• 0

Website tot succes maken

Aanbevolen berichten

24 antwoorden op deze vraag

 • 0

Je website ziet er goed verzorgd uit en informatief. Well done!

 

Ik zou de kleuren ietsje aanpassen. Het is teveel blauw en dat maakt het te zakelijk en niet echt romantisch. Een weddingsite over trouwen moet je hier en daar dus een beetje rood kleuren; met name de backgroundcolor.

 

Nog een kleinigheidje: onderaan je pagina staat : "je bent hier: .... ".

Dat is en op de verkeerde plaats en overbodig => gewoon weghalen. Dat maakt de pagina ook wat rustiger en verzorgdiger

 

Laat het even aan anderen zien.

Link naar reactie
 • 0

Hoi Sarah,

 

Bij onze website (www.usedcarmanagement.nl) hebben we een zwieper qua bezoekersaantallen kunnen bereiken door te werken met een digitale nieuwsbrief. Elke keer nieuwtjes melden die de moeite waard zijn.

 

Bezoekers betekent advertentiemogelijkheden of hogere prijzen.

 

Zou bij jou ook kunnen werken.

 

Michel

Link naar reactie
 • 0

Dank je wel voor de complimentjes!

 

Zal idd het wat met sfeer geven met andere kleuren dan blauw! Daarnaast verstuur ik elke week aan onze leden een nieuwsbrief, is dat ook wat je bedoelt?

 

En Erwin op welke manieren hebben jullie er geld in gestoken zodat jullie nu zoveel bezoekers hebben? En leverd het nu ook echt wat op?

Groetjes

Sarah

Link naar reactie
 • 0

Ik heb zelf ook (al zeg ik zelf) redelijk succes volle website met bij 10.000 unieke bezoekers per dag en wat bij ons vooral geholpen heeft is het erin pompen van geld. Lijkt nogal een simpel antwoord, maar wel effectief gebleken.

 

Uiteraard zijn linkruilen ook altijd wel handig om te doen.

 

waar heb je dat geld dan heen gepompt ?

 

Affilate programma ? Google Adwords optimalisatie ? Zoekmachine optimalisatie ? Alles ?

Link naar reactie
 • 0

Ik heb adwords! Vind dat goed werken en kom wel steeds een stukje hoger in de zoekmachines.. Heb ook bij een bedrijf gevraagt voor zoekmachine optimalisatie daar was ik rond de 5000 euro kwijt en nog een bedrag per maand. Ik zelf vond dat te gek...

 

Christine ik ben met je eens dat alleen websites beoordelen misschien hier niet past.. maar als je mijn berichtje leest gaat het ook over het betaalmodel van de site.. Aangezien ik nieuwe vernieuwende ideeen zoek om hier mijn brood me te verdienen...

 

Groetjes

Sarah

 

   Website tot succes maken

« Gepost op: 19 februari 2007, 19:02 »    Antwoord met citaat

Beste allemaal,

 

Na lang meelezen en af en toe posten hier nog een berichtje. Het is zover mijn website is klaar! Mijn adres is http://www.theperfectwedding.nl ik ben erg benieuwd wat jullie ervan vinden. Zelf ben ik erg blij met het resultaat! Helaas verdien ik nog niets met de website. Graag zou ik met jullie willen brainstormen voor ideeen. Alvast dank je wel voor je inbreng!

Groetjes

Sarah

Link naar reactie
 • 0

Volgens mij zijn er prima forums voor webdesigners en heeft HL toch een ander doel dan het beoordelen van elkaars website.

 

//offtopic

 

Ik vind dat dus niet, een website is toch wel een groot deel van een bedrijf, het is je digitale visitekaartje, dus ik vind dat je op dit forum ook zeker elkaar websites moet kunnen beoordelen, het heet tenslotte: Commercie en marketing.

 

Daar hoort een website ook bij.

 

//ontopic

 

Mooie website :) Ziet er overzichtelijk uit en de kleuren zijn ook fris en clean.

Link naar reactie
 • 0

Heb ook bij een bedrijf gevraagt voor zoekmachine optimalisatie daar was ik rond de 5000 euro kwijt en nog een bedrag per maand. Ik zelf vond dat te gek...

 

Dat is inderdaad behoorlijk duur! ik doe zelf ook aan zoekmachine optimalisatie en internet marketing (SEO met een mooi woord) maar doe het voor rond de 100 euro ::) misschien kan ik iets goedkoper omdat ik student ben haha

Link naar reactie
 • 0

Ehh.. tsja. Een website is/kan hetzelfde effect hebben als een bedrijf van steen, echter de onkosten die hierbij van toepassing zijn, zijn vrijwel niet aanwezig. Dus ja, dit is een geschikte plaats om deze vraag te stellen (mits er producten worden verkocht--gratis, of voor geld).

 

Succes van je website hangt af, van 3 zaken, financieel gezien.

 

1- Het aantal clienten dat je hebt.

2- Het gemiddelde aankoopbedrag per transactie dat je clienten besteden.

3- Het aantal transacties dat jaarlijks plaatsvinden.

 

Deze formule is direct verantwoordelijk voor je inkomsten. (1 x 2 x 3 = jaarinkomsten)

 

Hoe je dit doet... Het aantal mogelijkheden zijn niet bij te houden. Ik zou beginnen met het bemachtigen van de namen/emailadressen van potentiele clienten (via het verkopen van een gratis "e-zine" specifiek voor je doelgroep bijvoorbeeld). Daarna is het een kwestie van je (email) lijst converteren naar betalende clienten.

 

Mocht je geen producten hebben, dan kan je altijd nog, zoals je zelf aangeeft "affiliate" producten van andere bedrijven verkopen, het liefst natuurlijk maandelijkse "subscriptie/abbonement" producten. Dit werkt ook omgekeerd, mocht je nieuwe clienten willen acquisiteren...

 

Voor specifieke strategieen/tactieken zou ik me toch echt meer verdiepen in de direct marketing wereld...

"Idleness is not doing nothing--It's being free to do anything".

 

"The purpose of doing business, is to not be in any business".

Link naar reactie
 • 0

Beste Sarah,

 

Jouw website ziet er professioneel uit. Je zou voor andere kleuren kunnen kiezen om het een minder zakelijke uitstraling te geven. Het is knap dat jij dit sinds november hebt kunnen realiseren naast je stage in het buitenland. Hoe heb je dit kunnen realiseren?

 

 

 

Link naar reactie
 • 0

Beste Sarah,

 

Je site ziet er goed uit, net als de voorgaande schrijvens ook vermeldden. Net als Thijs zegt kun je door zelf wat artikelen te lezen heel veel zelf doen aan de optimalisatie van je site. AdWords kan zeker helpen in het begin om meer impuls te krijgen.

 

Belangrijk blijft de marketing achter het geheel: wie is je doelgroep, waar zoeken ze op, wat verwachten ze te vinden. Het loont ook om 'concurrent sites' te bekijken, welke woorden hebben zij opgegeven bij AdWords? Want je kunt je blauw adverteren op Google, als je de verkeerde woorden kiest, levert het niets op.

 

Waar je zo wie zo mee zou moeten beginnen is een analyse van je bezoekers. Google Analytics is hiervoor een mooie gratis tool, waar je kunt zien hoe je bezoekers over je site navigeren.

 

Vooral als je wilt verdienen met je site, zul je de bezoekers in een soort trechter moeten lokken, via algemene informatie, naar specifieke informatie, naar een aanbod, juiste voorwaarden, contactformulier of afsluiten opdracht, of aanvragen informatie.

 

Ik heb je site gezien, en het is een leuk portal, waarmee je veel bezoekers zou kunnen bereiken. Ik zag wel een contact formulier, maar het is niet duidelijk welk bedrijf achter dit portal zit en welke diensten je levert.

 

Misschien kun je iets doen met specialistische bedrijven die kunnen adverteren, leveranciers van catering, bruidsjurken, reizen, organisatiebureau's, etc. Laat ze gratis adverteren, maar spreek bijvoorbeeld een commisie af voor verworven opdrachten via jou site, zoiets als bij hotels.com. Dan krijgt je portal iets meer body, kun je online misschien reizen boeken, hotels boeken, catering regelen, etc. Als je hier alleen met specialistische partijen in zee gaat, moet er iets van te maken zijn en kunnen paren hun trouwerij grotendeels via jou site regelen.

 

Succes!

 

Andreas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ALSKAR DESIGN

innovation made

 

Gedempt Hamerkanaal 253 | 1021 KP Amsterdam | https://www.alskar.com | https://www.alskar.nl

Link naar reactie
 • 0

Heb ook bij een bedrijf gevraagt voor zoekmachine optimalisatie daar was ik rond de 5000 euro kwijt en nog een bedrag per maand. Ik zelf vond dat te gek...

 

Dat is inderdaad behoorlijk duur! ik doe zelf ook aan zoekmachine optimalisatie en internet marketing (SEO met een mooi woord) maar doe het voor rond de 100 euro ::) misschien kan ik iets goedkoper omdat ik student ben haha

 

Begrijp ik het goed dat jij voor rond de 100 euro aan zoekmachine optimalisatie en internet marketing doet?..........neem gerust kontakt op met me ........want de optimalisaties en internet marketing kosten reizen de pan uit en word er nog niet vrolijk van. Idem van adword van google.

Tussen de 3 en 5 K is inderdaad redelijk abnormaal tegenwoordig!

 

Link naar reactie
 • 0

@maake,

 

Verwacht jij dan ook top kwaliteit? Van een student en voor € 100,-?

 

Moet bekennen goede resultaten te kunnen halen met woorden als hotels, laptop, laptops, linkbuilding, gratis advies en nog velen meer...

 

maar als ik dan kijk naar de tijd die ik kwijt was....dan zou ik nog geen € 2,- per uur verdiend hebben!?

 

Maar allah..ff ONTOPIC.

 

Internet Marketing is niet eenvoudig, je hebt wat gratis middelen die wel effectief zijn, maar weer tijdrovend, denk aan:

 

linkruilen

links aanvragen

e-mails versturen

postings maken bij relevantie weblogs (of niet relevante weblogs)

 

Verder zijn er natuurlijk zaken die wat minder tijdrovend zijn, maar dan ook vaak wel weer geld kosten...bijvoorbeeld..

 

zoekmachine marketing

e-mail marketing (een echte nieuwsbrief module), danwel adverteren in een bestaande nieuwsbrief met een vergelijkbaar onderwerp

banners plaatsen, daar waar je doelgroep ook komt

 

En ook

 

viral marketing, een filmpje maken en op youtube plaatsen en een beetje proberen er kenbaarheid aan mee te geven...

social community's...denk aan hyves.nl o.id.

en dan heb je nog sites als ekudos.nl waar je interessante artikelen kan aanmelden.....als veel mensen dan op je stemmen kan je op de hoofdpagina komen...met 1 artikel een keer gelukt voor 2 uur lang..bijna 400 unieke bezoekers in die 2 uur....

 

Hoop dat je hier wat aan hebt

Link naar reactie
 • 0

ah neeh ik verwacht zeker geen wonderen voor 100 euries.....en dat het enorm veel kost tja overduidelijk. ..nieuwsbrieven we geven ze al uit maar nog niet met het gewenste resultaat, we weten dat het beter kan en dus ook moet, maar ja centjes he. Alle aanmeldingen en overige achter de rug en uiteraard er blijven gaten in vallen. Moet dan ook bezig zijn met ondernemen en zorg dragen voor werk en inkomsten. Dus veel tijd besteden die onder aan de streep niet dat oplevert wat je er investeerd besteed ik uit naar beneden. En beneden zit niet de pro die je zou wensen maar wel goede mensen. Linken door link ruilen zie ik liever niet op mijn site, Dus moeten we het hebben van een goede website maar vooral zorg dat we toch gevonden worden. Niet altijd even makkelijk.

 

Webbloggen heb ik vaker van gehoord dat het best goede resultaten kan opleveren maar hier heb ik eigelijk geen tijd voor en een goede blog is goud waard dus brand ik me vingers er maar niet aan.

 

Maar top kwaliteit verwachten..........nee dat niet. maar kan wel een verschil maken tussen geen optimalisatie of enigzins een optimalisatie waardoor je sneller gevonden word. Kan me voorstellen dat het dus aanlokkelijk is...........

gr maaike

Link naar reactie
 • 0

@Maaike,

 

Ow..mee eens, iets is beter dan niets.

 

Maareh, je begint GEEN blog omdat je het goed wilt doen...waarom dan niet bij zoekmachine optimalisatie?

 

Je kan ook een blog starten en elke maand 1 posting doen..dan doe je ook IETS....

 

;-)....

 

Begrijp me niet verkeerd, die € 100,- van een student kan het meer dan dubbel en dwars waard zijn...ik ken zijn werk niet....maar hij zal het vast niet zomaar ff doen...Enne....wat kan je voor € 100,- nou verliezen?

Link naar reactie
 • 0

Niks te verliezen..........haha..........maar eerst maar eens weer even aan omzet centjes denken, het bloggen is niets voor mij, zoekmachine optimalisatie komt dan ook vanzelf, zijn er weer centjes genoeg om uit te geven......... ;D

 

Gr maaike

Link naar reactie
 • 0

Heb ook bij een bedrijf gevraagt voor zoekmachine optimalisatie daar was ik rond de 5000 euro kwijt en nog een bedrag per maand. Ik zelf vond dat te gek...

 

Dat is inderdaad behoorlijk duur! ik doe zelf ook aan zoekmachine optimalisatie en internet marketing (SEO met een mooi woord) maar doe het voor rond de 100 euro ::) misschien kan ik iets goedkoper omdat ik student ben haha

 

Begrijp ik het goed dat jij voor rond de 100 euro aan zoekmachine optimalisatie en internet marketing doet?..........neem gerust kontakt op met me ........want de optimalisaties en internet marketing kosten reizen de pan uit en word er nog niet vrolijk van. Idem van adword van google.

Tussen de 3 en 5 K is inderdaad redelijk abnormaal tegenwoordig!

 

 

Website optimaliseren voor 100 euro? Inderdaad erg goedkoop, stel dat je als student 5 euro per uur rekent, dan ben je er nog maar 20 uur mee bezig, en wat kunje daarmee doen? Je moet eerst de site goed indexeren, dan een goed plan opstellen, kijken wat je zelf kan doen, en wat je moet uitbesteden (bijv. programmeerwerk) en vervolgens aan de slag, de resultaten weer verzamelen, eventuele aanpassingen verrichten aan je plan etc...jongen, als je echt zeker weet dat je goed bent, moet je meer vragen voor website optimalisatie ;) Ik weet waar ik over praat, website optimalisatie kost heel veel tijd en geduld.

Internetmarketing, en website optimalisatie IBE Solutions VOF - Website optimaliseren, Flevoland

Link naar reactie
 • 0

Hallo Sarah,

 

Allereerst de complimenten voor je site. Ziet er goed uit.

 

Zelf ben ik deze maand op mijn weblog bezig met een serie over zoekmachine optimalisatie aan de hand van praktijkvoorbeelden van onze eigen sites. Hier een link naar deel 1 maar ik ben inmiddels bij deel 16.

 

http://www.kletskous.com/2007/03/02/deel-1-van-de-saaie-zoekmachine-optimalisatie-maand-wie-zit-erop-je-te-wachten/

(het woord saaie heb ik inmiddels weggelaten maar ik zal er ook niet echt rouwig om zijn als deze maand om is ;D)

 

Misschien staan er nog wat handige tips voor je tussen. Sommige dingen kun je zelf gemakkelijk en snel aanpassen, andere dingen, zoals bijvoorbeeld het bouwen van links, koten veel tijd.

 

Ik heb je site nog even wat nader bekeken en wat je zou kunnen doen is eens kritisch naar je ttitle tags (titels) kijken. Daar staat bijvoorbeeld vaak "theperfectwedding" in maar volgens mij zoekt niemand daar naar, zeker niet in Nederland. Met wat keyword onderzoek, zou je voor iedere pagina een titel kunnen maken met daarin zoekwoorden waar mensen die willen gaan trouwen ook echt naar zoeken. Op zich niet zo veel werk en het kan veel helpen bij je vindbaarheid.

 

Succes,

 

Catharina

Link naar reactie
Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
Hide Sidebar
 • Wil je onze Nieuwsflits ontvangen?
  Deze verzenden we elk kwartaal.

 • Wie is er online?
  10 leden, 218 Gasten

 • Breng jouw businessplan naar een higher level!

  Op dit forum worden alle onderwerpen m.b.t. ondernemerschap besproken.

  • Stel jouw ondernemersvragen
  • Antwoorden/oplossingen van collega ondernemers
  • > 75.000 geregistreerde leden
  • > 100.000 bezoekers per maand
  • 24/7 bereikbaar / binnen < 6 uur antwoord
  •  Altijd gratis

 • Ook interessant:

  Ook interessant:

×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.