Jump to content

Broslo

Junior
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

 • You are:
  student
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Twente
 1. Wij maken en versturen een factuur namens de zzp'ers. Op het factuur staan de gegevens van de zzp'er en van ons.
 2. @ kakafoon: Wij krijgen alleen de opdracht om zzp'ers te zoeken voor bedrijven, wij krijgen niet de opdracht om werkzaamheden in bijvoorbeeld de bouw te verrichten. Wij brengen zzp'ers in contact met bedrijven en andersom, meer niet.
 3. De huidige klanten heb ik zelf telefonisch benaderd, dit waren voornamelijk kleinere aannemers. Een aantal van deze bedrijven had een oproep op marktplaats staan. Er is naast de kans dat de zzp'er ons niet de bemiddelingskosten zal betalen geen echt risico. De factuur gaat gewoon naar de opdrachtgever, wij financieren niets. De gewerkte uren worden doorgegeven aan ons, wij sturen het door naar de opdrachtgever. De opdrachtgever keurt de uren goed. Wij maken een factuur en sturen deze namens de zzp'er ( zijn logo en gegevens) naar de opdrachtgever. Naast het aanbieden van deze bemiddelingsdienst zijn we nu ook in gesprek met een administratie kantoor zodat we de zzp'er verschillende administratie pakketten kunnen aanbieden, wij krijgen hier een provisie over.
 4. Wanneer een opdrachtgever via ons de zzp'ers "besteld" scheelt dit de opdrachtgever veel tijd, ze hoeven zelf niet te zoeken en ze zijn er zeker van dat de zzp'er over de juiste papieren beschikt. Ook zitten er voor de opdrachtgever geen kosten aan het geven van deze zoekopdracht, dus ze zullen er zeker niet slechter van worden. Het idee van met een krat bier de bouw op vind ik erg goed en leuk, alleen heb ik mijn twijfels over de invloed die de uitvoerders binnen het bedrijf hebben.
 5. We hebben het zeker wel goed uitgezocht, en we hebben ook een goed plan gemaakt. Maar het binnen komen bij grote bedrijven is gewoon moeilijk omdat we geen ingang hebben.
 6. Goedemorgen, Ik zit met een vraag, Ik ben al heel lang aan de gang met het proberen te beginnen van een eigen onderneming. Nu is het dan eindelijk zover, een tijd geleden ben ik samen met iemand een bemiddelingskantoor gestart voor zzp'ers. Wij zoeken voor zzp'ers naar zzp opdrachten in de bouw en infra, en voor opdrachtgevers ( infra en bouwbedrijven ) naar zzp'ers die zij nodig hebben bij projecten. voor deze diensten vragen wij 2,00 euro per gewerkt uur van de zzp'er, deze kosten worden achteraf in rekening gebracht. Voor dit bedrag doen wij ook de complete facturatie. Voor de opdrachtgevers zijn er geen kosten naast het uurloon van de zzp'er. Nu zitten we met 1 ding, het vinden van zzp'ers die opzoek zijn naar opdrachten is geen probleem, maar het vinden van bedrijven die opzoek zijn naar zzp'ers is moeilijk en het in contact komen met deze bedrijven gaat nog al stroef. Zijn er hier personen op het forum die ideeen hebben om beter in contact te komen met deze bedrijven. Ook zijn we nog opzoek naar goede ideeen om ons bedrijf te promoten onder zzp'ers. Met vriendelijke groet, Broslo
 7. Omschrijving van je concept: Goedenavond, Ik zit samen met een kameraad erover na te denken om een ski verhuur bedrijf op te zetten. Dit idee is bij me opgekomen omdat er in mijn woonplaats geen mogelijkheden zijn voor het huren van skis. Ik wil graag veel via het internet doen zodat ik kan besparen op de verkoopruimte. Ik wil ook voordeliger zijn dan de huidige verhuurders, deze vragen toch echt te veel. Naast het verhuren van skis en snowboards wil ik me ook bezig houden met andere activiteiten zoals: Ski en snowboard onderhoud Ski en snowboard verkoop Kleding ( in mindere mate) Verzekeringen voor wintersport ( ik beschik over wft diploma's ) Verhuur sneeuwkettingen verhuur Ski koffers Nu zal ik ook activiteiten moeten hebben voor de zomermaanden maar daarvoor kan ik geen echte activiteiten vinden. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik ben opzoek gegaan naar concurenten en heb gekeken welke mogelijke activiteiten er zijn voor het bedrijf en hoe ik mij kon onderscheiden. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik hoop dat door een goede prijs veel wintersporters er voor zullen kiezen om hun skis te huren in nederland in plaats van in de wintersportplaatsen. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Het verschilt eigenlijk nu nog niet veel van de bestaande bedrijven maar ik hoop dit in de loop van de tijd te kunnen veranderen. Wat voor feedback hoop je te krijgen: Ik hoop dat er reacties zijn met mogelijkheden voor de zomermaanden.
 8. Ik vind dat de website van fromanteel er toch wel heel erg pro uitziet. Ook de horloges zien er goed uit. Denk dat fromanteel het juist heel slim doet, eerst op deze manier een naam opbouwen en wanneer ze bekend zijn en geld hebben dan kunnen ze eigen horloge ontwerpen.
 9. Ik hoor vaak van chauffeurs dat ze balen dat ze geen electrische palletwagens hebben omdat dit financieel niet op te brengen is door de transportbedrijven ( dikke 5000 euro ). Nou lijkt het mij toch dat het leasen van dit soort hulpmiddelen mogelijk zou moeten zijn, alleen tot mijn grote verbazing zijn er echt maar een beperkt aantal bedrijven te vinden via google die dit doen.f Het lijkt mij toch dat er vanuit de bedrijven toch echt wel veel vraag is naar dit soort bedrijven, of zie ik dit verkeerd ?
 10. Dan moet er waarschijnlijk betaald worden met ideal of een creditcard en dat is pas mogelijk vanaf je 18e.
 11. je kan het ook anders zien natuurlijk, wanneer je verzekeringsagent er in een dikke wagen aankomt dan doet die waarschijnlijk goede zaken en levert hij goed werk. Hetzelfde geldt voor een mooi bedrijfspand. Je kan een mooi kantoor aan de singel hebben, dan zullen er altijd mensen zijn die zeggen dat je crimineel aan de gang bent. Maar weer andere zeggen dat je gewoon je werk goed doet en succesvol bent. Maar ik ben het er mee eens dat een dacia gewoon niet kan als verzekeringsagent.
 12. Ben je dit jaat voor het eerst kerstpakketten aan het verkopen ? of was je andere jaren ook al met deze handel op de markt ? want als ik op je site kijk spring je er niet echt uit vergeleken met andere aanbieders dus hoe scheid jij je van de rest ? je kan relatie geschenken gaan verkopen in de zin van manden met delicatessen of dranken
 13. wil dat nog een beetje lopen met die kerstpakketten dan ? omdat er al zoveel aanbieders zijn op dit gebied lijkt mij de concurentie moordend ?
 14. ik zou het gewoon bij vistaprint laten drukken. ziet er heel netjes uit en is zekrs niet duur. als je je aanmeld bij vistaprint krijg je wel vaak van die mailtjes met aanbiedingen zoals gratis visite kaartjes. enige nadeel is hier is de verzendtijd, echt heel lang.
 15. ik las steak in plaats van teak :P maar ik vind het er redelijk uit zien. Dat stukje over wat is teak is te onoverzichtelijk, daar moeten allinea's komen met elk een eigen titel dat maakt t een stuk overzichtelijker
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept