Jump to content

gbouwhuis

Senior
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Company or organization name
  WebshopPlus
 • Website address
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  sitedeals.nl; tbforu

Company info

 1. Doe bijna alles met Ogone. En dat werkt hier prima, veel technische terugkoppeling die online transacties goed kunnen afhandelen. integratie valt mee, als je het maar 1 x gedaan hebt.
 2. He mariel, Probeer eens of Multiscope Marktonderzoek je zou kunnen helpen. Als je een interessante case hebt willen ze je misschien wel matsen?
 3. Hou er wel rekening mee dat niet alle cms systemen in je bezit komen en bij de oorspronkelijke bouwer staat. Dan is het overnemen van een site wel lastiger!
 4. En wat te denken van de output van het CMS? Als het daar al niet usable is of SEO vriendelijk is dan loop je tegenwoordig al weer achter de feiten aan... Hoe mooi de iconen ook zijn.
 5. Wehkamp.nl is zeker maatwerk....vanuit zelfs meerdere leveranciers voor zover ik weet. Wat ik wel weet is dat de Wehkamp door Clockwork is opgezet! (zie broncode). Nadeel van OsCommerce en vergelijkbare webwinkels is dat je niet extreem veel onderscheidend vermogen hebt ten opzichte van andere OsCommerce webwinkels. (tenzij je zelf alles goed kan herscripten!).. Een eigen look & feel en usability kan het verschil maken tussen succes en geen succes. Wehkamp.nl heeft niet voor niets voor een eigen ontwikkeling gekozen, ook al weten ze dat er veel meer goedkopere alternatieven zijn, toch?
 6. He niels, Ze hebben het karma puntje ook al weer afgepakt...sommige mensen....... ??? http://www.google.nl/search?hl=nl&q=percussie+workshops&meta= volgens mij gaat het al weer redelijk goed nu? En dan heeft google de wijzigingen nog niet eens opgenomen...
 7. @JoriSsz, http://www.srm.nl/opleidingsoverzicht.aspx daar hebben ze een interactieve samenstelling. sommige traininge worden gegeven door Igor Beuker, voormalig voorzitter van het IAB in Nederland.
 8. He niels, Thanx..... Enne...graag gedaan. Nu nog ff afwachten en analyseren of het werkt / helpt.
 9. He niels, Dununba? Die ken ik wel....... Hulp nodig? Mail mij ff...ik help je gratis!!!! Ps, groeten aan Wilbert ;-)
 10. @IBE, En dat wilde ik maar ff horen...als je echt goed bent, kan je ook best € 6,- per uur vragen ;-)
 11. Ik ken er wel 1 in China: www.teambuy.com.cn Ze noemen het aldaar dus Teamshoppen of Teamshopping.... Wellicht dat je nu verder komt?
 12. @Maaike, Ow..mee eens, iets is beter dan niets. Maareh, je begint GEEN blog omdat je het goed wilt doen...waarom dan niet bij zoekmachine optimalisatie? Je kan ook een blog starten en elke maand 1 posting doen..dan doe je ook IETS.... ;-).... Begrijp me niet verkeerd, die € 100,- van een student kan het meer dan dubbel en dwars waard zijn...ik ken zijn werk niet....maar hij zal het vast niet zomaar ff doen...Enne....wat kan je voor € 100,- nou verliezen?
 13. He, Phoe he......dat is niet eenvoudig natuurlijk, maareh: - vreemde afmetingen doen het altijd goed als attentiewaarde - zelf afleveren (persoonlijk bezorgen) - ik probeer wel eens een openingszin als: "Ja, dit is ook weer reclame, maar deze reclame is ECHT interessant...lees maar eens verder...u zult zien". Deze wil ook nog al eens aanslaan. Of: Doe er vijf euro bij! met de tekst: "Mocht het ECHT niets voor u zijn? Dan is deze vijf euro ter vergoeding van de geinvesteerde tijd, maar dan wel alvast hartelijk dank voor uw aandacht." Nou ja....beetje creativiteit doet vaak wonderen..onderscheidt je..en verdiep je in wat je concurrenten al eens hebben gedaan.
 14. @maake, Verwacht jij dan ook top kwaliteit? Van een student en voor € 100,-? Moet bekennen goede resultaten te kunnen halen met woorden als hotels, laptop, laptops, linkbuilding, gratis advies en nog velen meer... maar als ik dan kijk naar de tijd die ik kwijt was....dan zou ik nog geen € 2,- per uur verdiend hebben!? Maar allah..ff ONTOPIC. Internet Marketing is niet eenvoudig, je hebt wat gratis middelen die wel effectief zijn, maar weer tijdrovend, denk aan: linkruilen links aanvragen e-mails versturen postings maken bij relevantie weblogs (of niet relevante weblogs) Verder zijn er natuurlijk zaken die wat minder tijdrovend zijn, maar dan ook vaak wel weer geld kosten...bijvoorbeeld.. zoekmachine marketing e-mail marketing (een echte nieuwsbrief module), danwel adverteren in een bestaande nieuwsbrief met een vergelijkbaar onderwerp banners plaatsen, daar waar je doelgroep ook komt En ook viral marketing, een filmpje maken en op youtube plaatsen en een beetje proberen er kenbaarheid aan mee te geven... social community's...denk aan hyves.nl o.id. en dan heb je nog sites als ekudos.nl waar je interessante artikelen kan aanmelden.....als veel mensen dan op je stemmen kan je op de hoofdpagina komen...met 1 artikel een keer gelukt voor 2 uur lang..bijna 400 unieke bezoekers in die 2 uur.... Hoop dat je hier wat aan hebt
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept