Jump to content

vloerengilde

Super Senior
 • Content Count

  122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vloerengilde last won the day on December 8 2019

vloerengilde had the most liked content!

Community Reputation

6

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Siddeburen
 1. gewoon bellen, afspreken kennis maken en op gevoel afgaan. normaal zullen die andere jaren geen problemen opleveren, tenzij je ergens een potje van hebt gemaakt.
 2. een of twee jaartjes met te weinig opdrachtgevers zal men niet moeilijk over doen, je hebt er in het verleden genoeg gehad en er kan altijd iets gebeuren waardoor een deel wegvalt. Mocht je je zorgen maken, maak dan zod at je kunt laten zien dat je bezig bent geweest meerdere opdrachtgevers te zoeken maar dat't nog niet gelukt is..
 3. zijn er collega's die nog capaciteit over hebben op een machine, met een beetje goede wil kun je daar beginnen je spullen te maken of laten maken. verder zijn er nog wel wat verkoopkanalen die je kunt benaderen om wat samen te doen zodat de verkooptijd ook minder voor je wordt. scheelt je vooraf investeren. en andere verkoopkanalen scheelt verkooptijd, als de klanten gericht worden doorverwezen of iemand anders de verkoop doet. dit lijkt me praktisch gezien je lichaam niet iedere dag wil doen wat veel klanten wel verwachten.
 4. is alles het waard om nu over de laatste maand ophef te gaan maken met op je strepen staan? of is't in de langere termijn visie beter een goed gesprek met een bak koffie te doen om de deur op langere termijn open te houden?
 5. die twee handen kun je ook gewoon inhuren op de momenten dat ze nodig zijn. mocht je toch een vof overwegen, vul dan eerst de scheidingspapieren in
 6. volgens mij is er als particulier ook gewoon een mogelijkheid om in de aangifte een vakje inkomsten overige werkzaamheden aan te vinken, daarbij heb je nergens wat nodig dacht ik.. of't voordeliger is weet ik niet.
 7. Zover mijn kennis gaan mag je de naam gebruiken om een vergelijk te maken met je eigen onderneming,
 8. D'r zijn ook ondernemers genoeg die niet van werken houden, terwijl eht er toch bij hoort.. beste eprsoon weet gewoon wat z'n mindere kwaliteit is.
 9. a mag't prima verkopen en afrekenen en vervolgens uitbesteden bij b, je zult echter rekening moeten houden met voldoende klanten en geen verkapt werknemer zijn.. wat betreft de vof, da's een ding waar je beter eerst de buit verdeeld er aan begint..
 10. Stel d'r is over een jaar nog geen Vaccin, krijgne we dan een voucher over een voucher om't probleem nog een jaar te verleggen?Overigens lijkt't me voor niemand van belang alles maar overeind te houden met nog meer schuldpapieren, dat zal op langere termijn eerder tot stagnatie leiden.
 11. de vliegmaatschappijen doen met zo'n voucher het probleem verleggen naar volgend jaar, zijn ze dadelijk failliet heb je en geen vlucht en geen geld. Doe mij maar de centen, dan boek ik wel bij een maatschappij die volgend jaar nog wel bestaat.
 12. de gehele samenvatting is dan ook: we laten het virus gereguleerd vrij totdat we dadelijk een goed te behappen dosering op de intensive care hebben. niet meer niet minder, verder lijken we te vergeten dat aangekondigd is dat de openstelling van alles net zo makkelijk weer wordt teruggedraid mocht blijken dat het te druk wordt in het ziekenhuis.
 13. Gister was een hele mooie manier van vertellen dat we met z'n allen en daarbij extra taken voor de ondernemer verantwoordelijk gaan wezen voor het open gaan van de horeca en activiteiten. bij ons komt het balletje ook bij onze klanten te verzorgen de afstand te bewaren. gaat't ergens de mist in zal de horeca weer langer kunnen wachten. eMet deze manier is't in eider geval niet rutte en consorten die dat besluiten, maar de omgang met elkaar doet't besluit wel maken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept