Jump to content

carlita

Junior
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Female
 • First name
  Carla
 • Last name
  Butter
 • Company or organization name
  Stijlbeeld
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  zibb
  Lancelots
  syn

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  frisse, heldere, nuttige ideeën hebben t.a.v. ondernemersschap. Mensen die meedenken, meevoelen en er mag ook wel wat humor bij.
 • My opinion about entrepeneurship
  Ik ben net begonnen, met goede moed. Enig doorzettingsvermogen is mij niet vreemd en dat heb je zeker nodig. Verder moet je altijd je oren en ogen openhouden, op de hoogte blijven van ontwikkelingen. Niet alleen in je eigen vakgebied maar ook van wat er in de wereld gebeurt.
 • My opinion about innovation
  Innovatie is nodig om naar een Higher Level te komen.
 1. klopt, inderdaad heb ik meer engelse woorden genoteerd als nederlands. het is wel gericht op de nederlandse markt, maar ik denk dat ik zelf een persoonlijke voorkeur voor engels heb. het klinkt dat altijd toch wat chiquer, niet? iedereen trouwens bedankt met het meedenken. ik moet over allemaal nog even nadenken, mochten er nog meer suggesties zijn, hoor ik het uiteraard graag! groet kristel Als het in het Nederlands mag, kom ik op het volgende: De Echtvereniging of Echt Genoten. In het Engels moest ik denken aan: Something Blue met als ondertitel: Weddingday Design/Creation
 2. @ edraket: Dank voor de favorietenstatus! En inderdaad, wie weet...
 3. ok, als ALLES welkom is: - Inside Outlet Store - Mooi Van Binnen Omdat je je achternaam hebt gegeven, daar ook wat mee gedaan: - Home Sweet Hirten - Hirten at Home / Hirten in Huis - Thuis! bij Hirten
 4. Misschien is Tiny Toy Fleetmarking een optie? Fleetmarking geeft al aan dat het om auto's gaat. Op zich vind ik Tiny Toy wel goed gekozen en het loopt lekker. Om te voorkomen dat men iets anders van Tiny Toy Cars gaat maken, zou je er Tiny Toy Model Cars/XS Cars van kunnen maken, waarbij Tiny Toy de bedrijfsnaam is en Model Cars /XS Cars hetgeen je verkoopt. Zo blijf je dichtbij je originele idee. Vervolgens kun je daar allerlei nieuwe richtingen mee verzinnen: Tiny Toy Garage Tiny Toy Fleetmarking Tiny Toy Autobanden ;-)
 5. Het duurde even, maar plotseling was ik met 3 opdrachten tegelijk bezig! Voor 2 opdrachtgevers styling, fotografie en grafische vormgeving gedaan voor flyers en 3 dagen op de Woonbeurs gewerkt waar ik kleuradvies heb gegeven aan beursbezoekers. Hele leuke opdrachten. Nu in deze stroom blijven en nieuwe plannen maken. Bovenstaande had wel tot gevolg dat ik niet kon verschijnen op het Higherlevel-event in Utrecht. Zonder afbericht te geven. Da's niet netjes, maar het was mij door de plotselinge drukte totaal ontgaan. Hiervoor welgemeende excuses. Carlita
 6. @ Hans Hi Hans, heb ook naar je logo gekeken en even nagedacht over een simpele doch subtiele verwijzing naar Inventigator (intrigerende naam). Een vergrootglas (Sherlock) is misschien ook niet origineel, maar wel als je die als letter gebruikt, of, zoals in het laatste voorstel, om de R heen, zodat het tevens verwijst naar Registered. Ik heb blauw gebruikt als link naar ogen, maar andere kleuren kunnen natuurlijk ook. Iemand opperde paars, lijkt mij ook prima, beetje mysterieus. Zie bijlage. Carlita
 7. @ lj Jeronimo Hi Jeroen, Als ik GO4U lees weet ik echt niet dat jullie achternamen hieraan ten grondslag liggen, dus als je de naam goed vindt zou ik die lekker zo houden. GO is dan gewoon een Engels werkwoord. Licht jockey en webdesigner zijn wel twee heel verschillende disciplines om in 1 pakkende naam samen te vatten, maar ik ga er wel even over denken.
 8. @ Pheros - Ghostweb Design @ mjdekker - remoticons - remotions - control freaks/ rc freaks @ deno - multiflex - reflex - flextra
 9. Niet dat ik dyslectisch ben, maar ik las in eerste instantie Nachtkaars en bedacht vervolgens dat : "Als een nachtkaars uitgaan" dan wel een hele toepasselijke betekenis krijgt voor het nachtelijk uitgaansleven. Misschien kun je er iets mee :-). In ieder geval zou ik de site wat nachtelijker maken, zoals al eerder is geopperd. Kaarsen gebruiken als markering voor de gelegenheden? Verder mis ik nog de bioscoop (nachtfilms). En misschien is het een idee om een soort agenda op de site te plaatsen met bijzondere activiteiten van de aangesloten gelegenheden.
 10. Prima initiatief! Ik denk warempel dat ik er ook zal zijn, mits, tenzij, niettegenstaande dat, maar het staat in mijn agenda.
 11. De afgelopen weken met veel liefde en zorg een mailing in elkaar gezet met een mooie folder en een kekke envelop. Afgelopen woensdag op het postkantoor de brief laten wegen en vervolgens in sneltreinvaart de zegels geplakt. Het was 17.55 uur en ik wilde per se de mailing die dag de deur uit hebben. Gisteren schoot opeens het zinnetje van de TNT mederwerker door mijn hoofd:"u moet er wel 2 zegels van 0,44 opplakken" Dat heb ik dus niet gedaan, totaal genegeerd, die opmerking. Wat een suffe blunder. Het kan zijn dat de brieven er doorheen geglipt zijn met 1 postzegel, maar het kan ook zijn dat er zo'n kaartje aan zit met strafporto of zoiets. Nu kan ik twee dingen doen: of een van de geadresseerden bellen om uit te vinden of er inderdaad te weinig porto op zat, of via TNT een leuke postzegel ontwerpen en die aan alle geadresseerden sturen met een gevat excuusbriefje. Heb ik wel twee keer de aandacht... Gelukkig was het maar een deel van de mailing (25 brieven), maar toch. Andere oplossingen zijn welkom.
 12. Beste Stefan, Net als Daphne B (zie onder) kan ook ik niet opmaken uit je website of het hele traject van projectinrichting door jouw bedrijf wordt verzorgd. Je maakt gebruik van een interieuradviseur (in dienst?), maar hoe gaat dit dan in zijn werk? Worden er voor een project zgn. moodboards gemaakt met sfeerimpressies, kleurenstalen, materialenstalen, plattegronden, 3-d tekeningen? Misschien is het een idee om een project op deze manier uit te werken, van opdracht tot uiteindelijk resultaat en dit op je site te zetten met sfeervolle illustraties en beelden. Dan is het duidelijk wat je doet en hoe je te werk gaat. En het wekt vertrouwen. Succes!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept