Jump to content

Raoul K

Legend
 • Content Count

  946
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

39

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Raoul
 • Last name
  K
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  financiering
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  behind my desk
 • Branch
  Intellectueel eigendom
 1. http://computerrepairshopsoftware.com/pc-repair-tracking-ticketing-software/ http://www.repairtrax.com/home.html http://pcrepairtracker.com/page/ windows hosted script
 2. Je hebt geen moraal. "als mijn vrouw niet doet wat ik zeg, en ze verkast niet heb ik het recht haar te dwingen, omdat dat goed is voor ons gezin" WTF Als je er zin en tijd voor hebt zou je deze animatie kunnen bekijken. Punt voor mij blijft, dwang is slecht, en is de oorzaak van ALLE hedendaagse problemen geopperd in dit topic.
 3. Oh dat is een persoonlijke vraag, nee ik zie niets in "libertarisch" is teveel overheid voor mij, ik ben een anarcho kapitalist. De kleinste overheid (= meeste vrijheid) zal omdat het economisch zo goed gaat altijd meer belasting gaan heffen, en uiteindelijk weer uitgroeien tot het type monsters dat we nu hebben. En dat zal zich weer herhalen, zoals we bijv al bij de romeinen hebben gezien. Dit systeem klapt eerst daags uit haar voegen. Als je vind dat je het recht hebt om mij, een niet gewelddadig, niemand dwingend persoon, gevangen te zetten omdat ik mijn belasting niet (wil) betalen, h
 4. Dàt is het punt. Dat weet ik niet, ik kan en wil niet bepalen wat goed voor jou is. Ik wil alleen het punt maken dat "jullie" (tussen haakjes deze keer :) ) vragen voor verandering, maar ondertussen een soortgelijke oplossing zoeken, terwijl ik met mijn argumenten (probeer) aan te geven dat alles in dit topic geopperd, DOOR die gedwongen overheid veroorzaakt is.
 5. Als je stelt dat de overheid gecreëerd is door een stel criminelen, dat er een contract moet zijn tussen jou en de overheid en dat de problemen van dit topic verdwijnen als er geen staat is, dan mis ik nog wel eaa. in je redenering.. Ja dat stel ik, maar na zeker tig andere agumenten: - wie betaald dat (geen antwoord) - gedwongen systeem - democratie is nep, en gedwongen - Hitler was ook democratisch gekozen - om iets uit te delen moet je eerst iets afpakken van iemand die produceert - "bestaands minimum" is kolder, de prijzen gaan gewoon omhoog/omlaag - creëer een perman
 6. "Jullie" had beter tussen haakjes gekund. excuses. Mijn redeneringen zijn dus krom?
 7. Een stel criminelen met een gekleurde vlag, opererend op een stuk land waarvan ze zeggen dat het van hun is. Als je er geboren bent, moet je je aan hun "goede intenties" onderwerpen, zonder contract. Doe je dat niet, ook al ben je vreedzaam, komen de hulpjes van de criminelen, die zich verschuilen achter "zo werkt dat in democratie" om je te dwingen tot onderwerping. Je mag het uitleggen zoals je wilt, het blijft dwang, en dwang is immoreel. De problemen die in dit topic besproken worden, zullen opgelost zijn als er geen staat is.
 8. Nog steeds problemen gecreëerd door de staat. Dat krijg je als heel Nederland het normaal vind dat grond van de staat is. Jullie identificeren allemaal problemen in de samenleving, die gecreëerd zijn door de overheid, en als oplossing zeg je "we nemen meer overheid" of "een iets andere mix van overheid"
 9. Je zult je toch iets beter moeten inlezen, of laten voorlichten over HOE banken werken. Stel u plaatst EUR 100.000,- op een spaarrekening bij een bank. U ontvangt hiervoor 2% rente per jaar ( EUR 2.000). In het fractional reserve banking systeem is het niet zo dat de bank hiervan dan EUR 93.000 uitleent en EUR 7.000 in kas houdt. Nee de bank kan hiermee EUR 1.428.571,- aan nieuwe leningen creëren. Als de bank dit bedrag uitleent tegen een rente van 5% ontvangt de bank dus EUR 71.428,- rente per jaar tegenover de spaarder die EUR 2.000,- ontvangt. U vraagt zich wellicht af waar komt dan da
 10. Een door de overheid gecreeërd probleem, die regels opstelt dat als een bank 100k aan spaarders aan trekt, ze voor 1.428.571 aan leningen kunnen uitgeven. Was er een goud gedekt (of ander gedekt) systeem dan zou je dat probleem niet hebben. Het zou gewoon niet kunnen! Fractional reserve banking ,stelt overheden in staat om geld te lenen over de rug van de ongeborenen, en het toch vandaag al af te persen van de bevolking via inflatie. Prachtig systeem, Madoff is voor minder levenslang veroordeeld. Don't blame the players, blame the game.
 11. Als je dat wilt, stuur mij een PM met boodschappenlijst + adres en ik zorg dat je die boodschappen deze week krijgt. (beste geen diepvries, of er moet een bezorgdienst in je buurt zitten) Ik snap dat dat geen permanente oplossing is, die zul je zelf moeten gaan uitzoeken.
 12. Het huidige, en het basisinkomen systeem creëren een permanente onderklasse. Verdeel en heers. Creeer een onderklasse, beloof cadeaus en krijg stemmen.
 13. Het "bestaans minimum" is toch de grootste kolder. Die past zich natuurlijk aan aan de omstandigheden. Of er nu een basisinkomen is van 300 euro per maand of van 10000 euro per maand. Een pool (in polen!) zal nooit 1,65 euro voor een brood betalen bij de bakker Een rus zal nooit 0,53 euro voor een kuub gas betalen. Die goedkope lidl is in india erg duur. Een chinees die 480 euro per maand betaald voor zijn "sociale" huurwoning. De prijs van levensonderhoud word bepaald door de onderste laag van de bevolking, en als die verschuift (naar boven of beneden) begint de kermis
 14. valenta oekraine maakte vroeger beste kwaliteit lederen tasjes voor mobiele telefoons en een nette prijs. Heeft/had een distribiteur in Nederland.
 15. Komop zeg, om iets gratis uit te delen MOET je het eerst afnemen (afpersen, want onder dwang!) van iemand die wel produceert. Een ambtenaar produceert niets, een "ondernemer" die (uitsluitend) aan overheden levert ook niet, een onderneming die produceert DOOR de overheid ook niet.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept