jserle

Senior
  • Aantal berichten

    39
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door jserle

  1. Het hoge inovatiegehalte wordt belemmerd door averechtse gedachten zoals : "Het gemaakt hebben" "De buit binnen hebben" "Hoe mollen we de concurentie" "Pecunia non olet - Geld stinkt niet" Dat kwam omdat ik dit kreeg als antwoord. Geld gaat vòòr de inovatie-vernieuwing. Dat maak ik op uit bovenstaande antwoord. Het is niet kwalijk te nemen het hele onderwerp speelt zich af tien jaar terug in : "Big brother sfeer" met misleiding en verraad intriges slinkse streken gekonkel verwikkeling Hier : met uitleg en waarschuwingen. (Misschien was ik verkeerd gefocust op sensatie en ellende) Opgelicht door verwisseling van tas. jaren lange diefstal Diefstal, Bewijs en ontslag Zwart werk Order getekend, niets meer vernomen failliet stagebedrijf Failissement Wanbetaling factuur Spookfaktuur gouden handdruk crisis Herrie in de zaak Casus Incasso Wanbetaling Dat bedoel ik ook practijk + waarschuwing.
  2. Dat is zo, dertig jaar terug `hing die instelling al aan elkaar van ouboliigheid` Maar ik zocht even naar een voorbeeld. Zoals er nog altijd bestaan de rijksaanbestedingen waarbij de meest geschikte kandidaat de opdracht krijgt. Bedrijven die al meer dan honderd jaar bestaan kunnen het predikaat hofleverancier krijgen. Dat is ook een voorbeeld van hoe een bedrijf levert aan een overheidsinstelling. Tussendoor werd ik even weg geroepen door een van mijn zeer gewaardeerde medewerkers vandaar dat het verhaal niet compleet was. sorry.
  3. Het hele idee van Gemeenteanalyse vind ik toch een goed idee. Het staat los van elke politiek. Zoals er bijvoorbeeld het rijks inkoop bueau bestaat dat bij private ondernemingen zijn inkopen doet. De ere vermelding bestaat er uit koninklijke. Ik ken Muriel Mures al wat langer. ..... Ik kom hier nog op terug.....
  4. Mijn eerste bevindingen na een uurje lezen op dit forum (En ook http://www.zibb.nl/Starters.html) Er wordt gelukkig wel (middenstanders vriendelijk) gewaarschuwd tegen allerhande ongure praktijken op dit forum. Doch echter... Maar... Het hoge inovatiegehalte wordt belemmerd door averechtse gedachten zoals : "Het gemaakt hebben" "De buit binnen hebben" "Hoe mollen we de concurentie" "Pecunia non olet - Geld stinkt niet"
  5. Het onderwerp is of er met ideeen wat te verdienen is. En dan speciaal showbizz achtige ideeen (à la de Mol e.d.) Ik ben van mening dat het niet mogelijk is met het eerste beste idee "beroemd" te worden. Dat willen duizenden `domme jonge honden` Idol achtige dagdromers zijn er al genoeg. Er is wel meer voor nodig. Met name flexibel zijn. En niet zitten mokken als een ander je idee afpikt. Ik hoop het zo wat beter uitgelegd te hebben. Show bizz. atributen zoals spotlichts e.d. ( zie link.) zijn zelfs voor nutigere zaken in te zetten. Zoals het doden van ziekteverwekkers. ipv onbezonnen lol. De blitz van de leut electronica. Door die andere gebruiksmogelijkheid. Dat heeft misschien te maken met idealistische-wereldverbeteraar eerder met sportiviteit ook met gezondheid. respons, een uitvinders forum beter? Ja CONCRETE BLOCKS die zijn zeer concreet ga maar kijken als je het niet gelooft. Zoek de link naar mijn site maar op anders wordt dit misschien weer gezien als spam. De mensen en de sfeer van dit forum ken ik nog niet zo goed. Mijn openbare telefoon nummer staat ook op die site voor het geval het niet makkelijk te begrijpen is dan kan/ mag er altijd gebeld worden.
  6. Het is een heel gemakkelijk idee om iedeeen te pikken van mensen die het wereldje achter de schermen niet kennen,maar aangetrokken worden door de roem en het sexy imago van de televisie, ;D Dat is een compleet Higherlevel correct antwoord. Had ook niet anders verwacht. Maar ik ben niet anders gewend dan dat een ander met de eer strijkt. Ik heb bij multinationals gewerkt daar was het heel gewoon dat de baas een pracht wereldreis + premie + promotie aangeboden kreeg omdat hij evenleuk `met-tut` idee weg liep In vroegere jaren had ik nogal wat communistische ideeen omdat ik in LeidschendamVoorburg woonde. Statistisch lopen er daar meer van rond net als in OostGroningen. Dat idee is een pracht bedrijf geworden namelijk http://www.svr.nl/ één keer één cent van gezien tijdens gratis kamperen. Maar wel een bedrijf waar duizenden nee miljoenen plezier aan beleven. Nu nog even over -high-tech-idee- biologie / electronica Op de voorpagina van mijn site heb ik een idee gezet wat nog steeds niet te koop is bij de Gamma Micro-electro of Expert bij mijn weten. Maar wat bij mij al jaren geleden werkte. (in1987) Het gaat over die handige alle kleuren LED lamp schijner ineen van Philips. Waar zoiets makkelijk ingebouwd zou kunnen worden. Met voldoende kennis van biologie en electronica weer een nutig apperaatje ontworpen. Op mijn pagina te vinden (onder Ctrl F) : `" uit de slaaphouders" Proef ondervindelijk weet ik dat bijvoorbeeld muggen geactiveeld worden door dat licht. Dan gaan vliegen en dan totaal vebijsterd blijven stilstaan in de lucht. Alle nog overgebleven muggen laten zich zo makkelijk vangen. Ze snappen er niets meer van bij bepaalde lichtfrequenties. Een comby toestelletje met een wereld markt. Tot nu toe werkte het op de Nederlandse mug uitstekend. En nooit geen last meer van steken. Lijkt me handig bij malaria e.d. http://www.fembusiness.nl/web/artikelSmal/42741/Philips-vindt-de-lamp-weer-uit.htm http://lednieuws.blogspot.com/2009/05/philips-vindt-de-lamp-weer-uit.html PS wie heeft er een idee om met veertienhonderd vierkante meter grondoppervlak wat geld terug te verdienen.?
  7. Beantwoording : Nou dat idee heeft langzamerhand andere vormen aangenomen. Met het concept wil ik nog steeds wat doen. Om dat het `toch wel wat heeft` Het idee van toen heb ik niet uitgevoerd. Er ging te veel tijd in zitten. Om onderling in een praatgroepje of muziekgroepje te communiceren is het mogelijk om eventjes bepaalde handgebaren af te spreken. Zoals er die bijvoorbeeld al lang zijn met het voorzittershammertje en het dirigentenstokje. (En dan zijn er vergadersystemen van Philps voor bijvoorbeeld een raadszaal. Om geluid aan en uit te zetten.) Het antwoord dat ik van patrick kreeg. Muzikaal gezien had ik toen iets orkest-achtig in het hoofd dat is onder andere bijvoorbeeld dit geworden http://communities.zeelandnet.nl/data/albumpje/index.php?page=9&dl=27119.mp3 met veel handen werk aan een audio mixer. Om op een bepaalde tijd een geluidje door te laten met een bepaalde geluidssterkte gebruik ik een demoversie van Abelton en Cubase die ik zoveel jaar geleden kocht samen met midi De meeste kennis heb ik uit het tijdschrift Interface (Amsterdam) gehaald. Net als met die filmpjes is het dan : geluid op vraag (demande) De wisselwerking, interactie van life / direct is er niet. M`n concept ligt klaar het kost niet veel tijd om te proberen (twee maal midi achter elkaar en volgens het `grid`) Meer software minder hardware was al de trent. Ook om het niet te complex te maken `k heb nog een VCA Voltage-controlled amplifier, Dat woord van die afkorting heeft een andere betekenis http://nl.wikipedia.org/wiki/VCA Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers, Omdat ik met ZZP` ers e.d. kleine aannemetjes werk heb ik dat helemaal niet nodig. Maar dat zou een heel ander verhaal worden veel met graafmachines kettingen enz.
  8. Geachte administrator het forum was destijds een ramp diverse keren heb ik er over geklaagd maar dat hielp niet en ik houd ook niet van zeuren. Aan mijn computer en provider lag het niet. Volgens mij zaten er destijds op bepaalde tijden teveel mensen gelijktijdig op het forum Higher level. Het forum en de snelheden zijn stukje bij beetje verbeterd dat is geleidelijk gegaan door de jaren heen. En drinken doe ik bijna nooit Alleen vanwege de warmte van eergisteren heb ik een biertje gedronken dat is niet goed bevallen daarom doe ik dat niet meer.
  9. Het higher level forum is ook goed vooruit gegaan in die tussentijd. Het is nu al mogelijk gewoon wat in ascii bitjes en bytjes over te zenden naar dit forum zonder computer digitale opstipatie overload en eindeloze lus wachttijden en pile-up storingen. Als er destijds meer dan enkele mensen gelijktijdig op dit foum zaten ging de boel down. Serieus ...ik begrijp niet dat ik nog zoveel geduld had en nu overdrijf ik niet. Misschien dat het ook aan providers onderling lag.? Gefeliciteerd dus. ;D volledig? Ik probeer het uit te leggen. Het onderwerp waar ooit mee gestart werd ging er over om nieuwe ideeen te ontwikkelen voor programma`s op de televisie. http://nl.wikipedia.org/wiki/Format_(media) formats Omdat deze populair zouden kunnen worden moeten over het idee een soort auteursechten voor betaald worden aan diegene die er het eerste mee kwam of ze verzonnen had. De opstap om iets nieuws uit te proberen op dat gebied is tegenwoordig niet meer zo hoog. Vijf jaar geleden waren er welliswaar de webcammetjes maar nog geen gratis opslag voor filmpjes zoals bij youtube. Wel werd er al gesproken over video on demand dat zou komen maar meer ook niet. Het YouTube.. aanbod is nu masaal en de afval race is ook in volle gang. Het Televisie aanbod is meer fragmentatisch en veel telvisie programma`s laten ook korte filmjes daar vandaan zien.
  10. Het higher level forum is ook goed vooruit gegaan in die tussentijd. Het s nu al mogelijk gewoon wat in ascii bitjes en bytjes over te zenden naar dit forum zonder computer indigestie overload en eindeloze lus wachttijden en pile-up storingen. Als er destijds meer dan enkele mensen gelijktijdig op dit foum zaten ging de boel down. Serieus ...ik begrijp niet dat ik nog zoveel geduld had en nu overdrijf ik niet. Misschien dat het ook aan providers onderling lag.? Gefeliciteerd dus. ;D volledig? Ik probeer het uit te leggen. Het onderwerp waar ooit mee gestart werd ging er over om nieuwe ideeen te ontwikkelen voor programma`s op de televisie. http://nl.wikipedia.org/wiki/Format_(media) formats Omdat deze populair zouden kunnen worden moeten over het idee een soort auteursechten voor betaald worden aan diegene die er het eerste mee kwam of ze verzonnen had. De opstap om iets nieuws uit te proberen op dat gebied is tegenwoordig niet meer zo hoog. Vijf jaar geleden waren er welliswaar de webcammetjes maar nog geen gratis opslag voor filmpjes zoals bij youtube. Wel werd er al gesproken over video on demand dat zou komen maar meer ook niet. Het YouTube.. aanbod is nu masaal en de afval race is ook in volle gang. Het Televisie aanbod is meer fragmentatisch en veel telvisie programma`s laten ook korte filmjes daar vandaar uit zien.
  11. Na jaren is er wel verschil in gekomen even klikken op het plaatje voor Youtube http://communities.zeelandnet.nl/data/albumpje/ Want toen was er nog geen Youtube 2004 - 2005 Inmiddels is het filmpje ook wel een klein beetje belegen (Uit 2006 toen er net youtube was gekomen.) M`n belegingsplan is niet belegen ;D het staat er in het Engels en het Nederlands. Een idee voor de credit crisis. De reden van mijn lange absentie is dat dit forum toen nog te traag was.
  12. Nee de techniek is verbetert Gaat met waterstof hopelijk ook zo. https://www.higherlevel.nl/wiewatwaar bij wie wat waar is dat waar
  13. Het forum level was enkele jaren geleden niet zo high. In dit deel van Nederland onbereikbaar. Hallo Bandoeng kunt U mij verstaan?
  14. Dat klopt op een mooie dag ziet men spin-draden rondvliegen die zijn opgepompt met waterstof omdat dat die ligter /lichter dan lucht is/zijn Spinnen kunnen en "vat`" maken voor waterstof. De brandstofcel en aanverwante techniek is al weer tien jaar oud. Het grootste probleem wat ik gelezen heb uit Shell informatie is , dat watersof zo dun is dat het door de moleculen van de wand weglekt. Anders waren er al lang aanstekers op de markt (voor het verderfelijke roken) waar men de peuk mee kon aansteken. http://www.nwo.nl/nwohome.nsf/pages/NWOA_7KDFJG compliment voor het forum het werkt in tegenstelling tot enkele jaren terug. Toen was er niet door te komen. In Amsterdam noord rijd er een waterstofbus rond. Dat is vlak bij het Shell laboratorium waar men ook het een en ander heeft uitgevonden. Shell heeft er wel degelijk belang bij. Gassen opslaan d.m.v. een andere vaste stof waar de moleculen "tussenkruipen" Wordt al heel lang toegepast. Op een schroot kwam ik een fles tegen die was gevuld met wat leek op steenwol. Dan kan er nog meer gas in de fles als dat het er "bloot" / `naturel` / `alleen maar los` ingaat. Idem met die metaal legering van bovenstaande link. toegepast bij http://nl.wikipedia.org/wiki/Ethyn dacht ik maar ik ben geen scheikundige Mensen lijken dus dommer dan spinnen want hun draden vliegen wel een dag rond. Auto`s hoeven voorlopig niet rond te vliegen. (behalve in Irak dan ;D) Als de wand die de spinnen gemaakt hebben dikker genomen wordt en na te maken is. Dan hebben we onze watersof economie. DSM heeft een materiaal gemaakt dat tien keer sterker is dan ijzer/staal Het is een kunstof ook hier heeft men het een en ander afgekeken van kleine beestjes. Het is zwaar gepatenteerd. en inverband met helaas oorlogsgebieden wordt er "goud betaald" Voor dergelijke harnassen. En we mogen ons land gelukkig prijzen met dergelijke multinationals. Misschien dat er uiteindelijk nog wat voor ons overblijft waar we wat aan hebben.
  15. De site vind ik veel te commercieel doordat er teveel advertenties op staan . Maakt me `kopschuw`
  16. Wie doet mij nu eens een fax? Sinds mijn tests heb ik er niet één meer gehad. http://communities.zeelandnet.nl/data/albumpje/ het nummer staat op m`n home pag gratis lezen vie email voor mij maar de verzender betaald. Het gaat via de Macro. ook gratis.
  17. Weer een idee drie mensen nemen naast elkaar plaats voor de camera. wie het meest :-X `eikelachtig` :-\ in de lens kan kijken krijgt de poedelprijs. De meeste Holliwood love soaps zitten zo in elkaar Het gaat meestal nergens over :P
  18. Decorum : aan de vraag heb ik voldaan hoop ik. Merkava : geen domotica op de eerste plaats. Het gaat om losse onderdelen , de proces beturing kan ik zelf wel afhandelen met eenvoudige logica. PdB : MIDI is prachtig Maar er kan ook heel veel niet. In Amsterdam heb ik ergens een adres waar(?) ze alles expirimenteel uit MIDI halen wat mogelijk is. Dat stond in het tijdschrift Interface (Amsterdam). Zo`n grote omweg met MIDI is overbodig de onderdeeltjes voor één werkende VCA kosten nog geen €5 En met acht stuks heb ik er genoeg. Niets digitaal als het niet nodig is. Alleen analoog. Verder heb ik geen tijd/zin om me steeds maar weer in allerlij digitale processen te verdiepen hoe goedkoop ze ook mogen zijn. Zo volgde ik jaren terug ook al eens een cursus microprocessors. Het enige wat ik daar mee geleerd heb dat is : hetgeen allemaal mogelijk is. Even snel wat in-elkaar solderen is er niet bij en na een paar jaar is er niet veel meer van onderdelen te krijgen zeker naarmate de systemen complexer worden. Wordt er met samples korte geluidsfragmenten bedoeld? (daar heb ik eigenlijk niet veel aan.) (even kijken PGA; AD of Texas) bedankt voor de moeite. Antw: het gaat om losse onderdelen die je gemakkelijk kunt koppelen. Digitaal is zeker goedkoper kost bijna niets. maar daar is de software weer duurder/moeilijker voor. Ik hang een beetje aan die oude analoge syntersyzer rivival (herondekking) , Waar de japaners weer met succes op ingesprongen zijn. Zeker vanwege hun achterstand met het `griekse` alfabeth. Was die interresse daarvoor groter dan voor de computer lange tijd. Die zitten nu op voorsprong. Maar ik geef de moed nog niet op.
  19. systemen waarbij de onderdelen op meerdere wijze opnieuw gebruikt kunnen worden hebben al heel heel lang mijn voorkeur op diverserlij wijze. De onderdelen voor de combinatie van het idee zijn : Aanstuurbaar door (0 - 5 V = ) dimmers netspannig wisselstroom en... VCA dat staat voor volt controlled amplifieër. (Twee soorten onderdelen dus die onderling gekoppeld worden door "inteligentie" Toepasbaar op volgorde op willekeur bij verrassing op vollume op tijd enz. Afkomst / noodzaak / onderdelen / productie / verkrijgbaarheid. De ene soort onderdeel is eenvoudig weg te gebruiken en wordt gebruikt in een huis-tuin-en-keuken electrische installatie als onderdelen. voor het , als zijnde moduul voor het aansturen van lampen , ventilators e.d. De andere soort onderdelen worden in grote massa`s in moderne telefooncentrale`s gebruikt allebij redelijk goedkoop aan te komen omdat het massa product is. Dit onderdeel schakelt een analoog signaal een geluid of versterking. Nu het toepassing idee van deze combinatie. Zowel voor muziek als bij vergaderingen. Voor muziek is het goed toe te passen om door middel van een licht signaal te weten. wanneer degene die deel uit maakt van een muziek groep moet gaan spelen. Een soort electronische dirigent dus digene die niet `doorversterkt wordt` kan nog even stemmen of proberen. Diegene die die `ten-gehore-brengt` krijgt van te voren en lichtsignaal waarna deze de solo leider is van dat moment. (vele combinaties mogelijk met tijds intervallen) het is dan meer gestructureerd en wordt geen brij. Voor spraak. De `electronische` voorzitter. Automatisch en electronisch. Een electronische vergader voorzitter. herhalingen gezeur eu-eu-`s gemompel worden automatisch afgebroken. Voor vergaderingen is een soort moderne `Bilderberg-conferentie-techniek` mogelijk Prins Bernard leide ooit vergaderingen waar bijvoorbeeld iedereen maar één minuut spreektijd kreeg. Welke tot grote efficientie leide. Er zijn natuurlijk ook andere spreekvaardigheids sessies mogelijk waarbij het volume een triggering geeft alvorens zelf redevoering af te steken. tijds instelbaar. Andere toepassingen zijn meer handsfree-babyfoonachtige-intercom toepassingen voor thuis of in grotere gebouwen. Vraag : wie kan mij helpen aan goedkope VCA`s compleet gebouwd of weet waar deze te koop zijn Ik weet al een zaak in Utrecht. maar die zitten behoorlijk aan de prijs. Ook heb ik in de loop van de jaren lang geleden een handzaam systeem gevonden om van alles en nog wat modulair te houden. Maar ook om aan elkaar vast te maken. Er staat al wat op m`n site bij `schema` handig bij nog niet geheel uit ontwikkelde electronisch producten. Om deze in de test faze alvast goed te laten werken.
  20. Gebruik de hete toets (hot key) :o ;D ;D ;DFirst-time ondernemers vinden het gemakkelijker vaak om zaken van huis te beginnen en het te kweken in een volledige onderneming volledig met een buitenfaciliteit of een bureau. De aanvang van zaken van huis is een goede manier om de ondernemerswateren te testen terwijl het bewaren van veel geld op overheadkosten zoals huur, nut, verzekering en meer. Het werk van het huis neemt een hoge vlucht. Meer en meer mensen beginnen ondernemingen elke week van hun huizen. Deze strekken zich van kleine part-time micro-zaken ondernemingen uit aan concessies. De lokale in zones onderver*delende raad verlicht omhoog op de bepalingen die velen hebben verhinderd levend op residentially in zones ondergever*deelde gebieden een onderneming van huis te leiden. Bent u bereid om zich bij de boom aan te sluiten? De ramingen variëren maar ongeveer 40 miljoen mensen werken nu van huis. Deze statistiek omvat telecommuters -- die arbeiders die van de flexibiliteit en de vrijheid van het werken voor iemand anders genieten, maar werkend van hun huisbureau. Aangezien deze op huis-gebaseerde arbeiders de vreugden en het genoegen van het werken van huis ervaren, zij zouden voor de aanvang van hun eigen op huis-gebaseerde zaken kunnen opteren. Het begin op een part-time basis en ontwikkelt deze zaken tot een volledig eigengemaakt succes. Alvorens wij in onze mogelijkheden krijgen, we'd like to outline some of the basics of running a business from your kitchen table, garage, zolder of extra slaapkamer. Gebruik deze basisuiteinden om u te helpen uw eigen zaken beginnen. PLUK ZAKEN U zult HOUDEN van: Bij het zoeken naar de juiste zaken om te beginnen zorg ervoor u iets kiest die u houdt van te doen. U zult heel wat tijd doorbrengen die het bedrijfswerk maakt, zo moet u genieten van wat u doet. Er zijn waarschijnlijk bedrijfsideeën die aan u dat goed in uw gemeenschap zou doen zullen voorkomen, but MAAK een LIJST VAN HOBBYS, TALENTEN & BELANGEN: Bij het onderzoeken van het type van bedrijfsyou'd liefde om te beginnen, maak een reeks lijsten van wat u geinteresseerd in bent en ziet wat u bij goed bent. Zijn er is gemeenschappelijke punten? Houdt u van sporten, huisdieren, bevestigende dingen? Welke types van ondernemingen u konden beginnen die op uw belangen betrekking hebben. Een individu dat van partijen en muziek houdt zou kunnen willen nadenken beginnend de mobiele dienst van DJ. CONTROLE DIE UIT REGELS IN ZONES ONDERVER*DEELT: De Gemeenschappen hebben werkelijk hun regels bij het woon en commerciële in zones onderver*delen ontspannen nu zo vele mensen van huis werken. Maar als uw naar huis gebaseerde zaken betekenen dat u reusachtige vrachtwagens zult moeten hebben leverend goederen, dan beware, uw buren zouden niet van het kunnen houden en zouden u aan de plaatselijk autoriteiten binnen kunnen draaien. U zult een restaurant of chemisch reinigenzaken of geen commercieel recht van de parkerenpartij op uw voorgazon kunnen thuis opzetten. Om over lokale het in zones onderver*delen wetten te weten te komen, oproepen uw stadsbureau en bureau van de provinciale ambtenaar. REGISTREER UW BEDRIJF: Neem neer een reis aan het bureau van uw provinciale ambtenaar en registreer uw naam. U zult een aantal Bedrijfs van de Index ontvangen en kunt dat aantal Bedrijfs van de Index dan gebruiken om een bedrijfs lopende rekening te openen. VESTIG een PROFESSIONEEL BEELD: Het grootste deel van uw klanten zouden uw huisbureau nooit kunnen zien, maak indruk op hen zo met uw professionalisme en aandacht aan detail door een goed het kijken kantoorbehoeftensysteem te selecteren dat uit hoogwaardige briefhoofd en adreskaartjes bestaat. Krijg een afzonderlijke telefoonlijn zodat beantwoordt niemand de telefoon en zegt enkel, "Hello,"welke potentiële klanten kon uitzetten. Krijg een faxmachine, een het antwoorden machine of een stempost en u is in zaken!. CONTROLE UIT UW DEKKING VAN DE VERZEKERING: Onderzoek uw verzekeringspolis om te zien of hebt u omhoog aan rundvlees uw aansprakelijkheidsverzekering nodig of voegt op een ander type van dekking toe. Er zijn velen toevoegt -toe:voegen-ons nadenken omvattend: bedrijfs onderbrekingsverzekering, bedrijfs bezitsverzekering, onbekwaamheids verzekering, niet-bezeten autoverzekering, product aansprakelijkheid en veel meer. HET PRODUCEREN VAN ZAKEN: Druk omhoog een vlieger, word betrokken bij lokale clubs en andere voorzien van een netwerkkansen, stuur een persuitrusting aan lokale kranten, bereid een direct poststuk voor, probeer en plaats me als gast een deskundige -- op lokale TV of kabel, onderzoek reclame, word actief in lokale burgergroepen en verenigingen, aanbieding om een toespraak bij zich een lokale club of het verzamelen te geven, stuur kortingscoupons, stuur de kaarten van de vakantiegroet, onderwijs een klasse bij volwassenenvorming, woon handel bij toont als gast of exposant. Elk van deze methodes zullen u helpen zaken produceren en klanten. HET REKENSCHAP GEVEN VAN SUCCES: Alhoewel u niet zou kunnen van plan zijn om uw eigen belastingen te doen -- en wij het begrip onderschrijven dat u een professionele accountant voor belastingshulp bezoekt -- het bent een goed idee om een greep op fundamentele boekhoudprincipes en boekhoudingsvaardigheden te krijgen. Kijk in een lokale volwassenenvormingscursus, doorblader boekhandels en vind een "hoe te" handboek of schrijf in een lokale communautaire universiteit in, maar krijg wat boekhoudingshulp onder uw riem. .. Alle rechten die in
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.