Jump to content

Harald van Reenen

Super Senior
 • Content Count

  126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  dezaak.nl

Company info

 • Location
  Amerongen
 1. Dank voor jullie suggesties. Via een derdenrekening zou ideaal zijn, maar ik weet niet of ze dat willen doen voor websites. Ik heb het gisteren al gevraagd an Rix-pay, maar ze hebben nog niet gereageerd.
 2. Beste forumleden, Ik wil een website kopen van meer dan 10.000 euro. Hoe kan ik dit het beste doen? Eerst het geld overmaken en daarna wachten totdat de ander de domeinnaam en website heeft overgedragen heeft niet mijn voorkeur. Via een derdenrekening zou kunnen. Ik heb gelezen over http://www.Rix-Pay.nl maar veel is mij niet bekend van deze organisatie. Heeft iemand nog een idee hoe je dit het beste kunt aanpakken?
 3. Ik ben nu bezig met blog nummer 3. Lijkt me ook niet moeilijk voor een beginneling. Je moet echter niet vergeten om geregeld een back up te maken van je Wordpress bestanden. Er schijnt wel eens iets verkeerd te kunnen gaan bij updates van het systeem waardoor al je werk verloren is als je geen reservekopie hebt gemaakt. Mij nog niet gebeurd, maar dat wil ik graag ook zo houden 8)
 4. Update: Probleem is opgelost. Ik had Yourhosting 9 dagen geleden hierover een email gestuurd, maar geen antwoord gekregen. 2 volgende e-mails met het verzoek om bevestiging zowel naar de helpdesk als de supportteam werden ook niet beantwoord. Toen dacht ik: zitten ze niet op facebook? Jawel, ik een vraag gesteld of ik een antwoord kon krijgen over mijn mail. Binnen 5 minuten (!) werd ik gebeld en kreeg alles wat ik wilde. Reden waarom ze nog niet hadden gereageerd: druk, druk druk. Ze zullen het geld dat ze reeds van mijn rekening hadden gehaald terugstorten. Ik moet zeggen, ik vind facebook steeds leuker worden :)
 5. Bedankt voor de reacties. Ik ben wel overigens als consument het contract aangegaan, ook al ben ik zakelijk op het internet bezig. In die zin, ik heb geen kvk nummer of een webshop. Maakt dat nog wat uit?
 6. Beste mensen, Ik ben het niet eens met de automatische verlenging voor een jaar bij Yourhosting.nl Nu blijkt dat ik daar weer een jaar aan vast zit. Ik wil daar mijn sites weghalen omdat ze veel te duur zijn. Bovendien houd ik er niet van dat je zonder aankondiging daar weer een jaar aan vast zit. Mijn andere host (web-oke.nl) geeft altijd een email om je te waarschuwen dat die termijn eindig is. Mijn vraag is of de wet Van Dam hier van toepassing kan zijn over opzeggen. Ik begrijp dat je een automatische opzegging na een jaar per maand mag opzeggen. Yourhosting wil dat alleen per jaar doen. Ik heb de discussie op de site van Kassa.nl gevolgd, (http://kassa.vara.nl/discussies/discussie/vadetail/opzeggen-hosting-contract/ ) maar daar zijn ze het onderling ook niet over eens. Op consuwijzer.nl wordt wel expliciet domeinnamen genoemd, maar geldt dat dus ook voor het hosten van je website?
 7. Waarom geen .com adres nemen ipv een nl.? Of een .cc adres? Google (weet ik uit eigen ervaring) heeft daar geen enkele moeite mee.
 8. Om het nog eenvoudiger te maken: ik zou voor logo 2 gaan. De kleur rood is de kleur van gevaar. De tweede logo is simpel, net zoals de domeinnaam. Die onthoud je meteen. Maar zoveel tijd aan een logo besteden zal ik niet doen. Nu heb je hier 3 mennigen en 3 verschillende keuzes. En de bezoeker van je site komt naar ik aanneem niet naar je site vanwege je logo, maar vanwege de inhoud van de website. Dat doet bezoekers je site onthouden.
 9. Overigens, wat heb je eigenlijk aan facebook likes of followers als ze er alleen maar op je pagina komen om iets gratis te winnen? Lijkt me niet echt koperspubliek.
 10. Ik heb ook nog steeds analytics op mijn sites staan en als ik het niet mag hoor ik het wel. Wat zou je er anders op moeten zetten? Weer die visuele teller per pagina eropzetten zoals je dat in het begintijd van het internet had?
 11. Harald van Reenen

  Omzet verhoging

  Ik krijg geregeld via de post reclame van een ambulante opkoper van goud en ook in de stad is het me opgevalen dat de plaatseljke juwelier graag gouden en zilveren sieraden wil opkopen van particulieren. Blijkbaar is daar aardig wat mee te verdienen. Doe je daar al iets mee?
 12. Leuk: de cd boven de navigatie die je volgt als je over de verschillende keuzes gaat. :) Wat je kan overwegen is op de homepage bovenaan een paar mooie foto's te plaatsen van de produkten die je verkoopt en meteen een link naar nog meer foto's. Uitleg kan dan een stukje naar beneden worden geschoven. Nu is er een beetje teveel info die je aantreft voor mijn gevoel. Ook een link naar "wie zijn we" is aan te raden. Succes!
 13. Ik dacht dat Hasselblad onderhand links en rechts is ingehaald door zijn digitale concurrenten. Mijn broer heeft er nog eentje thuis liggen die hij niet meer gebruikt
 14. Als je van plan bent om een boek te lezen. Facebook van Ben Mezrich is een aanrader. Op de cover staat " Het krankzinnige verhaal van twee nerds die per ongeluk de grootse netwerksite ter wereld oprichten." Ik denk dat " per ongeluk" hier een aardige sleutelwoord is tot dit succes. Een ander woord voor het succes van Zuckerberg is (ongelooflijk veel) mazzel. Dat zal je zeker nodig hebben als je nul budget hebt om te promoten.
 15. Ik wist niet dat die over ondernemen ging. Zijn adagium was toch: "Make him an offer he can't refuse."? Hoewel...het zakendoen ging bij hem wel wat vlotter dan bij mij ;)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept