paar jaar gewerkt in Denemarken. In Denemarken ( Europa`s beste zorgstaat zelfs universiteits opleiding wordt betaald door de overheid) zijn de meeste zelfmoorden van heel west europa. mensen daar zijn zo gewent dat anderen voor hen zorgen dat zij zelf als er een 'probleempje' ontstaat zei dat minder goed kunnen 'handelen'. Daarom roep ik neem je succes en geluk route in eigen handen.
  13. Laten wij onszelf deze vraag stellen: mogen we eigenlijk wel verwachtingen hebben? Te veel ouders leren hun kinderen 'tevreden' te zijn. Scholen leren je te focussen op een baan. Wees tevreden met wat je hebt. Schoenmaker blijf bij de leest. Gelukkig is alleen hij die geleerd heeft met weinig tevreden te zijn. Wie voor een dubbeltje geboren is, wordt nooit een kwartje. Is dat zo? Ik denk dat waar pseudo-tevredenheid het leven bepaalt, kan geen groei meer plaats vinden. En iemand anders bepaald jouw denkpatroon, als excuus om zijn/haar eigen te relativeren.
  14. De gedachte van Pim was en voor werknemer en voor werkgever van belang. Wanneer er goedde opstaat wordt je vermoord. Dus vindt ik dat als LPF eens de kans krijgt te regeren, en de media ook een positief verslag doen, dat LPF voor heel Nederland beter is, maar realistisch dat ik ben, verwacht ik dat zij weer knok douwn gelagen zal worden op persoonlijke asspecten. Dan blijft er voor ondernemers maar een optie: VVD.
  15. Ik heb zeker wel rustpunten in mijn leven, want gelukkig zijn is genieten van je succes(en). :D Ik moet wel zeggen dat ik heerlijk kan ontspannen, maar mijn gedachten dwalen dan naar verloop van tijd weer af naar, die lichtpuntjes. Het kost me eigenlijk ook geen moeite om daarmee te leven want ik ben mezelf zeer dankbaar dat ik voor mezelf heb gekozen om uit de 'rat race' ( lessen van een arme en een rijke vader / auteur; Robert kiyosaki) te stappen. Ik heb ook meegemaakt toen ik niet ondernam, wat het is om met negative gedachten rond te lopen, dat ontspant ook niet. Ik heb pas als ondernemer geleerd dat me te focussen op optimsme. Dat bevalt me meer. ;)
  16. Kijk dat vindt ik nu fantastisch ::) mijn slechtse vak is de nederlandse taal, nu is het zo dat iemand mij op een zeer goede manier corrigeer in de tekst, daardoor kunnen vele die dat willen leren. Dank je daarvoor! :-* Mensen doe lekker mee, oke?
  17. Als ondernemer ben je jouw eigen emotie aan het vorm geven en kijk je door de ogen van potentiele prospects. Bij een baan kijk je door de ogen van jouw leidinggevende hoe deze het wilt. Dat proces stopt veelal wanneer je je werk verlaat. Ondernemers verlaten dat niet want zij zijn hun ba(a)n(en). Ook in het weekeind, vakantie op visite etc...
  18. Zoals ik al zei kom ik later terug om mijn visie uiteente zetten. ;) Het verband zit hem in dat een succesvol leider dit bassis element bewust moet weten, want succesvol kan je worden zonder volgelingen, maar als je volgelingen wilt hebben die jouw kwaliteiten kunnen dupliseren, kan je daardoor nog succesvoller worden. Nu komt de kern: mensen volgen alleen iemand die er geslaagd maar ook gelukkig uitziet en dit kan uitstralen. (Er komen nog meer delen). :-*
  19. Beste mensen ik wil graag een levendige cursus opzetten met telkens een nieuw thema. Dit thema luid:Wat is het verschil tussen succes en geluk. :D Succes betekent: kijgen wat we van het leven willen hebben. Geluk is: daar dan ook van genieten. De vraag is: wat willen wij werkelijk? Onze verwachtingen bepalen uiteindelijk wat we krijgen. Wie weinig van het leven verwacht, krijgt uiteindelijk ook weinig. Net zoals uw huidige situatie een weerspiegeling van uw verwachtingen van gisteren is, wordt uw situatie van morgen een weerspiegeling van uw verwachtingen vandaag. Wat verwacht u dus eigenlijk? ;) Beste mensen graag een open reaktie? ;D Einde deze week behandel ik dit af.
  20. Jullie zijn te gek! Maar blijf slim dat voorkomt de complexheid. Ik doe het liever met de inzet van meer mensen want we hebben maar 24 uur. Toch? Maar vooral je focus blijft het meest belangrijk vele zien namelijk beren op de weg, die je niet eens hebt in Nederland. Als je droom hoog zit dan maken opstakels niet meer uit. :-*
  21. Waarschijnlijk nooit van delegeren en de uitspraak don`t work hart but smart, gehoord. Wat jij omschrijft is geen ondernemer. Natuurlijk doen ondernemers gemiddeld meer dan werknemers, waarschijnlijk verdien je nu of later bakken meer. Verdiep je eens in wat grote voorbeelden die stressloos succesvol werden. Ik zal nooit meer in loondienst gaan werken (voor iemand anders zijn dromen) Liever moe voor mezelf dan voor een ander.
  22. Ik ben ervan overtuigt dat ondernemen netwerken is! Van thuiskapster tot Olierampbrandweer etc... De kleine zal zoeken naar kleine klanten in zijn dierecte omgeving. De grote wil alleen zaken doen met wereldmachten en multinational`s. De kleine zijn vaak starters of beginners. De grote zijn ervaren en gaan daar niet meer voor. Franchise en mlm is de future. industriele ondernemers wenden zich steeds vaker tot direct marketing en mensen willen weer meer service net al vroeger toen alles nog thuis gebracht werd. Voor mijn afbouw bedrijf (stucadoorswerk) ga ik al lang niet meer naar de grote bouwondernemingen. Nee ik ga middels antwoord kaarten naar mensen zelf. Ik heb dus geen last van de dip in de economie. Business blijft mensen tot mensen zaken hoe verder we in de toekomst van de infotijdperk komen hoe belangrijker dat wordt. (roberto, ik heb je flashanimatie uit je bericht verwijderd. Hij laadde niet)
  23. In de regels staat toch dat jullie begrijpen dat je je bedrijf wilt promoten en dat je in dat geval je web-site in je personalia moet doen. Daarnaast verkoop ik niks, ik adviseer alleen en heb op die ook intressante links niemand is iets verplicht. Alleen is het handig als je iemand kan mailen of bellen als zij meer willen weten over ondernemen en persoonlijke ontwikkeling. daarnaast moet ik zeggen dat ik mensen altijd netjes en etisch behandeld ook zakelijk. Waarschijnlijk heerst hier het grijze massa denken, dat altijd iets achter iets zoekt, werk lang voor een baas en wordt weer "oud" arm, mis al je kansen als je niet open staat voor nieuwe iedeen. En een bedrijf met meer dan 40 jaar historie (je weet wel) zou toch iets beter behandeld kunnen worden. Mensen! morgen niet meer boodschappen doen bij uw supermarkt! want Uw supermarkt is een mlm en heeft om ficale redene de grootste vermogens elders. Alle supermarkten zijn namelijk mlm`s Ook hamburgerketens uw elektrowarenhuis. Business club worden opgericht om te netwerken, daar hebben bijv. de grote voetbal clubs veel vermogen mee gekregen, dus geen kaartjes meer kopen.
  24. weet ik maar ik nu maak toch geen reclame? Is er iets mis met net-work werk? Je omschijving is juist, het een wereldwijde organisatie dat zal met de komst van e-commerce juist vaker voorkomen dat bedrijven uiteindelijk. Tevens is amway erkent door de nederelandse verening voor directe verkoop. Veel zakenmensen die deze site bezoeken hebben om fiscale redene uiteindelijk bedrijven elders in europa of de wereld. (Ik denk dat u nog nooit een bedrijf gehad heeft, anders praat u niet zo). Uw bewering over wat voor soort bedrijf het gaat is niet juist, dat mag ook niet meer in Nederland. [glow=red,2,300]Maar dat alles heeft niets te maken met mijn stelling. en de werkelijke inhoud van de stelling[/glow]
  25. Vroeger op school vond men dat het helemaal niks met mij zou worden als ik later bij een baas zou moeten werken. Nee, dat leek mij al helemaal niks. Ook zij men (inkl. de familie) denk toch eens gewoon als je een dubbeltje bent zal je nooit een kwartje worden. Weet u dit grijze massa denken zat mij tot mijn strot. Waarom is ons nooit geleerd dat je leven niet van zelfsprekend is en je jezelf er maar bij neer moet leggen dat je een baan moet hebben, waarom is ons nooit geleerd wat financiele inteligentie is. Het hele grijze massa denken beviel mij niet. en o ja: Van geld wordt je niet gelukkig. Ba,ba,ba en nog eens ba. Het heeft mij ongeveer 10 jaar van mijn dromen en wensen afgehouden. Ik ben gaan lezen, wat ik voor mijn 26e niet kon(alleen stripboeken en sportbladen). Ik ben mijn eigen bedrijf (klussen bedrijf) begonnen. Gestopt 2 jaar weer gaan werken in een baan en toen weer voor mezelf begonnen. Ik ben intressante mensen gaan ontmoeten die netjes etische en eerlijk zaken doen en positief denken. Ik ben raad gaan aannemen van mensen die bewezen hebben in hun leven dat je anders moet gaan leren denken dan de grijze massa. Ik heb nu 3 zaken een afbouwbedrijf, een bedrijf voor promotion management en een internet-based-business bedrijf. Ik ben financieel beter dan de rest van mijn familie vanaf mijn grootouders met hun banen gedoe. En de sky is de limit. Wat een opluchting. :D Men komt zelfs bij mij om te vragen of ik hen kan helpen ook een zaak op te zetten, sommige vragen wat ik anders doe en dan de bewondering die is fantastisch. De grootste voorbeelden zijn van niets iets geworden. Mensen komt uit de grijze massa en uit de sleur. Het is niet zo dat succes en achtergrond bepalend is of je iets kan berijken. Succes is voor iedereen die een groot verlangen heeft uit de grijze massa te stappen en sleur haten te realiseren. Als ik vanaf vroeger tot nu mij had laten leiden door de massa dan had ik gekregen wat de grijze massa heeft, een baan of banen en schulden. Als je wilt is er een weg, ga leren. Heb je geen geld ga dan naar de bibliotheek. Tips:Stap in je grootsheid - Antony Robins Emotionele intelligentie - Daniel Coleman lessen van een arme en een rijke vader - Robert Kiyosaki Succes door groot denken - David Schwartz Bereik u eerste miljoen - Bodo Schafer Snel lezen - Tony Buzan etc... Heeft u ook zoiets meegemaakt? Of ander intressante gedachten?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.