Jump to content

FranconiQue | Post Koerier Transport

Super Senior
 • Content Count

  101
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  net zo gedreven zijn als ikzelf.
 • My opinion about entrepeneurship
  werk hard met plezier en passie, dan komt het succes vanzelf.
 • My opinion about innovation
  zeer belangrijk voor ieder bedrijf.
 1. De (online) consument wordt natuurlijk steeds veeleisender. En winkels en webshops zullen logistiek gebruiken om extra of meer service te bieden aan hun klanten. Of het nou afhalen, dagtijdvak leveren of zelfs asme-day leveren gaat worden is koffiedik kijken. Wel leuk om te zien dat ondernemers er (al) mee bezig zijn!
 2. Beste TwaBla, Ik zie dat er nog geen reacties zijn en waag het erop om hierop te reageren. Als ik je van bepaalde info kan voorzien dan kun je me altijd een pm sturen.
 3. Misschien is het een idee om gewoon wat vervoerders uit te proberen. Je maakt 5 dozen met een doosje eieren erin en je verzend deze met 5 verschillende vervoerders naar je eigen adres. Dan kijk je naar hoe de zending aankomt, je bekijkt de track&trace pagina of deze juiste info geeft en je kijkt of het lukt om de helpdesk te bereiken en hoe ze je te woord staan. Succes!
 4. Kijk anders eens op koerier.pagina.nl, daar zijn er veel te vinden, ook in jouw regio.
 5. Het gaat natuurlijk niet alleen om prijs maar ook om gemak, klantenservice (hoe reageert een vervoerder wanneer er iets weg is of wanneer er schade is) en imago. Selektvracht is bijvoorbeeld erg goedkoop, maar past het merk met vutters in opel corsa's bij je bedrijf? Succes.
 6. Mijn ervaring is dat de kwaliteit van Post Nl of DPD of wie dan ook van de grote integrators erg afhankelijk is van de regio waar je zit en zelfs wie de bezorger is. Ik spreek veel bedrijven die verzenden met dergelijke partijen en wat opvalt is dat de een heel positief is over zijn verzender terwijl een ander weer heel slechte ervaringen heeft met die partij. Het verschilt enorm. Succes met je keuze!
 7. Hallo James, Toen ik met mijn bedrijf startte in 1999 huurde ik hier http://www.vechtenstein.nl/ mijn eerste kantoor destijds voor weinig geld. Het is een bedrijfsverzamelgebouwtje. Een ideale plek voor starters. Succes!
 8. Goeie discussie hier. Het valt op dat degene die pro dropshipping zijn hier zelf ook business in hebben en degene die met eigen voorraad werken anti dropshipping zijn. Ook niet verwonderlijk natuurlijk. Iedereen onderneemt op zijn eigen manier. Het is niet zo dat de ene manier goed of de andere slecht is. Succes allemaal!
 9. Een andere tip die ik je kan geven is Ritmo B.V. Zij rijden veel van en naar de UK. Ik weet niet of ze er zelf een vestiging hebben maar wellicht hebben ze wel weer contacten voor je. Succes.
 10. Beetje off-topic maar wilde het toch even kwijt: wat een goeie oplossing, Iwan haha! Wist niet dat dat kon zo.
 11. Juist omdát ik geen reclame wilde maken, omdat ik weet dat dit hier niet gewenst is, heb ik dit buiten beschouwing gelaten. Ik wilde alleen de poster van de draad wijzen op de mogelijkheden van SnelNed.
 12. Hallo Iwan, Ik ben inderdaad aangesloten bij SnelNed voor de regio midden Nederland. In tegenstelling tot wat de moderator kennelijk denkt heb ik geen commerciële belangen hierbij. Het verwijderen van mijn tekst is dan ook wat overtrokken.
 13. Beste Pietter, Ik zou je adviseren om een samenwerking met een andere partij te zoeken. Wellicht kun je afspraken maken dat jij werk aan hen uitbesteed bij grote piekdruktes. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept