Ga naar inhoud
Donderdag 1 december a.s. zijn we in de ochtend "even" offline voor een technische up-date. ×
Donderdag 1 december a.s. zijn we in de ochtend "even" offline voor een technische up-date.
X

Raoul K

Legend
 • Aantal berichten

  946
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Raoul K

 1. http://computerrepairshopsoftware.com/pc-repair-tracking-ticketing-software/ http://www.repairtrax.com/home.html http://pcrepairtracker.com/page/ windows hosted script
 2. Je hebt geen moraal. "als mijn vrouw niet doet wat ik zeg, en ze verkast niet heb ik het recht haar te dwingen, omdat dat goed is voor ons gezin" WTF Als je er zin en tijd voor hebt zou je deze animatie kunnen bekijken. Punt voor mij blijft, dwang is slecht, en is de oorzaak van ALLE hedendaagse problemen geopperd in dit topic.
 3. Oh dat is een persoonlijke vraag, nee ik zie niets in "libertarisch" is teveel overheid voor mij, ik ben een anarcho kapitalist. De kleinste overheid (= meeste vrijheid) zal omdat het economisch zo goed gaat altijd meer belasting gaan heffen, en uiteindelijk weer uitgroeien tot het type monsters dat we nu hebben. En dat zal zich weer herhalen, zoals we bijv al bij de romeinen hebben gezien. Dit systeem klapt eerst daags uit haar voegen. Als je vind dat je het recht hebt om mij, een niet gewelddadig, niemand dwingend persoon, gevangen te zetten omdat ik mijn belasting niet (wil) betalen, het vangnet onzin vind, en mijn kinderen niet naar een staatsschool wenst te sturen, ben ik uitgepraat. Dan ben je niet voor rede vatbaar, en zegt in werkelijkheid meer over jou dan over mij.
 4. Dàt is het punt. Dat weet ik niet, ik kan en wil niet bepalen wat goed voor jou is. Ik wil alleen het punt maken dat "jullie" (tussen haakjes deze keer :) ) vragen voor verandering, maar ondertussen een soortgelijke oplossing zoeken, terwijl ik met mijn argumenten (probeer) aan te geven dat alles in dit topic geopperd, DOOR die gedwongen overheid veroorzaakt is.
 5. Als je stelt dat de overheid gecreëerd is door een stel criminelen, dat er een contract moet zijn tussen jou en de overheid en dat de problemen van dit topic verdwijnen als er geen staat is, dan mis ik nog wel eaa. in je redenering.. Ja dat stel ik, maar na zeker tig andere agumenten: - wie betaald dat (geen antwoord) - gedwongen systeem - democratie is nep, en gedwongen - Hitler was ook democratisch gekozen - om iets uit te delen moet je eerst iets afpakken van iemand die produceert - "bestaands minimum" is kolder, de prijzen gaan gewoon omhoog/omlaag - creëer een permanente onderkasse en je wint stemmen door cadeaus te beloven - banken probleem is eigenlijk een overheidsprobleem door fractional banking Deze argumenten kwamen op basis van stellingen van anderen, net als de vraag " wat is een land" Mijn grootste bezwaar van dat alles is dat het gedwongen is. Geweld is slecht. Dwingen kan alleen met geweld. Als al die "systemen" zo fantastisch waren, zou het zonder dwang ook betaald kunnen worden.
 6. "Jullie" had beter tussen haakjes gekund. excuses. Mijn redeneringen zijn dus krom?
 7. Een stel criminelen met een gekleurde vlag, opererend op een stuk land waarvan ze zeggen dat het van hun is. Als je er geboren bent, moet je je aan hun "goede intenties" onderwerpen, zonder contract. Doe je dat niet, ook al ben je vreedzaam, komen de hulpjes van de criminelen, die zich verschuilen achter "zo werkt dat in democratie" om je te dwingen tot onderwerping. Je mag het uitleggen zoals je wilt, het blijft dwang, en dwang is immoreel. De problemen die in dit topic besproken worden, zullen opgelost zijn als er geen staat is.
 8. Nog steeds problemen gecreëerd door de staat. Dat krijg je als heel Nederland het normaal vind dat grond van de staat is. Jullie identificeren allemaal problemen in de samenleving, die gecreëerd zijn door de overheid, en als oplossing zeg je "we nemen meer overheid" of "een iets andere mix van overheid"
 9. Je zult je toch iets beter moeten inlezen, of laten voorlichten over HOE banken werken. Stel u plaatst EUR 100.000,- op een spaarrekening bij een bank. U ontvangt hiervoor 2% rente per jaar ( EUR 2.000). In het fractional reserve banking systeem is het niet zo dat de bank hiervan dan EUR 93.000 uitleent en EUR 7.000 in kas houdt. Nee de bank kan hiermee EUR 1.428.571,- aan nieuwe leningen creëren. Als de bank dit bedrag uitleent tegen een rente van 5% ontvangt de bank dus EUR 71.428,- rente per jaar tegenover de spaarder die EUR 2.000,- ontvangt. U vraagt zich wellicht af waar komt dan dat extra geld vandaan dat de bank uitleent? Dat wordt eenvoudig gemaakt door enkele getallen in de elektronische boekhouding van de bank in te voeren waardoor het op de balans vanuit het niets verschijnt. Dit geld kan vervolgens in het economische verkeer door de lener worden gebruikt om bijvoorbeeld een huis aan te kopen. Het huis komt als onderpand voor de lening ook op de balans van de bank te staan. Doordat dit systeem geeft ook al een ‘kleine bankrun’ waarbij een spaarders hun geld willen opnemen een groot probeem omdat de bank werkt met een hefboom effect van een factor 15 tot 30. Ik vraag geen goud gedekt systeem. Ik zeg alleen dat banken/overheden dan geen goud kunnen maken uit het "niets". Ze moeten eerst machines kopen, kuilen graven, grond zeven, wassen, arbeiders huren, benzine etc etc. Inflatie zoals wij die kunnen, is iets van de laatste ~100 jaar, sinds het concept centrale bank. Ja fysiek mag de ECB alleen uitgeven, en dat is ook gevaarlijk. Kijk maar naar elke willekeurige begroting.
 10. Een door de overheid gecreeërd probleem, die regels opstelt dat als een bank 100k aan spaarders aan trekt, ze voor 1.428.571 aan leningen kunnen uitgeven. Was er een goud gedekt (of ander gedekt) systeem dan zou je dat probleem niet hebben. Het zou gewoon niet kunnen! Fractional reserve banking ,stelt overheden in staat om geld te lenen over de rug van de ongeborenen, en het toch vandaag al af te persen van de bevolking via inflatie. Prachtig systeem, Madoff is voor minder levenslang veroordeeld. Don't blame the players, blame the game.
 11. Als je dat wilt, stuur mij een PM met boodschappenlijst + adres en ik zorg dat je die boodschappen deze week krijgt. (beste geen diepvries, of er moet een bezorgdienst in je buurt zitten) Ik snap dat dat geen permanente oplossing is, die zul je zelf moeten gaan uitzoeken.
 12. Het huidige, en het basisinkomen systeem creëren een permanente onderklasse. Verdeel en heers. Creeer een onderklasse, beloof cadeaus en krijg stemmen.
 13. Het "bestaans minimum" is toch de grootste kolder. Die past zich natuurlijk aan aan de omstandigheden. Of er nu een basisinkomen is van 300 euro per maand of van 10000 euro per maand. Een pool (in polen!) zal nooit 1,65 euro voor een brood betalen bij de bakker Een rus zal nooit 0,53 euro voor een kuub gas betalen. Die goedkope lidl is in india erg duur. Een chinees die 480 euro per maand betaald voor zijn "sociale" huurwoning. De prijs van levensonderhoud word bepaald door de onderste laag van de bevolking, en als die verschuift (naar boven of beneden) begint de kermis gewoon opnieuw.
 14. valenta oekraine maakte vroeger beste kwaliteit lederen tasjes voor mobiele telefoons en een nette prijs. Heeft/had een distribiteur in Nederland.
 15. Komop zeg, om iets gratis uit te delen MOET je het eerst afnemen (afpersen, want onder dwang!) van iemand die wel produceert. Een ambtenaar produceert niets, een "ondernemer" die (uitsluitend) aan overheden levert ook niet, een onderneming die produceert DOOR de overheid ook niet.
 16. Leuk geschreven, alleen ELK probleem dat je aanhaalt is veroorzaakt door de overheid, en toch, doen we weer een iets andere mix, het blijft onder dwang. "the more you rape your wife, the more she will love you" , bah! 2de, waar niemand in het artikel, of hier schijnbaar antwoord op kan geven, is HOE (waarvan, door wie, wie) dat betaald moet worden.
 17. Vaak komen dictaturen tot stand door een militaire staatsgreep of een burgeroorlog. In sommige gevallen, zoals Adolf Hitler in nazi-Duitsland, kan een dictator een democratisch gekozen persoon zijn. Eenmaal aan de macht schakelde Hitler de democratische instituties geleidelijk aan uit. Het is verder niet ongebruikelijk dat dictators op papier de democratische instituties intact laten doch deze in werkelijkheid uithollen door bijvoorbeeld verkiezingsfraude of door benoemingsprocedures zo te veranderen dat de onafhankelijke controle verdwijnt. Een derde kenmerk van de dictatuur is daarom de buitenwettelijkheid; een dictatuur is vaak niet gedefinieerd door de wet maar bestaat slechts de facto, hoewel het ook wel voorkomt dat dictators na hun machtsovername alsnog hun positie in een wettelijk kader gieten; dit komt vooral voor bij militaire dictaturen. bron: http://nl.wikipedia.org/wiki/Dictatuur
 18. De kleinste minderheid is het individu, wie de rechten van het individu niet respecteert mag niet beweren dat hij opkomt voor de rechten van minderheden. -Rand De oosterijkse meneer met snor is ook democratisch gekozen, mooi systeem dat democratie, werkt ook prachtig zien we nu.
 19. Weer z'n dwangmatig systeem, gebaseerd op geweld. Nee dank u. Vreemd dat de hardste JA roepers alleen mee willen doen als ze de anderen ook kunnen dwingen mee te doen.
 20. Een monopolie kan alleen ontstaan DOOR de overheid. Een monopolie is een door de staat gegarandeerd privilege, dat een ander niet heeft/krijgt zonder eerst langs die overheid te gaan (licenties, patenten, vergunningen, diploma's). Doe je dat niet, dan komen er mennekes die ervoor zorgen dat je ermee stopt. Werk je niet mee, of bescherm je je zelf tegen het (overheids monopolie van) geweld , dan ga je de bak in, of in het ergste geval ga je dood. En dat is direct mijn grootste bezwaar tegen "de staat" die zich alleen kan handhaven door haar monopolie op initiëren van geweld Als al die overheids diensten zo essentieel en fantastisch zouden zijn, zouden ze ook met een vrijwillige bijdrage kunnen worden gefinancierd.
 21. Een overheid kan niet investeren, aangezien ze dat geld eerst moeten afpersen van het producerende deel van de bevolking/bedrijven. Die bedrijven hadden dat dan misschien zelf gedaan, omdat ze 20% konden besparen op de energie kosten. broken window fallecy: Komop zeg. De markt vind altijd een weg. Geen overheid voor nodig, alleen een level playing field. (geen monopoly's) Abolisher to the slave trader: Giant robotic machines going to pick the cotton, and they are going to be fueled by a prehistoric tree trunk, dug out from a mile under the ground -Molyneux 2013 En waarom is dat "onderwijs" zo duur? Alweer een staatsmonopolie, graaien uit een onuitputtelijke put. Diploma fabriekjes. Afgerekend op 6jes diploma, ipv kwaliteit van de klant (de student) Daarbij kun jij niet voor mij bepalen wat goed voor mij is, ook niet gemiddeld.
 22. Je wilt toch niet zeggen dat het komt omdat het geprivatiseerd is? Het is een dichtgetimmerde markt, met idioot veel overheids regels & belastingen. Het komt door het gebrek aan (echte)marktwerking. Een particulier die zonnepanelen op zn dak legt moet zich inschrijven bij de KVK, een btw nummer vragen & BTW betalen. Een particulier die meer dan 5000kwh produceert moet energiebelasting betalen. ??? ???
 23. Ik snap sowieso niet waarom we die molens nog gaan bouwen, als stroom voor een habbekrats is in te kopen in duitsland, waar ze overcapaciteit hebben.... Dat kan alleen met geld van een ander. http://www.telegraaf.nl/dft/nieuws_dft/21894625/__Binnenkort_nog_meer_goedkope_Duitse_stroom__.html
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Cookies op HigherLevel.nl

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.