Jump to content

Gerhart

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • Address
  Karekiet 14, Bunschoten, 3752NB, Netherlands
 • First name
  Gerhart
 • Last name
  van Dorp
 • Company or organization name
  Raad&Advies
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 1. Soms spreekt het meer tot de verbeelding om eerlijk te zeggen dat je ergens niet goed in bent. Het is namenlijk zo dat als jij niet goed bent in een bepaald iets je hier ten eerste niet zo veel plezier in hebt, ten tweede veel langer over de opdracht doet dan iemand die het met veel plezier en last but not least je resultaten zullen niet zo zijn als iemand die z'n ei helemaal kwijt kan in zo'n opdracht. Desalnietemin, veel succes :)
 2. Ik gebruik zelf PAP ben ik erg over te spreken. Je kunt het geheel erg inrichten naar je eigen wensen-eisen. Zelf ben ik nooit zo´n voorstander van Davilex software... misschien een bepaald gevoel overgehouden aan m´n jeugd toen ik een keer een game van Davilex kocht die ik helemaal niks vond (iets van grachtenrace ofzo'
 3. Voor ik begon met m'n bedrijf hoorde ik veel "horror" verhalen over aangifte doen van BTW etc, maar gelukkig valt dit allemaal heel erg mee. Als je zorgt dat alles netjes op de verschillende grootboekrekeningen wordt geboekt is het een kwestie van 5 minuten werk. [*]Je verkopen van 19% [*]Je verkopen van 6% [*]Je inkopen
 4. Wat zijn jullie kritisch zeg :P Maar even zonder dollen, afgelopen weekend hebben wij overleg gehad en we gaan het een en ander aanpassen op onze website en gaan hier zeker een groot aantal punten die hier genoemd zijn in meenemen. Als dit allemaal is gedaan ga ik zeker nog een keer jullie mening vragen. Nogmaals, heel erg bedankt!
 5. Google analytics is een toepassing van google waarmee je de soort bezoeken en bezoekers van je website kunt analyseren. Flash player is iets totaal anders, dit is een optie om filmpjes etc af te spelen, dit is een toepassing van Adobe en praktisch iedereen beschikt hierover.
 6. Gelukkig dat je weer thuis bent in iedergeval heel veel beterschap (en geduld) toegewenst!
 7. Bedankt, de verschillende manieren van aanspreken was inderdaad een verbeter punt. Dacht dat ik ze allemaal had gehad maar toch een paar tussendoor geschoten. Dank je wel voor de overige opmerkingen.
 8. Heb het starttopic even aangepast op je vraag Highio
 9. Ondertussen lees ik al een heel tijdje met grote belangstelling verschillende onderwerpen op dit forum mee. Allereerst mijn complimenten voor dit forum en de vriendelijkheid en behulpzaamheid van de leden naar elkaar toe. Ga zo door!! Mijn naam is Gerhart van Dorp 27 jaar, getrouwd met een hele lieve en zorgzame vrouw. Vader van een dochter en ons tweede kindje is op komst! Oktober 2008 ben ik samen met een vriend het bedrijf Raad&Advies gestart. Voor ons allebei geldt dat we van mensen houden en ze graag helpen meer uit henzelf te halen! Het organiseren en opzetten van projecten is vooral iets wat ik goed denk te kunnen. Mijn vennoot is een ondernemer puur sang, zo vullen wij elkaar aan. Ik hoop een positieve bijdrage te kunnen leveren aan dit forum en ook leuke contacten op te doen.
 10. Leuk om hier zoveel enthousiaste verhalen te lezen van de verschillende ondernemers! Na een tijdje meelezen heb ik besloten om ook te gaan posten. Graag zou ik jullie mening horen over de website van ons net gestarte bedrijfje. Wij starten deze week met onze eerste trainingen en gaan op zeer korte termijn actief op zoek naar opdrachten. Waar ik benieuwd naar ben: [*]Wat vind je van het design [*]Wat vind je van de structuur [*]Wat vind je van de teksten (leest het makkelijk en uitnodigend?) [*]overige complimenten, opmerkingen of verbeterpunten Alvast heel erg bedankt voor jullie reacties Het doel wat wij hebben is om (potentiële) klanten te informeren over onze activiteiten en op deze manier in contact met ze te komen, en nog mooier zou zijn om opdrachten binnen te halen. www.raadenadvies.nl
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept