Jump to content

Jeroen1651651

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Juist. Misschien moeten we hier de lijn trekken, voordat we in de problemen komen? ;D
 2. Kan je een beetje overweg met een foto camera? Grote kans dat de makelaar bij jou op de hoek een website heeft waar hij de foto's van zijn woningaanbod op heeft staan. Probeer hem maar eens te overtuigen dat jij die foto's beter kan maken dan hem ;) Dat zou een mooie kans voor jou kunnen zijn om er achter te komen wat het vak echt inhoud! Succes Nils!
 3. Hallo Jose, Dank voor je uitgebreide antwoord. Ik heb het even nagekeken, -Het bedrag is onbeperkt geldig -Terugstorten is mogelijk, maar dan houden ze wel administratiekosten in For the record; ik noem het "prepaid" maar volgens mij is depotstorting een betere benaming..
 4. Goedemiddag, Ik heb een betaling gedaan bij een bedrijf dat werkt met een pre-paid concept. Je doet een storting voor een bepaald bedrag, en telkens wanneer je iets verbruikt, wordt dat verbruik ingehouden op je tegoed. Prima systeem. Nu is het zo dat je telkens wanneer je iets verbruikt, je daar telkens een factuur voor krijgt, maar niet voor de initiele storting die je gedaan hebt. Mijn vraag: hoe ga je hier in je boekhouding mee om? Alvast bedankt!
 5. Je gelooft het niet .. maar op zijn website noemt hij zich: De Specialist in Juridische documenten ??? Bedankt voor jullie reacties, prettig weekend.
 6. Hallo, Van de week had ik ergens op internet wat aangeschaft en met iDeal betaald. Helaas kreeg ik hier helaas geen factuur bij. Ook niet toen ik hier naar vroeg. Het antwoord wat ik kreeg was: "sorry, maar dat zit niet in onze procedure". Is het verstrekken van een factuur eigenlijk verplicht? En is een uitdraai van de betalingsbevestiging goed genoeg voor de administratie?
 7. Degene die de mailserver beheert bij je hostingprovider heeft waarschijnlijk ook iets beters te doen dan de e-mails lezen van zijn klanten. Uiteindelijk komt het toch neer op het kiezen van de juiste partner. Verder kan je met een geheimhoudingsovereenkomst voor eenzijdige informatieverschaffing juridisch ook een hoop afdichten lijkt me.
 8. Vinkje met "Stuur een kopie van deze mail naar mijn emailadres" is ook een mogelijke oplossing natuurlijk ;)
 9. Waarom niet? Sommige mensen vinden het prettig om een contactformulier te gebruiken. Sommige mensen hebben toevallig op de machine waar ze jouw website bekijken even geen geconfigureerde email-client voorhanden..
 10. En heb je dit filmpje nog "aan de man" weten te brengen? Ik ben benieuwd, we zijn toch nu wel zo'n beetje over de "obama hype" heen volgens mij.. ik wel iig ;)
 11. Ik zou ook iets met ZZP-bemiddeling doen of iets dergelijks. Ik heb het idee dat bedrijven in deze tijden terughoudend zijn met aannemen van personeel, en des te meer geinteresseerd in de zelfstandige zonder personeel met VAR verklaring! Hoewel ik deze mening niet met daadwerkelijke feiten of cijfers kan onderbouwen, heb ik het idee dat vraag en aanbod in de ZZP wereld stijgende is. Succes met je plannen in ieder geval.
 12. Als ik zo die website bekijk is mijn algehele indruk niet goed, ik zou er niet snel iets kopen. Vooral omdat het geen vertouwen uitstraalt. Twee puntjes mijnerzijds; 1) Veeeel te zwart allemaal. Ik vind zwart best mooi, maar dan moet het echt gelikt en strak zijn. Zwart vergt meer designer-skills. Je ziet wel dat die producten tegen een zwarte achtergrond niet echt mooi uit de verf komen op je voorpagina. Zet ze maar eens tegen een witte achtergrond.. Wellicht een kwestie van smaak, maar toch. 2) Waarom toch dat engels? Verwacht je echt dat het engelstalige publiek hier op af gaat komen? Zoja, denk ik dat het "geld was op" excuus geen rede moet zijn om deze slechte en halve vertalingen te laten staan. Ik denk dat je het gewoon NL-talig moet houden tot je wel geld hebt om te laten vertalen. Bovendien denk ik dat het je imago niet ten goede komt zo. Ik hoop dat je er iets mee kan. Gr. Jeroen
 13. Hallo Sibolt, Ja inschrijving bij de KVK en aanmelding bij de belastingdienst is nodig. Volgens mij kan je het beste even surfen naar www.kvk.nl. Daar kan je informatie vinden over parttime-ondernemen. Succes. Jeroen
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept