interceptor

Junior
  • Aantal berichten

    29
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door interceptor

  1. Je website ziet er goed verzorgd uit en informatief. Well done! Ik zou de kleuren ietsje aanpassen. Het is teveel blauw en dat maakt het te zakelijk en niet echt romantisch. Een weddingsite over trouwen moet je hier en daar dus een beetje rood kleuren; met name de backgroundcolor. Nog een kleinigheidje: onderaan je pagina staat : "je bent hier: .... ". Dat is en op de verkeerde plaats en overbodig => gewoon weghalen. Dat maakt de pagina ook wat rustiger en verzorgdiger Laat het even aan anderen zien.
  2. Hallo lezers, Kan iemand my tips geven hoe ik het beste kan onderhandelen wanneer ik kwaliteitsproducten en diensten op een prijsgevoelige markt wil zetten? Bedankt, Interceptor.
  3. Ik vind dat je concreter moet zijn. Je moet je focussen en duidelijk definieren wie je doelgroepen zijn, dan pas kan je de juiste PR & Marketingstrategie op los laten. Als jouw doelgroep bv. de zakenman / vrouw is, dan moet je heel andere communicatiekanalen gebruiken, dan bv. voor gezinnen. Dat moet bekend zijn voor een journalist. Als journalist ken je vast en zeker de acronymen AIDA en KISS! Maak daar gebruik van. Waarom zijn we je doelgroep niet???? We zijn kritisch en goede adviezen die je hier gratis krijgt, zijn goud waard. Wil je een klantenbestand opbouwen dan zal je toch eerst met goede lokkertjes moeten komen. Zo zijn kleine bedrijven groot geworden.
  4. Voor 300 euro een shop laten draaien? ;D ;D De hele site moet namelijk overhoop en dat betekent dat de engine (software) en de layout aangepakt moeten worden. Databases moeten gebouwd worden en ze moeten naadloos op elkaar aansluiten en dan ook nog foutloos werken met diverse templates, etc. Zodra ik namelijk de site open zie ik in het lege veld diverse foutmeldingen.... Software-matig zitten er nog fouten. Dan komt er ook nog het aspect veiligheid i.v.m. financiele transacties. Vervolgens moet het getest worden, gecorrigeerd, etc. reken maar op een maand of 3 aan werk incl.layout. Dan praten we over een investering van minimaal 2000 euro die je uiteraard kunt terugverdienen mits je dus alles vanaf het begin professioneel aanpakt. Je moet dit niet onderschatten!
  5. Als ik op zoek ben naar goede accomodatie dan maak ik gebruik van Google, Fodors.com, Tripadvisor.com, Condenast.com / concierge.com, lhw.com, travelandleisure.com. Allen zijn ze gratis en aan de hand van de reviews weet ik wat voor vlees ik in de kuip heb. Vervolgens kan ik hotel en vlucht online boeken of laat het mijn reisbureau doen. Waarom zou ik dan isearchforyou gebruiken als ik het zelf ook kan?
  6. Hallo doenerij, 2xtend.com duurde het laden oneindig lang. Ben direct door gezapt.
  7. Taosan, Met een vormgever alleen ben je er nog niet. Je hebt ook een website-programmeur nodig die de aanpassingen doet en jouw website sneller doet laten lopen en de bestellingen correct verwerkt en voor het testen. Beiden kosten wel wat en dat hangt allemaal af van wat je wilt. Heb je de andere sites zoals bol.com al bekeken voor wat betreft de layout?
  8. Wat Heidi aanbiedt is geen reisbureau eerder een virtuele "personal assistant" die hier jou helpt bij het zoeken naar een leuke bestemming, hotel, etc. Mensen zoeken het daarom liever zelf uit vanwege specifieke wensen, eisen, etc., evt. geholpen door een reisbureau.
  9. Hallo Heidi, Voordat je iets op de markt gaat zetten moet je eerst zien achter te komen of er wel behoefte aan jouw dienst is en wat jouw toegevoegde waarde is. Je moet je verplaatsen in de consument. In geval van reizen, vakanties, etc. willen consumenten altijd een persoonlijk advies! Een goed hotel, vakantiehuis, vlucht boeken die compleet aan jouw eisen en wensen voldoet werkt niet via het internet omdat het om persoonlijke eisen en wensen gaat. Daarom ga ik altijd naar mijn vaste reisbureau, de medewerkers kennen mij al jaren, ze weten wat mijn wensen, voorkeuren en eisenpakket zijn en kunnen daarom GRATIS (!) het een en ander uitzoeken tot en met vlucht, transfer vanaf airport naar hotel, etc. regelen. Daarbij worden diverse brochures gebruikt, het zoeken en adviseren begint dus al ter plaatse en ik weet wat ze aan te bieden hebben. Diverse voorstellen krijg ik of direct of per e-mail, maar wel alles op maat. Vervolgens speur ik op internet de reviews van hotels af en kan zo mijn keuzes verder specificeren. Als ik mijn juiste keuze heb gemaakt, dan is het een kwestie van even mijn reisbureau bellen en die regelen alles in no-time. Zonder extra kosten. Ik zie in jouw dienst helaas geen toegevoegde waarde.
  10. Taosan, Vergat nog wat: je hebt contact helemaal in de footer geplaatst en vervolgens zie ik een formulier voor mijn neus. Velen vinden dit niet prettig en willen graag een persoon aan de telefoon voor evt. vragen, maar ook om te weten met wie ze zaken doen. Ik zou het "contact" gedeelte anders oplossen en wel duidelijk aangegeven! Bv. door een foto van een contactpersoon met jouw telef.nr. eronder, maar wel duidelijk aangegeven. Je moet werken aan de layout, lettertypes en taalfouten en grammatica. are its under reservation, ....... On all our offers and delivery its our general sale-and deliveries conditions of application. What the hell is this????
  11. Hallo Taosan, De theorie is anders dan de praktijk! Toen ik je website opende zag ik direct een foutmelding in het open veld: "Parse error: parse error, unexpected ':' in /home/gadgetsk/public_html/includes/languages/english/mainpage.php on line 2" Dat komt de betrouwbaarheid niet ten goede! Ik zou als bezoeker tegelijk denken dat je je site nog niet heb getest. Heb je je site grondig getest en zo ja, hoe lang? Laat het eens testen door vrienden van je ; laat ze bv.. nepbestellingen doen. Verder: een enorme lege veld in het midden alsof je niets te bieden hebt. Ik zou dat open veld aanvullen met nieuwe en bestaande producten. Dus productbeschrijving "What's new" in je menu, zou ik verplaatsen naar het open veld, aangevuld met nog meer nieuwe en bestaande producten. Lay-out is belangrijk: het moet betrouwbaarheid uitstralen, en niet te schreeuwerig zijn. Ik zie dat je copieen hebt gemaakt van afbeeldingen en wel zodanig dat ze niet goed zichtbaar zijn. Let daar op! Jouw banner met Madonna maakt het geheel erg onrustig. Als je banners wilt plaatsen zou ik er een aparte veld van maken. Bruikbaarheid: mensen houden van eenvoud. iDeal vind ik niet zo handig. Ik gebruik Paypal voor transacties. Daarnaast moet je duidelijke leveringsvoorwaarden opstellen. Overig: wie zijn jouw doelgroepen? Jouw site opent direct in het Engels, voor sommigen een reden om te zappen naar een andere site. Als je dit eerst op de Nederlandse markt wilt zetten zou ik het direct in het NL. zetten. Kijk even op bol.com hoe ze het aangepakt hebben. Ze werden genomineerd als een van de beste e-commerce sites! Verder: hoe heb je de PR & Marketing gedaan? Succes!
  12. Het vervelende met laster en smaad is, dat als je niet reageert dan denken anderen dat er een kern van waarheid is in de beschuldigingen! En als je er wel op reageert komt het teveel op de voorgrond te staan wat je ook niet wilt. Daarom is het volgens mij raadzaam om direct aangifte te doen zodat ik deze kan gebruiken wanneer ik deze persoon voor de rechter sleep, civiel en strafrechtelijk en verder niet op reageren. Ik heb in ieder geval een dossier opgebouwd van e-mail stalking tot en met plaatsen van leugens op het internet. Ik pik dit niet! Het betreft hier een consument en geen ondernemer. Als je als ondernemer op het pad van laster en smaad begeeft, graaf je je eigen graf. Overigens heb ik wat wetsartikelen opgezocht inzake smaad en laster. Smaad Art. 261. 1. Hij die opzettelijk iemands eer of goede naam aanrandt, door telastlegging van een bepaald feit, met het kennelijke doel om daaraan ruchtbaarheid te geven, wordt, als schuldig aan smaad, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste zes maanden of geldboete van de derde categorie. 2. Indien dit geschiedt door middel van geschriften of afbeeldingen, verspreid, openlijk tentoongesteld of aangeslagen, of door geschriften waarvan de inhoud openlijk ten gehore wordt gebracht, wordt de dader, als schuldig aan smaadschrift, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste een jaar of geldboete van de derde categorie. 3. Noch smaad, noch smaadschrift bestaat voor zover de dader heeft gehandeld tot noodzakelijke verdediging, of te goeder trouw heeft kunnen aannemen dat het te last gelegde waar was en dat het algemeen belang de telastlegging eiste. Laster Art. 262. 1. Hij die het misdrijf van smaad of smaadschrift pleegt, wetende dat het te last gelegde feit in strijd met de waarheid is, wordt, als schuldig aan laster, gestraft met gevangenisstraf van ten hoogste twee jaren of geldboete van de vierde categorie. 2. Ontzetting van de in artikel 28, eerste lid onder 1° en 2°, vermelde rechten kan worden uitgesproken.
  13. Raar verhaal allemaal. Je provider stelt zijn server beschikbaar voor het leveren van diensten, klanten zetten er hun account, websites en mailaccounts op, Server wordt met anderen gedeeld, de provider is de eerste-lijn en ze zijn dus hoofdverantwoordelijk voor het hele pakket aan dienstverlening zodat hun server goed draait en vrij is van spyware, virussen, hackers, etc. voor hun klanten. Kortom de hele beveiliging. Kennelijk hebben ze dit nagelaten, waardoor jij en andere accounts benadeeld worden en jullie bezoekers jullie website niet meer kunnen lezen, Jullie lopen dus schade op en zou juist HUN aansprakelijk moeten stellen voor gederfde inkomsten!
  14. Vrienden, Iedereen heeft hier wel eens last gehad van wanbetalers. Momenteel heb ik een klant die eerst van mijn diensten heeft genoten, waarvan alles zwart op wit staat (e-mail verkeer, etc. ) dat hij zeer tevreden is over mijn service, maar nu hij de rekening gepresenteerd krijgt, beticht hij mij van wanprestaties en allerlei onzing om onder de betaling uit te komen en zit me nu zelfs per email te stalken! Na diverse aanmaningen gaf hij geen sjoege en heb ik een deurwaarder ingeschakeld. Klant hevig geschrokken maar is gewoon doorgegaan met stalken en gaat zelfs zover om op diverse fora mijn goede naam door het slijk te halen door allerlei leugens te verspreiden. Op zo'n moment komt het slechtste in me naar boven. Het liefst zou ik deze persoon willen "verbouwen", maar dat doe je natuurlijk niet. Dure juridische hulp inschakelen ivm oplichterij, laster en smaad? Of direct aangifte doen bij Justitie. Kan ik dat later alsnog voorleggen bij de rechter. Verder vind ik het schandalig dat ondernemers weinig juridische bescherming genieten tegen wanbetalers. Klanten hebben de consumentenbond, klachtencommissies, etc. maar ondernemers die veel risico lopen zijn vogelvrij. Wordt het niet tijd dat ondernemers hun krachten bundelen om wanbetalers, laster en smaad harder aan te pakken. Ik ben pissed off....
  15. Hallo lezers, Kan iemand in een nutshell uitleggen wat nou eigenlijk het verschil is tussen een Business Angel, VC of een (in)formal investor? Ze lijken erg veel op elkaar, maar ik zie het verschil niet zo goed! Aandelenbeheer, eigenaarschap, risico's, o.i.d? Voor mij van belang daar ik in Amerika zaken wil gaan doen en extra financiering nodig heb.
  16. Dat hangt sterk van je situatie af. Heb je al een bedrijf en ga je nu een vestiging in de VS beginnen? dan heb je een goede kans met een L1 visum. Verder geldt: "Een aanvraag van een visum wordt alleen gehonoreerd als er een werkaanbieding of een eerste graads familieband met een Amerikaans staatsburger is." Bel 's met www.visaversa.nl, die weten er alles van. Ik heb hier in NL een eigen bedrijfje en wil in de USA iets nieuws opzetten op het gebied van tele-communicatie. Is het dan verstandiger om via huidig bedrijf a.h.w. "uitgezonden" te worden en daar iets opstarten of direct iets nieuws beginnen met medeneming van eigen kapitaal? Het type visum wordt hier wel mede door bepaald.
  17. Ik krijg gelukkig de steun van mijn gezin en familie in Amerika die me willen opvangen. Ik vind het aardig van mijn familie daar, maar ik ga liever een eigen appartementje huren en het zelf zien te rooien.
  18. Hallo, Ik heb besloten om de stap naar Amerika te wagen. Hoe te beginnen? Er zijn enkele obstakels en enkele moeilijke kwesties. Ik heb een gezin en een schoolgaand kind (2e klas gymnasium) die hier nog willen blijven totdat ze haar school heeft afgemaakt. Ik zit nu enkele oplossingen te bedenken, Een van deze oplossingen is het volgende: ik geef mezelf daar een jaar de tijd om het zaakje op te bouwen. Ik moet hier rekening houden met visum-aanvraag. Vervolgens open ik daar een bankrekening en ga hard aan de slag. Vragen: 1/ Hoe zit het eigenlijk met de Nederlandse fiscus, als ik in Amerika tijdelijk woon en werk, inkomsten verdien maar nog ingeschreven staat in Nederland? Moet ik dan ook nog Nederlandse belastingen betalen? Volgens mij niet. 2. Er zijn diverse visa-vormen. Welke past het beste bij mijn situatie. Wie weet hier meer van? 3. Zijn er nog meer zaken weer ik rekening moet houden? 4. Iemand hier persoonlijke ervaringen? Alvast bedankt.
  19. je zit een beetje in de richting :-) , maar Oculaire is gewoon verzonnen, ik vond het simpelweg beter klinken dan bijvoorbeeld Blindganger ;-) Iedereen gebruikt hier nick-names. Ze geven soms een indicatie van wat ze doen. Ik zit bv. in de telecommunicatie. 8)
  20. @ Oculaire: Even een kleinigheid. Waarom noem je jezelf Oculaire. Heeft het product soms daarmee te maken? Iets met ogen, lenzen, brillen, optiek, verrekijkers, sterrekijkers, satellieten, spionage-apparatuur, etc.? ;) Ben heel nieuwsgierig wat je eigenlijk op de markt probeert te brengen, maar zoals je inmiddels heb kunnen lezen moet je je business-model goed aanpassen.
  21. Deels mee eens. Er is wel een verschil tussen spam en het delen van ervaring. Dit is namelijk een forum dat interessant is voor zowel starters als gevestigde ondernemers. Ik vind het leuk om te lezen hoe anderen het voor elkaar gebokst hebben. Veel zaken en valkuilen herken je en dat is leerzaam voor de starters onder ons. De praktijk is altijd leerzamer dan het lezen van 100 managementboeken, toch? Wat ik wel jammer vind is dat anderen bepaalde berichten gaan classificeren als "open deuren" of "oud nieuws" en daarom gemodereerd moeten worden, terwijl het voor de starters juist goede raad is. Dat kan er bij mij niet in. Ik wou dat ik tientallen jaren geleden dergelijke raad had gekregen dan zat ik nu op de Bahama's te rentenieren. ;D . En wat de commercie en reclame op deze site betreft: iedereen doet het, weliswaar in bedekte termen, maar het komt allemaal op hetzelde neer. Ik vind het overigens allemaal wel meevallen: ik zie hier geen schreeuwende banners, pop-ups, etc. enkel alleen url's bij onderschrift. Als we toch liever miereneuken dan moeten we consequent zijn en iedereen verbieden hier hun url's achter te laten. Je weet welke richting ik op wil: het is nu meten met 2 maten en aldus absurd en krankzinnig. Ik heb zelfs geen website! Ik loop achter.... ;D Laten we wel wezen; we zitten allemaal op deze site om er wat van te leren en om zaken te doen als er opportunities zich hier voordoen. Wie dit ontkent, liegt iedereen en zichzelf voor. We moeten onze valse bescheidenheid laten varen en ons bezighouden met wat we het liefst doen: ondernemen. En daar heb je elkaar voor nodig.
  22. Creeer win-win situaties! Vooral als je aan het onderhandelen bent in een juridische context: een voor de hand liggend voorbeeld is onderhandelen bij een echtscheiding. 8) Als je in dergelijke situaties met de hakken in het zand gaat staan doet de wederpartij dat ook en dan gaat het van kwaad tot erger en gaat het je nog meer kosten / heb je meer te verliezen.
  23. Probeer ook http://www.aanbestedingsmonitor.nl
  24. ::) ??? Op een forum komen dagelijks nieuwe mensen die wat te melden hebben en ervaring delen. Valt dat ook onder "open deuren" of "oud nieuws"? Dan heb je de bedoeling van een forum nog niet begrepen. Kan je net zo goed alle bijdragen van de leden hier verwijderen en het forum opdoeken, want het gros valt onder oud nieuws! 8) Ik vond het wel handig en verfrissend. :-* En een beetje commercie kan toch geen kwaad? Zijn we nou ondernemers of vakbondsleden ;D Schei nou toch eens uit met die polder-hypocrisie en doe je oogkleppen af. Kijk eens wat de meesten als onderschrift hebben (in jouw geval "Zaph Webdevelopment". Dat wordt SLUIKRECLAME genoemd :o En wat doen we als netwerken? Visitekaartjes uitdelen. Ook sluikreclame. Moraalridders heb ik een broertje dood aan.
  25. Ondernemen valt moeilijk te leren. Leer je op je opleiding zaken als doorzettingsvermogen, incasseren, integriteit, "walk the talk", visie, missie, etc? Dat zijn zaken die je je als ondernemer zelf eigen moet maken; dat krijhg je niet op school of studie maar dat leer je pas in het echte leven. Bill Gates (Microsoft), Branson (Virgin), Steve Jobs (Apple): allemaal dropouts, maar ondertussen de bekendste ondernemers en miljardair! Ik ben academicus, werkzaam in de life-sciences. Getraind om logisch na te denken. Maar van aquireren en verkopen had ik geen kaas gegeten. Had het de eerste jaren als ondernemer daarom ook heel erg moeilijk. MOest op een houtje bijten en het allemaal zelf leren. De boer op met je nieuwe ideeen, producten of diensten en geloven in jezelf en je product - dat is ondernemen. Voordeel van mijn opleiding was dat ik leerde trouble-shooten: hoe pak ik problemen aan, hoe voorkom ik dit, je leerde creatief problemen op te lossen , maar ook sneller nieuwe dingen bedenken. Het is dus nooit verspilde tijd geweest. Ik zie mijn opleiding als de basis voor het ondernemerschap. Alleen maar de basis en niet meer dan dat! Ben vaak op mijn bek gegaan omdat ik zaken als verkopen uit besteedde aan anderen waarvan ik dacht dat ze het beter konden. Het werkte gewoon niet, ze konden het gewoon niet of verknalden het. Ik moest zelf zien te aquireren en te verkopen. Uiteindelijk komt het erop neer dat je het grotendeels in je eentje moet opbouwen en mag je blij zijn als je echte goede steun krijgt. Vroeger was ik bang voor concurrenten. Ik moest een dienst brengen waar nog niemand mee bezig was. Maar had ook geen klanten. Dat is pas een koude douche krijgen. Wel ontzettend leerzaam ;D "Wie geen concurrenten heeft, heeft ook geen klanten!" is mijn motto. De bedrijfskundige opleidingen zijn alleen geschikt als je manager of bestuurder wilt worden; maar dan ben je nog geen ondernemer.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.