Jump to content

vloerengilde

Senior
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vloerengilde last won the day on December 8 2019

vloerengilde had the most liked content!

Community Reputation

4

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Siddeburen
 1. begin eens met een betalingsregeling van 1k per week. Je kunt hoeft niet te fwachten of de belastingdienst het er mee eens is, dat hoor je later wel weer. alleen het probleem wordt wel wekelijks kleiner.
 2. nu denk ik dat je bij opzeggen van je eenmanszaak ook de volle met wegenbelasting mag gaan betalen voor je grijze kenten.
 3. ik heb inderdaad rekeningen van € 1200,00 voor 5 standaard paginas gezien. Ik bepaal het vanuit de verkopen, waarbij ik periodes heb hoe ik op verschillende manieren adverteer, daarbij weet ik welke periodes de verkopen plaats vinden en wanneer het rustig is. aan de hand van het aantal opdrachten/winst weet ik welke manier het meest zinvol is. Er zijn altijd klanten die je niet heb, dus ik tel liever wat ik wel aan klanten heb, er is nu eenmaal een max aan het aantal dagen wat ik kan besteden aan de arbeid die er bij hoort. Het is niet en drogreden, maar waarom moet een website en de hele online aanwezigheid van levensbelang zijn als het ook op meerdere manieren kan.
 4. door de benodigde kennis, en kunde ben je geld waard om een goede website te bouwen, door de prijs wordt de overweging het niet te doen ook aantrekkelijker. net zoals mijn klanten er ook vaker voor kiezen de laminaat zelf te leggen zonder de kennis. Bij de DTG betaal ik voor't standaard plaatje ook €1200,00 als ik lid zou worden, voor vrijwel niks. dan heb ik't nog niet over de prijzen die men zeer terecht vraagt voor een website die wel aan alles voldoet. voor €1200,00 sta ik't hele jaar hier in de krant, waar ik veel vaker gezien zal worden dan in de massa google.
 5. omzet is 1, maar verdien je dan ook wat? wat ik vooral ervaren heb is meer kosten, meer omzet, lagere winsten. de mensen die over de gracht en de spijkers binnen komen hebben in ieder geval wel een doel tot aankoop.
 6. je zal gelijk hebben, alleen de euro's aan krantenadvertenties leveren hier nog vele malen meer op dan euro's aan websitebouwers en google ads doneren. Mij verkoop je dus geen website.
 7. de website heeft voor mij minder nut, de euros zijn stuk rendabeler in het plaatselijke krantje.
 8. Ik ben voorstander van kopen hier wat mogelijk is. Ik ben ook zeker niet tegen dit betoog. Maar na't lezen van dit betoog ben ik wel benieuwd of en hoeveel geld er van VDL wel naar't buitenland gaat, in de vorm van onderdelen, technologie en ingehuurd personeel waar hier het tekort aan is.
 9. : In totaal telt VDL Groep 104 werkmaatschappijen met 17.110 medewerkers, waarvan 85 procent (14.421 medewerkers) in Nederland werkt. Ik zou het betoog te hebben gelezen graag eens horen hoeveel van die 14421 medewerkers ook daadwerkelijk nederlanders zijn... om maar niet door te vragen naar de landen waar werk wordt uitbesteed.
 10. Ik snap wel dat een financier niet wil, je bent al 2 jaar bezig, waarin je dus verzuimd heb die € 666,67 per maand opzij te zetten, of een deel daarvan.. iemand die met getalletjes werkt denk ook; als je weet dat't er aan komt, waarom heb je er dan niks mee gedaan. verder lees ik nog dat de kwaliteit bij inschepen wordt gecontroleerd, lijkt me nog geen garantie dat't in de aankomsthaven nog goed is.
 11. google houd van eerlijke websites, je denkt er iets mee te winnen, misschien lukt dat ook wel, maar je loopt de kans daar veel mee te verliezen
 12. Dit is dus de nieuwe opbouw naar schijnzelfstandigheid? Om maar niet te vergeten dat we over 5 jaar dan gezellig met z'n allen naar't malieveld kunnen...
 13. hoe zou iemand jou moeten overtuigen dat zijn bedrijf in jaar 4 dikke winst gaat maken terwijl dat in jaar 1,2 en 3 niet gelukt is. zorg dat je verhaal sterker is dan je cijfers.
 14. als ik een bestuursrechtadvocaat nodig heb dan rijd ik wel naar een kantoor toe welke 40 uur in de week bereikbaar is, dan een stoffig kamertje lekker goedkoop enkel bereikbaar op gepaste tijden... misschien eens bedenken dat wat je klanten van je huisvesting gaan vinden.
 15. voor zover ik weet spreekt de wet over een recht wat je hebt om het te mogen oplossen en dat de klant daar ook de ruimte voor moet geven, dus ook de tegellegger moet dan de mogelijkheid krijgen... voor de zekerheid even een telefoontje naar de jurist doen is geen verkeerd plan.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept