Jump to content

IBE Solutions VOF

Junior
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Wijk 6 101, Urk, 8321VG, Netherlands
 • First name
  Dirk
 • Last name
  de Boer
 • Company or organization name
  IBE Solutions VOF
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  www.jong-ondernemen.

Company info

Vision

 • My opinion about entrepeneurship
  Ondernemen is leuk, spannend, maar vooral mooi en leerzaam, vooral als je nog jong bent..
 1. Ben ik het helemaal met eens. Echter denk ik niet dat er op dit moment (in de praktijk bruikbare) technologie bestaat die al zo ver is. Misschien wel in experimentele fase's... Dit bedoel ik ook, en ook wat je eerder zei over een script..scripts zijn altijd nog geinstalleerd en geschreven door mensen, programmatuur is geschreven om ingeprogrammeerde handelingen automatisch te verrichten. Zelf denk ik niet dat er ooit een machine komt die, net als een mens teksten kan lezen, foto's bekijken etc. het probleem van een machine is dat het digitaal is. Maar meningen verschillen ;) Peter, met jou ben ik het ook eens, faceverse gaat er vanuit dat die mening een feit is, en koppelt er ook meteen aan vast dat het zich uit in een hogere PR (waar haalt ie dat vandaan) :o
 2. Het blijft natuurlijk een statistische benadering en is niet te vergelijken met het menselijk begrip van een tekst. Dat laatse bedoel ik dus...maar daar zullen ze de benamingen en omschrijvingen van eventuele externe en interne links ook wel voor gebruiken, alsmede de omschrijvingen en titels van de plaatjes denk ik. Want geen enkele machine kan uit een tekst opmaken waar het over gaat, behalve als er een bepaald onderwerp steeds terugkeert. (toch?)
 3. Hier nog een website met wat basisinformatie, maar misschien heeft iemand er wat aan. www.seoguru.nl ;) De belangrijkste tip? Die hoef je niet geheim te houden, dat weet iedereen. TIJD en GEDULD doe elke dag een half uur wat aan je site, en na een halfjaar sta je op een véél betere positie. Het leuke is alleen dat niemand tijd heeft....
 4. Daar zeg je het goed, Als google werkelijk zulke algoritmes heeft.... Maar ik vraag me af hoe google met zoveel verschillende talen, uit een standaard tekst precies kan bepalen waar het over gaat...kijk naar google adsense, daar scant google ook puur op de veel voorkomende woorden je website door... Verder ben ik het wel met de antwoorden eens hier, die procenten die ik aangaf was ook niet hét wondermiddel, maar het was een indicatie, niet alleen voor google, maar om de tekst tevens leesbaar te houden... Veel succes met al die tips, laat je weer eens wat van je horen? :)
 5. Sorry maar ik vind je antwoord niet echt duidelijk, al snap ik wel wat je bedoelt. Maar.. Vind jij het prettig om tekst te lezen waarmee je word doodgegooid met 1 zoekwoord? En wat je zegt over technieken die geoptimaliseerde sites meteen door hebben...juist als je teveel zoekwoorden gaat gebruiken gebeurt dat. Wat ik aangaf is alleen een indicatie, en om te zeggen dat content van websites niet meer meetelt, dan denk ik dat je een beetje teveel toespitst op de moderne technieken, google bepaalt nog steeds aan de inhoud van je website waar deze over gaat. Externe links en etcetera bepalen alleen maar de waarde van je website. Verder weet niemand precies wat google uitspookt, veel termen zijn door buitenstaanders bedacht en men vermoed dan alleen maar dat dat bestaat, hard bewijs is er vaak niet voor.
 6. Famous last words :) Ligt eraan wie het gaat doen, ik zou even wat rond googlen over degene die dat voor je gaat doen, vermeld hij goede referenties? Bel die eventueel na. Er zit veel kaf tussen het koren als het gaat over website optimalisatie ;) Je kunt het zelf ook doen. Zorgen dat je niet meer dan 15% van je woorden uit Malta bestaat. 10% is ongeveer het best. Hier een handige tool:http://www.submitexpress.com/analyzer/
 7. Hoi, Ik denk zelf dat je juist je website een beetje teveel de malta uitdruk geeft. Om eerlijk te zijn vond ik het juist heel hinderlijk om in elke zin en in elke naam 2-3 keer Malta te lezen. Ik heb in je tekst alleen al het woord Malta 60 keer geteld. Je moet verder kijken dan alleen google alleen, zodra een bezoeker via google op je site komt, en hij haakt vervolgens af op je woordgebruik, dat is niet echt bevorderlijk. Verder heb ik het idee dat je frames gebruikt, en dat is ook niet aan te raden. De tekst staat namelijk in een deelvenster. Verder ziet de site er aardig uit, maar je moet wel oppassen dat je niet doordraaft met het optimaliseren van je tekst ;) Als google abnormaal veel hetzelfde woord vind, ga je juist zakken inplaats van stijgen.
 8. heb je al eens gedacht aan een factoor maatschappij? Aan deze bedrijven geef je je complete debiteurenbeheer uit, zij keren jou je geld uit, en incasseren dit vervolgens zelf bij je debiteur. Dit scheelt je in je administratie, en je risico, ik geloof dat de kosten ook niet zo hoog zijn hiervoor.. Als je zelf het risico lopen moet zou ik het niet doen. Het gaat je gewis geld kosten, heb je al eens zo gedacht: Hoeveel klanten denk je extra binnen te halen door facturatie achteraf. Stel dat 1 op de 10 klanten een gemiddeld bedrag vertikt te betalen, haalt het dan uit?
 9. Hoi, Even een tip in verband met je website, zorg ervoor dat je de tekst op je website niet als plaatje hebt. Tekst moet tekst zijn, anders kom je ook nooit op een leuke positie in Google ;) Voor de rest ben ik het grotendeels eens met de anderen, laat de mensen zien wat voor pc ze kunnen verwachten. Ik weet wel dat het moeilijk is en heel veel werk om overal plaatjes neer te zetten en dergelijk, maar ik denk wel dat het loont.
 10. Helemaal mee eens, website/zoekmachine optimalisatie is best leuk, ik vond het eerst ook saai, maar zodra je je eerste resultaten gaat halen word het leuker...en ook creativiteit, je moet creatief zijn anders word het niets, nieuwe ideeën uitwerken etc. btw leuke logs!
 11. Uhh.. Is dat wel betrouwbaar? Ik zou niet zo direct bijvoorbeeld van een TFT scherm 500 stuks bestellen omdat dat de minimum grootte is, en waarom vermelden ze nergens gewoon prijzen? Heb ik altijd een hekel aan. :P
 12. Dat is inderdaad behoorlijk duur! ik doe zelf ook aan zoekmachine optimalisatie en internet marketing (SEO met een mooi woord) maar doe het voor rond de 100 euro ::) misschien kan ik iets goedkoper omdat ik student ben haha Begrijp ik het goed dat jij voor rond de 100 euro aan zoekmachine optimalisatie en internet marketing doet?..........neem gerust kontakt op met me ........want de optimalisaties en internet marketing kosten reizen de pan uit en word er nog niet vrolijk van. Idem van adword van google. Tussen de 3 en 5 K is inderdaad redelijk abnormaal tegenwoordig! Website optimaliseren voor 100 euro? Inderdaad erg goedkoop, stel dat je als student 5 euro per uur rekent, dan ben je er nog maar 20 uur mee bezig, en wat kunje daarmee doen? Je moet eerst de site goed indexeren, dan een goed plan opstellen, kijken wat je zelf kan doen, en wat je moet uitbesteden (bijv. programmeerwerk) en vervolgens aan de slag, de resultaten weer verzamelen, eventuele aanpassingen verrichten aan je plan etc...jongen, als je echt zeker weet dat je goed bent, moet je meer vragen voor website optimalisatie ;) Ik weet waar ik over praat, website optimalisatie kost heel veel tijd en geduld.
 13. "In KRO's Dragons' Den hebben de kandidaten een briljant idee voor bijvoorbeeld een nieuw product, bedrijf of dienst. Zij dromen ervan dit te verwezenlijken, maar kunnen niet starten omdat ze het geld niet hebben om te investeren in deze droom. De kandidaten, pitchers, krijgen eenmalig de kans om hun droom zo goed mogelijk te presenteren aan de vijf succesvolle investeerders, de dragons. Lukt het de beginnende ondernemer een dragon te overtuigen dan kan deze in ruil voor de investering een deelneming in de nieuwe onderneming verkrijgen. Over deze investering zal door beide kanten scherp onderhandeld worden om uiteindelijk tot een overeenkomst te komen: de pitchers willen zoveel mogelijk zelf de baas blijven over hun idee, de dragons willen er zoveel mogelijk aan verdienen." Citaat van de website van de KRO Mijn mening: Ik heb de eerste aflevering gekeken, ik vond het interessant, maar ik zou er zelf nooit zo gauw aan mee willen doen als ik een goed idee heb, of ik moet er een goed omschreven patent ophebben, daarnaast ben ik bang dat als ik door zulke mega-ondernemers wordt afgekraakt, dat ik dan een groot deel van mijn ondernemersmoed kwijt raak..wat vinden jullie? Daarnaast zijn deze investeerders natuurlijk uit op zoveel mogelijk rendement dus zul je niet zo zelfstandig zijn als je bent als je alleen start.. ;)
 14. Gelukkig ;) Er zijn genoeg andere manieren om te adverteren, op het moment dat iemand 1 euro voor een klik op het zoekwoord mp3spelers betaald, verklaar ik diegene voor gek, want hoeveel mensen kijken niet eerst op veel verschillende sites voor ze een aankoop doen...ik denk als er 5 of 6 klikken dat je winstmarge dan al weg is, vooral met die uitgeknepen webwinkelprijzen.. Oja..nog iets.. Wat gebeurd er als er mensen gaan afhaken met adverteren op Adwords? Het is gewoon de markt van vraag en aanbod, populaire zoekwoorden kosten veel geld, worden deze minder populair, dan kosten ze minder, het idee dat een systeem als Adwords zichzelf kapot maakt is volledig overtrokken en tegen alle economische logica in (mijns inziens) :)
 15. Uhm juist. Het aantal vertoningen daalt dan natuurlijk ook drastisch, tot soms wel nihil omdat je het minimum te bieden bedrag niet behaald. Overtrokken lijkt het me dus allerminst. Ik ben daarom wel benieuwd hoe je het voorelkaar weet te spelen dat je in branches "waar veel geld in omgaat, ook in reclame" toch met 8 a 13 cent de klik wegkomt. Als je aankomt met bredere zoektermen en dat soort dingen dan doe je juist wat wij hierboven hebben gezegd. Je zult moeten optimaliseren om het interessant te houden. Doe je iets anders en bedoel je echt met de "hot keywords" dan ben ik zeker heel benieuwd! :) o.a. Staaldraad / Staalkabels, Machinefabriek, BHV Cursussen, Keukens, Badkamers etc. Maar ergens hebben jullie denk ik toch wel gelijk, als je nagaat dat de hoogste bieder voor het zoekwoord mp3speler volgens mij meer dan een euro betaald...maarja, dan vind ik je eerder dom, ergens de grens dat het je tveel geld gaat kosten, stop dan met het systeem en probeer dan wat anders...en het is altijd nog de verantwoordelijkheid van de adverteerders, ik denk dat de waarde van een click dan veel te veel word overschat. ;) de marktwaarde betekend niet direct dat het voor jezelf en voor je bedrijf ook zoveel waard is, ik hoop dat je me snapt ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept