Jump to content

vloerengilde

Super Senior
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vloerengilde last won the day on December 8 2019

vloerengilde had the most liked content!

Community Reputation

15

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Siddeburen
 1. een opdracht op een offerte geeft je het recht en de plicht het werk uit te voeren. hoe heb je de opdrachtbevestiging gekregen? je hebt ook het recht jouw tekortkomingen op't werk op te lossen, opdrachtgever moet je daartoe toegang verlenen, bovendien moet opdrachtgever je daar een redelijke termijn voor geven.. melden dat jij je werk niet goed heb gedaan is tevens bevestigen dat er gewerkt is. ik zou zeggen, stuur een factuur voor je geleverde werk, meld/overleg dit.. bij tegensputteren kun je je wel vast voorbereiden op vaker terugkomen voor dat ene stukj
 2. een youngtimer lijkt me voordelig als je zakelijk wilt aanschaffen en ook prive wilt rijden. Anders denk ik dat je beter prive kunt kopen en kilometers declareren, dan ben je prive onbeperkt en kun je een jongere auto aanschaffen.
 3. belangrijke vraag, wil je er ook prive mee rijden?
 4. heb je zelf correct gehandeld, dan zou ik die 5 tientjes nooit geven, mochten de klant wel willen overgaan op smaad/laster/aangifte, dan zou ik eerder bereid zijn een jurist flink te spekken voor het recht dan een paar tientjes aan de persoon met snode plannen te schenken.
 5. in samenwerking lees ik zoiets als twee bedrijven werken samen, is alles onder de kvk van de goudsmit dan? of koopt de webshop gewoon in bij de goudsmit?
 6. bedrag ex btw is voor de ondernemer 100% bedrag in de btw is voor de ondernemer 121%, voor een particuliere klant is een bedrag inclusief btw 100% , rick rekent de btw dan terug, voor een particulier is de btw dus 17,355% van het totaalbedrag
 7. e staan't niet toe, maar ik ken er meerderen die er wel mee begonnen zijn, vooral omdat ze goedkoper waren/zijn.. later hebben ze wel alle maal een zakelijk geopend
 8. normaal zou ik zeggen, zal prima kunnen... echter een beetje meer informatie is niet heel vervelend.
 9. als je't toch op commissie doet, ik heb ooknog wel wat plannen, misschien lukken ze wel.. "t is natuurljk heel aantrekkelijk voor mij om risicoloos iemand mijn webshop te laten onderhouden. Eerlijker lijkt mij een bepaald bedrag per maand, en dan nog eens een comissie er overheen.. wil die dat niet, dan zou ik gewoon regulier uurloon rekenen.., je wilt immers toch gewoon betaald worden voor werk wat jij goed doet.. dadelijk doe je goed werk maar verpruts die de afhandeling, heb je nog geen comissie.
 10. mocht je mijn deur inlopen, zorg dan dat je zelf in ieder geval wel goed vindbaar bent op hetgeen jij mij wilt verkopen.
 11. heb je veel uren in't maken van je product zitten of is't allemaal spul wat je elders koopt? overigens zou ik dan weer met liefde heel veel belasting betalen..
 12. ik vind de oplossing van de blokker wel toe te juichen, benieuwd of blokker er achter gaat komen of't zinvol is om voort te blijven zitten na 19 januari
 13. het roept bij mij wle de vraag op waarom je dan niet als Hotel/pension bent ingedeeld... is dit misschien het begin van het traject waarvan de uitkomst niet is als gewenst?
 14. mijn winkel is dicht, die blijft ook dicht, ik wil me nog wel inzetten voor personen die moeten verhuizen, de verbouwingkkjes en dingen kunnen prima wachten tot we weer open mogen. en totdat we weer open mogen ga ik genieten van lange weekenden. Ik wordt overigens ook wel nmoe van het zoeken naar mazen in de wet, het lijkt mij een behoorlijk zwart/wit iets nu, we willen iets oplossen, of we willen iets niet oplossen.
 15. til de order gewoon naar 2021.. niets vreemd aan extra levertijd op gordijnen momenteel.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept