jserle

Senior
  • Aantal berichten

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Persoonlijke info

Bedrijfsinfo

  • Plaats
    Middelharnis

jserle's trofeeën

  1. Het hoge inovatiegehalte wordt belemmerd door averechtse gedachten zoals : "Het gemaakt hebben" "De buit binnen hebben" "Hoe mollen we de concurentie" "Pecunia non olet - Geld stinkt niet" Dat kwam omdat ik dit kreeg als antwoord. Geld gaat vòòr de inovatie-vernieuwing. Dat maak ik op uit bovenstaande antwoord. Het is niet kwalijk te nemen het hele onderwerp speelt zich af tien jaar terug in : "Big brother sfeer" met misleiding en verraad intriges slinkse streken gekonkel verwikkeling Hier : met uitleg en waarschuwingen. (Misschien was ik verkeerd gefocust op sensatie en ellende) Opgelicht door verwisseling van tas. jaren lange diefstal Diefstal, Bewijs en ontslag Zwart werk Order getekend, niets meer vernomen failliet stagebedrijf Failissement Wanbetaling factuur Spookfaktuur gouden handdruk crisis Herrie in de zaak Casus Incasso Wanbetaling Dat bedoel ik ook practijk + waarschuwing.
  2. Dat is zo, dertig jaar terug `hing die instelling al aan elkaar van ouboliigheid` Maar ik zocht even naar een voorbeeld. Zoals er nog altijd bestaan de rijksaanbestedingen waarbij de meest geschikte kandidaat de opdracht krijgt. Bedrijven die al meer dan honderd jaar bestaan kunnen het predikaat hofleverancier krijgen. Dat is ook een voorbeeld van hoe een bedrijf levert aan een overheidsinstelling. Tussendoor werd ik even weg geroepen door een van mijn zeer gewaardeerde medewerkers vandaar dat het verhaal niet compleet was. sorry.
  3. Het hele idee van Gemeenteanalyse vind ik toch een goed idee. Het staat los van elke politiek. Zoals er bijvoorbeeld het rijks inkoop bueau bestaat dat bij private ondernemingen zijn inkopen doet. De ere vermelding bestaat er uit koninklijke. Ik ken Muriel Mures al wat langer. ..... Ik kom hier nog op terug.....
  4. Mijn eerste bevindingen na een uurje lezen op dit forum (En ook http://www.zibb.nl/Starters.html) Er wordt gelukkig wel (middenstanders vriendelijk) gewaarschuwd tegen allerhande ongure praktijken op dit forum. Doch echter... Maar... Het hoge inovatiegehalte wordt belemmerd door averechtse gedachten zoals : "Het gemaakt hebben" "De buit binnen hebben" "Hoe mollen we de concurentie" "Pecunia non olet - Geld stinkt niet"
  5. Het onderwerp is of er met ideeen wat te verdienen is. En dan speciaal showbizz achtige ideeen (à la de Mol e.d.) Ik ben van mening dat het niet mogelijk is met het eerste beste idee "beroemd" te worden. Dat willen duizenden `domme jonge honden` Idol achtige dagdromers zijn er al genoeg. Er is wel meer voor nodig. Met name flexibel zijn. En niet zitten mokken als een ander je idee afpikt. Ik hoop het zo wat beter uitgelegd te hebben. Show bizz. atributen zoals spotlichts e.d. ( zie link.) zijn zelfs voor nutigere zaken in te zetten. Zoals het doden van ziekteverwekkers. ipv onbezonnen lol. De blitz van de leut electronica. Door die andere gebruiksmogelijkheid. Dat heeft misschien te maken met idealistische-wereldverbeteraar eerder met sportiviteit ook met gezondheid. respons, een uitvinders forum beter? Ja CONCRETE BLOCKS die zijn zeer concreet ga maar kijken als je het niet gelooft. Zoek de link naar mijn site maar op anders wordt dit misschien weer gezien als spam. De mensen en de sfeer van dit forum ken ik nog niet zo goed. Mijn openbare telefoon nummer staat ook op die site voor het geval het niet makkelijk te begrijpen is dan kan/ mag er altijd gebeld worden.
  6. Het is een heel gemakkelijk idee om iedeeen te pikken van mensen die het wereldje achter de schermen niet kennen,maar aangetrokken worden door de roem en het sexy imago van de televisie, ;D Dat is een compleet Higherlevel correct antwoord. Had ook niet anders verwacht. Maar ik ben niet anders gewend dan dat een ander met de eer strijkt. Ik heb bij multinationals gewerkt daar was het heel gewoon dat de baas een pracht wereldreis + premie + promotie aangeboden kreeg omdat hij evenleuk `met-tut` idee weg liep In vroegere jaren had ik nogal wat communistische ideeen omdat ik in LeidschendamVoorburg woonde. Statistisch lopen er daar meer van rond net als in OostGroningen. Dat idee is een pracht bedrijf geworden namelijk http://www.svr.nl/ één keer één cent van gezien tijdens gratis kamperen. Maar wel een bedrijf waar duizenden nee miljoenen plezier aan beleven. Nu nog even over -high-tech-idee- biologie / electronica Op de voorpagina van mijn site heb ik een idee gezet wat nog steeds niet te koop is bij de Gamma Micro-electro of Expert bij mijn weten. Maar wat bij mij al jaren geleden werkte. (in1987) Het gaat over die handige alle kleuren LED lamp schijner ineen van Philips. Waar zoiets makkelijk ingebouwd zou kunnen worden. Met voldoende kennis van biologie en electronica weer een nutig apperaatje ontworpen. Op mijn pagina te vinden (onder Ctrl F) : `" uit de slaaphouders" Proef ondervindelijk weet ik dat bijvoorbeeld muggen geactiveeld worden door dat licht. Dan gaan vliegen en dan totaal vebijsterd blijven stilstaan in de lucht. Alle nog overgebleven muggen laten zich zo makkelijk vangen. Ze snappen er niets meer van bij bepaalde lichtfrequenties. Een comby toestelletje met een wereld markt. Tot nu toe werkte het op de Nederlandse mug uitstekend. En nooit geen last meer van steken. Lijkt me handig bij malaria e.d. http://www.fembusiness.nl/web/artikelSmal/42741/Philips-vindt-de-lamp-weer-uit.htm http://lednieuws.blogspot.com/2009/05/philips-vindt-de-lamp-weer-uit.html PS wie heeft er een idee om met veertienhonderd vierkante meter grondoppervlak wat geld terug te verdienen.?
  7. Beantwoording : Nou dat idee heeft langzamerhand andere vormen aangenomen. Met het concept wil ik nog steeds wat doen. Om dat het `toch wel wat heeft` Het idee van toen heb ik niet uitgevoerd. Er ging te veel tijd in zitten. Om onderling in een praatgroepje of muziekgroepje te communiceren is het mogelijk om eventjes bepaalde handgebaren af te spreken. Zoals er die bijvoorbeeld al lang zijn met het voorzittershammertje en het dirigentenstokje. (En dan zijn er vergadersystemen van Philps voor bijvoorbeeld een raadszaal. Om geluid aan en uit te zetten.) Het antwoord dat ik van patrick kreeg. Muzikaal gezien had ik toen iets orkest-achtig in het hoofd dat is onder andere bijvoorbeeld dit geworden http://communities.zeelandnet.nl/data/albumpje/index.php?page=9&dl=27119.mp3 met veel handen werk aan een audio mixer. Om op een bepaalde tijd een geluidje door te laten met een bepaalde geluidssterkte gebruik ik een demoversie van Abelton en Cubase die ik zoveel jaar geleden kocht samen met midi De meeste kennis heb ik uit het tijdschrift Interface (Amsterdam) gehaald. Net als met die filmpjes is het dan : geluid op vraag (demande) De wisselwerking, interactie van life / direct is er niet. M`n concept ligt klaar het kost niet veel tijd om te proberen (twee maal midi achter elkaar en volgens het `grid`) Meer software minder hardware was al de trent. Ook om het niet te complex te maken `k heb nog een VCA Voltage-controlled amplifier, Dat woord van die afkorting heeft een andere betekenis http://nl.wikipedia.org/wiki/VCA Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, Omdat ik met ZZP` ers e.d. kleine aannemetjes werk heb ik dat helemaal niet nodig. Maar dat zou een heel ander verhaal worden veel met graafmachines kettingen enz.
  8. Geachte administrator het forum was destijds een ramp diverse keren heb ik er over geklaagd maar dat hielp niet en ik houd ook niet van zeuren. Aan mijn computer en provider lag het niet. Volgens mij zaten er destijds op bepaalde tijden teveel mensen gelijktijdig op het forum Higher level. Het forum en de snelheden zijn stukje bij beetje verbeterd dat is geleidelijk gegaan door de jaren heen. En drinken doe ik bijna nooit Alleen vanwege de warmte van eergisteren heb ik een biertje gedronken dat is niet goed bevallen daarom doe ik dat niet meer.
  9. Het higher level forum is ook goed vooruit gegaan in die tussentijd. Het is nu al mogelijk gewoon wat in ascii bitjes en bytjes over te zenden naar dit forum zonder computer digitale opstipatie overload en eindeloze lus wachttijden en pile-up storingen. Als er destijds meer dan enkele mensen gelijktijdig op dit foum zaten ging de boel down. Serieus ...ik begrijp niet dat ik nog zoveel geduld had en nu overdrijf ik niet. Misschien dat het ook aan providers onderling lag.? Gefeliciteerd dus. ;D volledig? Ik probeer het uit te leggen. Het onderwerp waar ooit mee gestart werd ging er over om nieuwe ideeen te ontwikkelen voor programma`s op de televisie. http://nl.wikipedia.org/wiki/Format_(media) formats Omdat deze populair zouden kunnen worden moeten over het idee een soort auteursechten voor betaald worden aan diegene die er het eerste mee kwam of ze verzonnen had. De opstap om iets nieuws uit te proberen op dat gebied is tegenwoordig niet meer zo hoog. Vijf jaar geleden waren er welliswaar de webcammetjes maar nog geen gratis opslag voor filmpjes zoals bij youtube. Wel werd er al gesproken over video on demand dat zou komen maar meer ook niet. Het YouTube.. aanbod is nu masaal en de afval race is ook in volle gang. Het Televisie aanbod is meer fragmentatisch en veel telvisie programma`s laten ook korte filmjes daar vandaan zien.
  10. Het higher level forum is ook goed vooruit gegaan in die tussentijd. Het s nu al mogelijk gewoon wat in ascii bitjes en bytjes over te zenden naar dit forum zonder computer indigestie overload en eindeloze lus wachttijden en pile-up storingen. Als er destijds meer dan enkele mensen gelijktijdig op dit foum zaten ging de boel down. Serieus ...ik begrijp niet dat ik nog zoveel geduld had en nu overdrijf ik niet. Misschien dat het ook aan providers onderling lag.? Gefeliciteerd dus. ;D volledig? Ik probeer het uit te leggen. Het onderwerp waar ooit mee gestart werd ging er over om nieuwe ideeen te ontwikkelen voor programma`s op de televisie. http://nl.wikipedia.org/wiki/Format_(media) formats Omdat deze populair zouden kunnen worden moeten over het idee een soort auteursechten voor betaald worden aan diegene die er het eerste mee kwam of ze verzonnen had. De opstap om iets nieuws uit te proberen op dat gebied is tegenwoordig niet meer zo hoog. Vijf jaar geleden waren er welliswaar de webcammetjes maar nog geen gratis opslag voor filmpjes zoals bij youtube. Wel werd er al gesproken over video on demand dat zou komen maar meer ook niet. Het YouTube.. aanbod is nu masaal en de afval race is ook in volle gang. Het Televisie aanbod is meer fragmentatisch en veel telvisie programma`s laten ook korte filmjes daar vandaar uit zien.
  11. Na jaren is er wel verschil in gekomen even klikken op het plaatje voor Youtube http://communities.zeelandnet.nl/data/albumpje/ Want toen was er nog geen Youtube 2004 - 2005 Inmiddels is het filmpje ook wel een klein beetje belegen (Uit 2006 toen er net youtube was gekomen.) M`n belegingsplan is niet belegen ;D het staat er in het Engels en het Nederlands. Een idee voor de credit crisis. De reden van mijn lange absentie is dat dit forum toen nog te traag was.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.