Ga naar inhoud

vbclear

Junior
 • Aantal berichten

  7
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door vbclear

 1. Forums worden helaas vaak misbruikt voor extra inbound links, het is niet anders. Ik zou overigens ook eens kijken naar de introtekst op de site, die is voor een bezoeker al bijzonder onaantrekkelijk om te lezen, maar het zou mij niet verbazen als Google er ook kritisch over is t.a.v. keyword spamming. Volgens mij is dit op z'n minst op het randje. De site lijkt overigens gemaakt voor een hoge ranking en in mindere mate ten dienste van de bezoeker. Conversie is belangrijker dan traffic lijkt me, traffic is een middel, maar er zijn er meer manieren om conversie te maken, steek hier eens tijd in zou mijn welgemeende advies zijn. Table advies is al gegeven... haal ook eens javascript uit de source en zet het in een losse file.
 2. Medewerkers in mijn bedrijf hebben jaarlijks 3 gesprekken: 1. Planningsgesprek (feb/mrt - plannen van activiteiten en stellen van doelen, open gesprek) 2. Voortgangsgesprek (juni/juli - bekijken tussentijdse voortgang, open gesprek) 3. Beoordelingsgesprek (begin december - beoordeling resultaten van gestelde doelen + algemeen functioneren) Alle gesprekken worden ingevuld op een formulier, zodat opmerkingen en voortgang vastleggen. Dit dient ook als prima handvat bij disfunctionerende werknemers, je bouwt zo ook dossier op. Mijn tip: geef medewerkers ook de gelegenheid om feedback te geven over bijvoorbeeld de werkplek en voorzieningen. Leg die opmerkingen ook vast. Vraag bijvoorbeeld actief naar de kwaliteit van de werkplek en/of mensen eventueel fysieke klachten hebben. Dit is volgens mij goed werkgeverschap en hiermee dek je je ook in bij problemen, denk aan beroepsziekten en/of conflicten waarbij arbeidsomstandigheden inzet zijn.
 3. Let inderdaad even goed op wat hier van toepassing is. Vaak is er ook een personeelsregelement waarnaar verwezen wordt vanuit arbeidsovereenkomsten, hierin kunnen ook zaken zijn waar je aan gehouden bent. In de contracten met al mijn medewerkers staat een bepaling dat ook ontwikkeling buiten werktijd valt onder de regeling en uitvindingen etc. automatisch onder het IE vallen van mijn bedrijf. Dit betreft wel software, zoals hierboven eerder al beschreven werd. Een Jurist raadplegen is denk ik wel aan te bevelen, om jouw case te kunnen beoordelen is het volledige arbeidscontract inc. aanhangsels, bijlagen en verwijzingen naar regelementen nodig. Voorkomen is beter dan genezen in dit soort gevallen.
 4. Beste forumleden, Voor mijn ICT bedrijf ben ik bezig een regeling op te stellen voor leasewagens. Tot op heden hebben een aantal medewerkers een auto van de zaak gekregen(Golfjes), maar gezien de huidige groei van het bedrijf is het belangrijk om dit in een regeling te gieten, zodat medewerkers weten wanneer een auto van de zaak voor hen mogelijk (of onmogelijk ) is. We rijden in principe 2 merken(audi/volkswagen) en het is de bedoeling dat op basis van functieniveau/ervaring de klasse bepaald wordt. Heeft iemand hier ervaring mee? Ik heb met name de volgende vragen: - hoe ga je om met de klasse indeling in de praktijk in relatie tot functieniveau - is 20.000 kilometer inc. tankpas(brandstof) en privegebruik een ruime of normale voorziening - is een eigen bijdrage gebruikelijk; loopt dat nog op/af bij functieniveaus - praktijktips... zeer welkom. Iedereen die zijn/haar ervaring hierover wil delen, eventueel ook als leaserijder, wordt bijzonder op prijs gesteld. Groeten, Martijn
 5. Beste Henri, Wellicht heb je de tip al gehad, maar ik zou zeker ook iDEAL als betalingsmethode toevoegen. Bovendien staan je betalingsmethoden nu onderin de site, maak dit beter zichtbaar. De vormgeving trekt mij niet erg aan en zet mij niet zo heel erg aan tot kopen. Een belangrijk punt hierbij is dat een potentiele koper een vertrouwd gevoel moet krijgen, dat het helemaal goed zit met deze winkel in alle opzichten. Klinkt wat vaag, maar dit speelt mee. Genoemd is al het ontbreken van afbeeldingen bovenin de site, maar wat ook goed werkt is het tonen van mensen met een product. Natuurlijk is dit per productsoort verschilend, maar in het algemeen kun je zeggen dat de kans op verkoopsucces toeneemt als je een mens ziet in combinatie met een product, bij voorkeur een tevreden blije consument. Je geeft aan te overwegen een site ernaast te starten met wellicht een strakkere vormgeving. Op zich een prima idee, overweeg eens om een tweetal of drietal sites ernaast te bouwen, waarbij je je gaat richten op een specifieke doelgroep. Dit kan op basis van leeftijd zijn, maar ook op basis van "budget". Een site met zeer exclusieve en bijzondere modellen is wellicht een optie... maar dit slechts ter illustratie. Ik zou zeker de huidige site verbeteren, dit kan prima met behoud van look and feel, je geeft immers aan dat deze site zijn nut heeft bewezen. toch kun je nog het een en ander verbeteren. Denk eens aan een drie-koloms variant (beeldschermen worden breder en sites groeien mee), waarbij een zoekfunctie ala Sunweb.nl de bezoeker helpt om het gewenste model te vinden. Veel succes met je webwinkel.... en ehhh, jammer dat je geen zilvergrijze mini Volkswagen Eos hebt :'( Martijn
 6. Joost, Dank voor je antwoord, ik las inderdaad al eerder dat er voordelen zijn, maar deze situatie leek me iets complexer. Ik las eerder ook ergens dat je als directeur een aandeel moet hebben waarmee je je eigen ontslag kunt blokkeren, anders heb je te weinig "controle" en kan je soms niet gezien worden als "ondernemer". In deze situatie is er sprake van 1 statutair directeur, de overige aandeelhouders(4) zijn alleen werknemer met ieder een aandeel van rond de 20%, net als de directeur. Het pensioen van de directeur is nu net als bij alle werknemers ondergebracht bij een pensioenverzekeraar. Hoe kan het beste de transitie gemaakt worden naar pensioen opbouwen in eigen beheer bv? Kun je uitleggen wat je bedoeld met het fiscaal gunstig vaststellen van het salaris richting de 52% IB grens? In hoeverre is dat dan lastiger in loondienst als een directeur zijn eigen salaris periodiek uitonderhandeld? Of heeft dat er niets mee te maken? Nogmaals dank en groeten!
 7. Ik heb een case die ik graag wil voorleggen: In een bedrijf(bv) met meerdere aandeelhouders, zonder beheer bv constructies per aandeelhouder werken aandeelhouders en directie in loondienst. De resultaten verbeteren en er "dreigt" winst gemaakt te worden. De directeur/aandeelhouder wil een beheer bv starten om zo fiscaal winst te kunnen parkeren in zijn beheer bv, hij is nog in loondienst van de werkmaatschapij waar hij salaris, een auto van de zaak én pensioensopbouw geniet. Is het dan handig om op dat moment alles te gaan regelen in de beheer bv en salaris evt om te zetten in een managementfee, waarbij ook rekening wordt gehouden met het feit dat pensioen in de beheer bv moet worden opgebouwd? Of is een hybride scenario waarbij winst en voortaan een kleine managementfee wordt uitgekeerd en de overige zaken(basissalaris tot 65K, auto + pensioen) uit de werkmaatschappij blijven komen aantrekkelijker/handiger?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...