Ga naar inhoud

vloerengilde

Senior
 • Aantal berichten

  75
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

3

Persoonlijke info

Registratie

 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine
 • Jij bent:
  ondernemer
 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  36-40
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  ondernemen algemeen
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Vloerengilde
 1. vloerengilde

  Vooruitbetalingsgarantie

  en wil die opdrachtgever wle die 50% in delen gelijk overmaken wanneer je een deel geleverd heb?
 2. vloerengilde

  Het grootste nadeel van ondernemen

  nadeel: je blijft plannen, in je vrije tijd maak je de planning voor klusje in huis, boodschappen, kinderen, relatie en vooral wanneer je weer ongestoord verder gaat werken.
 3. ik denk dat je gedachte van winst wel heel ver weg is als je er van uit gaat dat je met meer uren minder broodjes gaat serveren.
 4. of zoek iemand die een vrachtwagen heeft maar geen talent in klanten werven, kun jij doen wat jij goed kan, en die ander wat hij goed kan en er samen beter van worden.
 5. vloerengilde

  Wanbetalers de wacht aanzeggen

  opzeggen, mocht er aan de hand van het opzeggen een inhoudelijk gesprek komen kun je het altijd nog weer overwegen met nieuwe afspraken. Dan zou het beter kunnen gaan gezien je klanten weten dat je ook in staat bent om op te zeggen.
 6. vandaag ook weer zo'n zeurkous gehad...., het was de zoveelste total boer, dus ik werd niet vriendelijk... begint als een stalker te voelen ondertussen.
 7. vloerengilde

  Vragen over samenwerking

  het genoemde vertrouwen is juist een reden om dit ook even op papier vast te leggen... lijkt me geen probleem ook als er iemand met juridische kennis meedoet.
 8. zzp-ers passen hun prijs wel aan op je onzekerheden, al eens prijzen gevraagd en uitgerekend of iemand op de loonlijst thuis laten zitten niet voordeliger is?
 9. vloerengilde

  Journalist zoekt 'negatieve' VAR en DBA ervaringen

  mijn ervaring met de var, of wat nu dba heet... zodra dit een belangrijk onderdeel wordt voor een opdrachtgever kun je beter snel wegwezen en elders gaan werken..
 10. vloerengilde

  IT Bedrijf ideeen.

  doe's gek, probeer eens een paar maanden zoveel mogelijk klanten te trekken met wat nu vanaf de keukentafel aanwezig is. hou dan de gedachte van nu nog eens tegen het licht en je heb een stuk reeler antwoord dan wat je nu zelf denkt.
 11. vloerengilde

  Toenemende levertijden pakketvervoerders

  ik hoorde laatst iets over het aanbieden van vertraagde levertijd tegen een gereduceerd tarief, van mij mogen de pakketvervoerders een optie toevoegen dat zo op 1 standaard dag de pakketjes aanbieden. draag ik m'n steentje bij aan het milieu en bespaart me nog wat centen.
 12. vloerengilde

  Regels voor zzp'ers weer op de schop

  net zoals de dba, denk ik dat ik de volgende ook maar negeer... gaat nog steeds prima zo
 13. vloerengilde

  Visitekaartjes: nog nuttig of niet?

  visitekaartjes zijn fijn om te krijgen, zo kan ik in een papieren dossier alle nummers en namen van een klus bij elkaar houden. vind ik prettiger als continu online het juiste mapje zoeken.
 14. vloerengilde

  Personeel werkt tijdens ziekte

  die ja, dat traject lijkt me een mooie mogelijheid te geven om een sluitend dossier op te bouwen. is't wel nodig natuurlijk dat de persoonlijke sfeer en relatie even buitenspel wordt gezet om't proffesioneel op te lossen.
 15. vloerengilde

  Personeel werkt tijdens ziekte

  tijd om de optie gepast werk eens te bekijken, of je deze persoon niet een bepaalde tijd kan laten opdraven, op gepast werk. deze tijden kun je mij lijkt zo inrichten dat elders de arbeid verrichten zinloos wordt.. voor zover mijn kennis gaat heb je in de ziektewet ook nog best een stapel verplichtingen tot het meewerken aan passend werk. misschien wel de snelste optie om in onderling overleg van elkaar af te komen

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké