Jump to content

Sunday

Junior
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Die Michael Anti is inderdaad erg interessant!
 2. Ik zoek een koerier met scherpe tarieven om 2 vaste dagen in de week 1 meer pallets op te halen op 1 vast adres in Nederland. Deze dient hij de dag erop af te leveren op 2 adressen of meer in Nederland (in de driehoek Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch)
 3. Daar heb ik doorheen gebladerd maar dat ging voornamelijk over tips voor de 'pakketservice'. En dan worden voornamelijk de grotere bekende spelers genoemd als UPS, GLS, TNT, DHL etc. Daar ben ik al bekend mee en wil ik juist niet mee werken, want duur, chauffeur niet te bereiken en zendingen raken nogal eens zoek.
 4. Beste forumleden, Ik ben sinds kort op zoek naar een voordelige koerier om 2 keer per week een 1 of 2 pallets mee te versturen binnen Nederland. Nu zijn er zoveel aanbieders dat ik benieuwd ben naar jullie tips en ervaringen....
 5. Mijn ervaring is dat je met kleine budgetten gewoon verschillende campagnes moet proberen. Maak een excelsheet aan en houdt de resultaten per campagne bij. Adverteren op google werkt volgens 'meten is weten'!
 6. Bedankt voor jullie reactie! Ik twijfel ook of het rendabel is. De reden dat ik er potentie in zie is dat er toch een hoop vertegenwoordigers in nederland rondrijden en sportscholen afgaan. Aan de andere kant, de meeste sporters die ik ken kopen hun supplementen op het internet.
 7. Ik ben op zoek naar tips over hoe ik de volgende informatie het best kan verkrijgen. Ik probeer te achterhalen wat sportscholen omzetten door de verkoop van voedingsupplementen aan hun leden. Hoe kan ik hier het beste achter komen?
 8. Kunnen jullie mij adviseren voor het volgende. Ik heb een kleine vakantie website waarin ik jaarlijks een klein bedrag aan advertenties ontvang. Nu wil ik mijn site het liefst onderbrengen in een rechtsvorm aangezien ik eigenlijk ook wel een btw nr kan gebruiken. Welke rechtsvorm raden jullie mij aan?
 9. Nee ik heb totaal geen ervaring met die bedrijfstak. Dat maakt mij ook niet intressant voor dat bedrijf.
 10. Wat moet je met ideen waarvan je zelf weet dat die te groot zijn om zelf aan te pakken? Bv een bestaande winkelketen uit het buitenland die groeiende is, ik denk dat deze prima te franchisen is in nederland. Alleen heb ik de kennis, kapitaal etc, niet in huis om zoiets te ondernemen. Een webwinkel kan ik nog wel runnen maar dit vraagt om meer. Ik vind het zonde om dit los te laten wat zou je ermee kunnen doen? [titel aangepast - mod]
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept