Jump to content

vloerengilde

Super Senior
 • Content Count

  135
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

vloerengilde last won the day on December 8 2019

vloerengilde had the most liked content!

Community Reputation

13

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Siddeburen
 1. voor 400k tegenover een peleton juristen... ik denk dat er slagvaardigere plaatsen zijn waar je informatie kunt inwinnen... hoe langer je blijft zoeken, hoe meer vertraaging je oploopt.. vraag gewoon een jurist wat je mogelijkheden zijn.
 2. wijze les, meeste komen er nog redelijk van af.. Maar leer nu eens dat als je telefonisch benaderd wordt door wie dan ook, alleen maar nee te zeggen, nee, ik hoef niks, nee ik koop niet over de telefoon, nee op al je andere vragen ook.. blijven ze doorgaan kun ej altijd vragen welk gedeelte van NEE niet begrepen wordt.
 3. met eigen geld inkopen loop je weinig risico, maar let wel op dat btw en belastingdienst ook een schuld kunnen worden als je die niet betaald.
 4. gewoon aanvragen op naam partner, zelf de benodigde eigen inleg aandragen, alleen weet ik niet of je dan samen koopt of de partner, in't geval dat de partner alleen eigenaar wordt wel even goed beschrijven dat die inleg toch van jou is.
 5. of bel een jurist, spendeer wat eurotjes en laat een onderbouwde brief terugsturen op de blafbrief. lijkt me de kortse weg naar een duidelijk antwoord.
 6. Met die voorwaarden zou ik na de optelsom al gauw uitkomen dat die €12,50 per uur al snel winstgevender is dan €17,50 met al die voorwaarden.
 7. 't is aan jou hoeveel tijd je wilt besteden om die 1200 uur te halen.. ik ben met't aannemelijk maken al lang en breed klaar na deze som.
 8. uhm, simpele som.. omzet min materiaal delen door uurloon?
 9. 30 jaar ervaring, en nu vanwege hoge lasten een hoog salaris nodig.. ik concludeer dat die 30 jaar'm geen spaarrekening hebben opgeleverd, misschien toch beter doorgaan met je eigen plan. Inhuren prima, maar hang er geen verplichting van uren tegenaan, bel'm gewoon per klus dat ie nodig is.
 10. er zijnv an die bedrijven die maken al jaren geen wiinst en zijn toch vermogens waard.. ligt er dus ook aan wat de potentie is.
 11. lijkt mij dat diegeen die betaald bepaald, ik zou een deurtje verder gaan. Overigens doe ik op ontwerpen al de deal maken dat de auteursrechten ook bij mij komen, anders zit ik na iedere overstap weer met hetzelfde gezeur..
 12. marketing is een vak, een goede website ook, goede producten leveren ook. dus die ali express zou ik zelf gelijk vergeten vanwege het uitmuntende betrouwbare imago. je idee is mischien briljant, het plan van aanpak is belabberd. dropshipping middels een groothandel in nl lijkt mij het beste idee, je heb nihil te investeren in voorraad, de voorraad van de groothandel is betrouwbaarder dan de boot of postduif van aliexpress. Je kan je inkomsten op je marketing richten in plaats van voorraad. en uiteraard blijf je ook niet met voorraad zitten als je idee toch geen briljant plan wordt.
 13. treed in overleg, wellicht is er een mogelijkheid met een redelijke afkoopsom, tegelijkertijd breek je neit onnodig relaties af.
 14. gewoon bellen, afspreken kennis maken en op gevoel afgaan. normaal zullen die andere jaren geen problemen opleveren, tenzij je ergens een potje van hebt gemaakt.
 15. een of twee jaartjes met te weinig opdrachtgevers zal men niet moeilijk over doen, je hebt er in het verleden genoeg gehad en er kan altijd iets gebeuren waardoor een deel wegvalt. Mocht je je zorgen maken, maak dan zod at je kunt laten zien dat je bezig bent geweest meerdere opdrachtgevers te zoeken maar dat't nog niet gelukt is..
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept