Jump to content

Dennis

Senior
 • Content Count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Madoerastraat, Dordrecht, 3312CJ, Netherlands
 • First name
  Dennis
 • Last name
  Cohn
 • Company or organization name
  eRush.nl - Design & Hosting
 • Website address
 • How did you find us:
  off-line reclame

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Dordrecht
 • Phone number
  078-7519041
 • Branch
  Innovatie & concepten
 • Website address
 1. Zet in ieder geval metatags erin: Daarnaast kan je nog wat tekst onder je flash laten weergeven...zodat google het wel kan lezen maar de bezoekers het niet kunnen zien.
 2. Frans, Bedankt voor de tip, ik zal eens een demo account aanvragen daar :)
 3. Ik zag inderdaad dat dit nog niet het geval was. Nu wel. Je kan op de button details klikken...maar ik zal er ook voor gaan zorgen dat je op het plaatje kan klikken. Ik ben nog aan het kijken hoe ik dit ga presenteren. Ik heb 3 boeken ontworpen (van zo'n 200 blz.) Wellicht via pageflip zodat je er door heen kan bladeren..maar ik ga ook weer niet heel het boek online zetten...(bestand van +- 300 mb). Neem ik ook mee! Ik ben niet verantwoordelijk voor het eindresultaat. Ik lever een ontwerp af en vervolgens gaat bedrijf x er mee verder. Wel jammer dat ik mijn mooiste werken niet in mijn portfolio kan zetten door gemaakte afspraken. Bedankt voor de opmerkingen.
 4. Highio, Control management system is niet de bedoeling en ik heb het dus even veranderd, bedankt! Over de kleuren, dat is bij iedereen weer anders en daar kan ik vrij weinig aan doen. Ook omdat dit de huisstijl is die vaststaat. Wellicht dat is het nog iets feller proberen te maken waardoor het net iets beter (frisser) oogt. Iets over de werkplek, dat is ook wel een goede opmerking. Al is de werkplek momenteel nog thuis maar we hopen dit jaar een pand te gaan huren. Eerst maar even kijken hoe het gaat tijdens de financiele crisis die momenteel heerst in de wereld. Maar ik zal het zeker even meenemen! Bedankt.
 5. Bedankt! Ik heb de link even goed gezet (die van domeinnamen) De algemene voorwaarden worden op dit moment nog gemaakt en daarom staan deze nog niet online. Wellicht handig om even iets tijdelijks online te zetten..
 6. Hallo leden. Toen ik mij hier voorstelde op het forum kreeg ik wat opmerkingen over mijn website. Zoals ik toen had gezegd zou deze in februari vernieuwd worden. Nu staat mijn nieuwe website sinds deze maand online en ben ik toch wel benieuwd wat jullie ervan vinden. Is alles duidelijk te vinden? Vinden jullie waar jullie naar opzoek zijn? Wat kan er beter? Natuurlijk heb ik er zelf verstand van, maar ik ben erg nieuwsgierig naar de reacties van buitenstaanders (die kijken er vaak anders tegen aan dan vrienden en familie). Vergelijk de oude website ook even met de nieuwe website Alvast bedankt! :)
 7. Uhm, dat lijkt me logisch dat men zijn website up to date houdt? >;(
 8. Probeer joomla of drupal eens. Deze zijn gratis en hebben heel veel uitbreidingsmogelijkheden :) (en deze zijn veilig)
 9. Hallo, Hoe kan ik het screenshot van mijn website wat in mijn profiel staat, veranderen? Aangezien ik een compleet nieuwe website heb sinds het begin van deze maand wil ik deze ook natuurlijk in mijn profiel hebben en niet mijn oude website. Kan ik dit zelf doen? of moet één van de admins dit doen?
 10. Weet niet wat voor "website man" jij in de armen hebt genomen, maar iemand die website opbouwt uit tabellen mag (nee, die moet) zich diep schamen. Veel plezier met je website! :)
 11. Altijd wel iets om te smullen ??? Voor iedereen iets om van te smullen ???
 12. Dit werkt wel hoor! Vanmorgen weer gebeld door een bedrijf (na een mailing naar hun toe) en binnenkort krijg ik een opdracht van ze, met uitzicht op regelmatige opdrachten :)
 13. De header vind ik erg irritant...al die bewegende dingen. Daarnaast is je logo (voor zover je het een logo kan noemen) niet goed leesbaar. Het menu is niet goed zichtbaar en stat er maar een beetje tussengepropt. Je testen staan te dicht op de kant (soms er zelfs tegen aan) en de linksjes zijn standaard links. Gebruik even een class om die lelijke standaard blauw en paarse links een leuk kleurtje te geven. Verder staan de gratis statistieken niet echt professioneel. Bij de meeste webhosting zit een net statistiekprogramma. Ook is je website opgebouwd uit tabellen, iets waarvoor tabellen niet zijn gemaakt en bevat je website nog 22 errors Wellicht heb je iets aan mijn tips.
 14. Site is nogal breed (100%) en dat vind ik persoonlijk erg vervelend op mijn 23" scherm. Daarnaast vind ik je forum niet interessant genoeg op mezelf aan te melden. Verder stelt het grafisch vrij weinig voor helaas.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept