Jump to content

Minter1

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-2

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  expert advies
  colum
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ja daar heb je idd gelijk in Ruud. Was nog niet helemaal wakker. ;) Niet erg slim. Maar ik dacht misschien is er op dit forum iemand met ervaring op dat gebied. Ik heb in het dagelijks leven veel discussies over dit onderwerp. Heeft het wel zin om 1, 2 of 3 euro per keyword op te geven? Het maakt denk ik niet uit hoeveel geld ik kwijt wil/kan zijn voor een product. Dat is altijd zo min mogelijk, en ik wil de beste resultaten. Dat is toch altijd waar je naar streeft.
 2. Ga als "kleine jongen" nooit de concurrentie aan met de prijzen van de "grote". Als je kwaliteit en betrouwbaarheid hoger ligt dan kom je er zo ook wel ;)
 3. Beste mensen, Ik hou me nu al een tijdje bezig met google adwords en begin me toch af te vragen of het nou wel zo'n zin heeft, dat geld in google pompen. Zou het niet gewoon veel beter zijn slechts 1ct per keyword in te voeren en gewoon zoveel mogelijk links te laten verwijzen naar je pagina? Of verkloot je dan heel je ranking? Laat me ff weten wat jullie ervan denken! Groetjes!
 4. cms is een eigen creatie zeggen ze hier haha http://www.interconnect.nl
 5. Hallo mensen, Ik heb opdracht gekregen een 3 jaar oude cms site ineens bekend te maken op internet, en dan met name op google.. Ik heb totaal geen ervaring met cms ofzo,, Hebben jullie tips om een zoekmachine vriendelijke cms te creeren? Dankje!!
 6. hoe kom ik aan karma man dat staat nogsteeds op 0 dat vind ik maar niks.. en dat noobie staat me ook egt niet aan :-\
 7. haha goede zaken zijn dat ;) ga ik zeker ff checke!! ;) Tq ;D
 8. Bedankt voor je tip! ;D Ik had hem nog niet gezien. Hier kan ik wel wat mee. Leuke site trouwens groetjes
 9. Beste mensen, Ik heb een klein probleem met adwords Ik werk voor een zakelijke internet service provider, maar t wil nog niet echt lukken met adwords. T probleem is dat ik aardig hoge kosten heb.. ook veel klikken,, veel vertoningen maar geen CTR, hoe kan ik minder kosten en meer ctr krijgen? kan iemand mij hierbij helpen? ??? alvast bedankt! :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept