Jump to content

vloerengilde

Senior
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

Register

 • You are:
  ondernemer
 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Siddeburen
 1. een factuur in excel, de rest in een map. ik vind't prettiger werken als ik alles terug kan vinden in mappen.
 2. en wil die opdrachtgever wle die 50% in delen gelijk overmaken wanneer je een deel geleverd heb?
 3. nadeel: je blijft plannen, in je vrije tijd maak je de planning voor klusje in huis, boodschappen, kinderen, relatie en vooral wanneer je weer ongestoord verder gaat werken.
 4. ik denk dat je gedachte van winst wel heel ver weg is als je er van uit gaat dat je met meer uren minder broodjes gaat serveren.
 5. of zoek iemand die een vrachtwagen heeft maar geen talent in klanten werven, kun jij doen wat jij goed kan, en die ander wat hij goed kan en er samen beter van worden.
 6. opzeggen, mocht er aan de hand van het opzeggen een inhoudelijk gesprek komen kun je het altijd nog weer overwegen met nieuwe afspraken. Dan zou het beter kunnen gaan gezien je klanten weten dat je ook in staat bent om op te zeggen.
 7. vandaag ook weer zo'n zeurkous gehad...., het was de zoveelste total boer, dus ik werd niet vriendelijk... begint als een stalker te voelen ondertussen.
 8. het genoemde vertrouwen is juist een reden om dit ook even op papier vast te leggen... lijkt me geen probleem ook als er iemand met juridische kennis meedoet.
 9. zzp-ers passen hun prijs wel aan op je onzekerheden, al eens prijzen gevraagd en uitgerekend of iemand op de loonlijst thuis laten zitten niet voordeliger is?
 10. mijn ervaring met de var, of wat nu dba heet... zodra dit een belangrijk onderdeel wordt voor een opdrachtgever kun je beter snel wegwezen en elders gaan werken..
 11. doe's gek, probeer eens een paar maanden zoveel mogelijk klanten te trekken met wat nu vanaf de keukentafel aanwezig is. hou dan de gedachte van nu nog eens tegen het licht en je heb een stuk reeler antwoord dan wat je nu zelf denkt.
 12. ik hoorde laatst iets over het aanbieden van vertraagde levertijd tegen een gereduceerd tarief, van mij mogen de pakketvervoerders een optie toevoegen dat zo op 1 standaard dag de pakketjes aanbieden. draag ik m'n steentje bij aan het milieu en bespaart me nog wat centen.
 13. net zoals de dba, denk ik dat ik de volgende ook maar negeer... gaat nog steeds prima zo
 14. visitekaartjes zijn fijn om te krijgen, zo kan ik in een papieren dossier alle nummers en namen van een klus bij elkaar houden. vind ik prettiger als continu online het juiste mapje zoeken.
 15. die ja, dat traject lijkt me een mooie mogelijheid te geven om een sluitend dossier op te bouwen. is't wel nodig natuurlijk dat de persoonlijke sfeer en relatie even buitenspel wordt gezet om't proffesioneel op te lossen.

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept