Jump to content

poirot

Senior
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  commercie en marketi
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  http://www.onderneme

Company info

 • Branch
  Huisvesting & vastgoed
 1. Die kneus was voor alle over-the-top reclame, niet alleen in je signatuur maar ook nog eens in je naam. Die is nu verwijderd, al dan niet door jou. Dus als ik het begrijp ben je tegen een link in de signature, en tegen mijn naam die ik sinds 9 april 2009 gebruik? Wees gerust, mijn andere kneuzen zijn nog veel belachelijker: een kneus omdat ik een smiley poste, en daarna een kneus omdat mijn mening (seo) over Flash een flash designer niet aanstond. ;) En ik heb mijn profiel zelf aangepast, niet wetend dat het hiermee te maken heeft. Voor een bedrijf vind ik het echter niet verstandig om openlijk mee te doen aan discussies waar een kneus geven geen goede reden vraagt. Het is wel jammer dat mijn serieuze vraag zo verknoeit wordt. Je verdient eigenlijk wel een kneus ;D mvg
 2. Hoe komen die bezoekers daar terecht? Er komen bezoekers binnen via 5 "wegen": 1. De website zelf trekt regionale bezoekers aan in zoekmachines. 2. Informatieve pagina's over het onderwerp trekken regionale bezoekers aan via zoekmachines. 3. Relevante pagina's van derden waaraan we per klik uitbetalen. 4. Verlopen relevante domeinnamen die nog een goede positie hebben in zoekmachines. Wij hebben hiervoor een speciale crawler. 5. Gratis kanalen op tal van websites waar we de titel voorzien van de juiste keywords.
 3. Voor de anonieme kneus-gever. De dienst is niet voor Nederland bestemd, vandaar dat ik het ook hier vraag. Misschien had ik het wel erbij moeten vermelden.
 4. Bedankt! ;) Ik geef inderdaad bewust heel weinig informatie mee over de website. Maar denk aan een bedrijvengids, maar dan waar elk geïnteresseerde bedrijf een hele pagina mag vullen met informatie (tekst en foto's). De meeste bedrijven waarmee we contact hebben opgenomen sturen ook heel lange teksten in. Op de hoofdpagina en in elke categorie staan dan de laatste bijdragen vermeld. De kosten zijn niet hoog, omdat we hier in het bedrijf veel met automatisering doen. In het begin willen we de B2B bedrijven laten betalen voor hun doelgroep. Maar later kunnen we de B2C bedrijven die regelmatig informatie doorsturen plaatsingskosten aanrekenen. Wij zorgen er voor dat de website voorzien wordt van méér regionale bezoekers, zodat het voor hen de moeite waard blijft.
 5. Om onnodige kneuzen te vermijden...De beschreven dienst is NIET voor Nederland bestemd!!!!!!! Als marketingbedrijf zijn wij voortdurend bezig met het uittesten van nieuwe ideeën. Na een succesvolle test, dienen we dit dan uiteindelijk in een aantrekkelijke vorm te gieten. Wat voor ons dan van belang is is dat de tarieven zo laag mogelijk gehouden worden. Bij deze een korte uitleg over één van de uitgeteste ideeën, en ik had graag jullie mening gelezen als bedrijf. Wij willen bedrijven de mogelijkheid aanbieden om gratis uitgebreid reclame te maken voor hun product(en)/dienst(en). Dit hoeft zich niet tot 1 keer te beperken. De reclame loopt dan op een website duidelijk gericht op een regio. De bezoekers die op deze regionale website terechtkomen zijn ofwel inwoner op zoek naar een product/dienst, ofwel hebben ze interesse voor het aanbod daar. Nu denken we eraan om enkel de B2C bedrijven gratis reclame te laten maken, en dat de B2B dan tegen betaling adverteren. Waarom? Door bedrijven (van een bepaalde regio) aan te trekken, trekken we zo ook de doelgroep van een B2B bedrijf aan. Elk bedrijf dat gratis reclame mag maken zal de website eerst bezoeken, en vervolgens zal er onmiddelijk of later inhoud doorgestuurd worden (meestal later). Na plaatsing zal men nogmaals passeren om de publicatie te controleren. Men komt dus minimaal 1-3 x langs. Door gebruik te maken van categorieën willen we de B2B bedrijven ook doelgerichter laten adverteren. Zo verschijnt de advertentie van een leverancier aan Horeca in categorie Horeca (gewoon een voorbeeld). We hebben tijdens de testen veel positieve reacties ontvangen van de gecontacteerde bedrijven. Het gaat over bedrijven die gratis reclame mogen maken. Wat vinden jullie van het idee? Waar kan het eventueel misgaan? Welke tarieven opties zouden we hiervoor kunnen hanteren, of hoeveel hebben jullie hiervoor over indien als adverteerder? Tips etc zijn welkom! Dank bij voorbaat
 6. Het gaat hier om de duidelijkheid enkel om de grote bedrijven, zoals Google, Microsoft,...Maar als het OOIT zover zou komen is de vraag of Google dit niet gaat doorrekenen aan de bedrijven die hun Adwords adverteerders van bezoekers voorzien, wij dus.
 7. Van de NL Adsense Blog :P Bron: http://adsense-nl.blogspot.com/search?updated-max=2009-07-24T00%3A32%3A00-07%3A00&max-results=7
 8. En bij toeval vandaag een artikel over Google en bijkomende belastingen...gelukkig nog enkel een voorstel in Frankrijk. Maar ze willen het ook op Europees niveau aankaarten. bron: http://www.ad.nl/ad/nl/1005/Digitaal/article/detail/455147/2010/01/07/Frankrijk-wil-Google-belasting.dhtml
 9. En op http://www.vanachteren.net/2008/10/15/btw-betalen-over-google-adsense-inkomsten/ een hele discussie.
 10. Gewoon rustig doormailen/bellen/faxen en zeggen zoals het is. Als je een computer aankoopt en deze valt 1x per dag uit, dan geef je het toch ook gewoon duidelijk aan bij de verkoper? Maar ik lees ook Zodat het bedrijf er duidelijk verveeld mee zit, en dit zo snel mogelijk wenst op te lossen. Ofwel de klant (voor de klant is dit de beste oplossing), ofwel het bedrijf moet een datum opgeven dat ruim vóór de echte deadline zit. Als jij het project in april online wenst te hebben, dan geef je maar februari op als deadline. Vooral als het om veel programmeren draait kan dit uitlopen, omdat een aanpassing voor functie X, een probleem kan geven voor Y. Bij webdesign algemeen wordt er in stukjes betaald. In het begin is het zoeken naar de juiste layout en worden de wensen nader bekeken en in plan gezet. Bij tevredenheid zullen de werken gestart worden hetzij met of zonder voorschot, dit afhankelijk van de grootte van het project. Door gedurende de werken alvast te betalen heeft men ook het recht om dit over te hevelen naar een andere designer indien gewenst. De designer zal zijn best doen om je bij zich te houden, omdat de eventuele onderhoud (normaal bij complexe projecten) ook geld oplevert. Wat je ook kan doen is je eigen wensen van betaling opgeven, en bij akkoord van de tegenpartij kan dit in een overeenkomst gegoten worden. Bij complexe opdrachten is een overeenkomst normaal, omdat de verantwoordelijkheid en garantie achteraf van belang is.
 11. De uiteindelijke prijs wordt inderdaad door verschillende factoren bepaalt. Maar als je voor een belangrijk trefwoord(combinatie) vanwege concurrentie opeens niet meer hoog in de lijst voorkomt omdat je cpc te laag is, én je hebt alles goed toegepast, dan moet je toch je max cpc verhogen. Van Google: "binnen een veiling resulteert een hoger bod in dezelfde of een hogere positie van uw advertentie dan wanneer u een lager bod zou gebruiken." Als Adsense publisher in verschillende bedrijfstakken hebben we ook een ALGEMEEN zicht op hoeveel de kosten per klik bedragen voor bepaalde takken. Dit geldt enkel voor bedrijven die ook actief zijn in het Adsense netwerk, en waarvan de advertenties aangeklikt worden. Met een klein budget mag je toch niet veel verwachten van een Adwords campagne. Maar wat is klein, en wat is groot? ;)
 12. Hier vind je informatie over de voorwaarden en voordelen voor je ouders. http://www.tanteagaath.nl/
 13. Voordat je het uitbesteedt, zou ik het eerst zelf uitproberen. Dit natuurlijk als je hiervoor de tijd en minimum kennis hebt. :P Hoe een goed bedrijf vinden? Bekijk de inhoud van de verschillende aanbieders, en stel vragen. In grote lijnen: Adwords is een veiling, dus hoe méér je inzet per klik, hoe meer succes je hebt. Maar het inzetten op goedkopere kernwoorden is een tip. Het bedrijf dat jouw campagne gaat beheren zorgt ervoor dat deze goed aangemaakt wordt met de juiste kernwoorden en zinnen, de landingspagina volgens de regels en aantrekkelijk is, en dat de campagne achteraf kan bijgestuurd worden. Waarop je moet letten: Een GROTE bijsturing zal niet elk bedrijf doen, omdat de campagne min of meer overdoen werktijd en dus geld kost. Het setupbedrag dat eerst betaald dient te worden dekt de aanmaak. Daarna gaat men ofwel een vast bedrag per bepaalde periode vragen, ofwel per klik. In laatste geval betaal je bv het dubbele per klik, en gaat 50% (of een vast bedrag) naar de campagne beheerder. Met de juiste vragen krijg je een beeld van hoe het bedrijf te werk gaat.
 14. Uit eigen test is gebleken dat deeplinks NAAST links naar de hoofdpagina betere seo is. Google aanziet de website dan als relevanter vanwege de brede interesse door andere websites. Maar als je een keuze moet maken, dan kies je voor de hoofdpagina, tenzij deze voldoende (in verhouding) backlinks heeft. En ik zou me niet concentreren op pagerank/trustrank e.d. Pagerank 0-3 doen het betreft bezoekers in de meeste gevallen beter dan pagerank +4. En ik baseer me op +200 domeinnamen in eigendom.
 15. 1. Flash designs zijn niet 100% zoekmachine vriendelijk en laten zo heel wat kansen liggen. 2. Ze zijn bijna zo irritant als popups, omdat de load te lang is en dus niet zo gebruiksvriendelijk. 3. Het geeft weinig mogelijkheden als men achteraf wijzigingen wenst door te voeren. Html, php, en afbeeldingen zijn de ingrediënten voor een zoekmachine vriendelijk webdesign. En als je het gemakkelijk wilt maken voor de opdrachtgever, dan gebruik je php in combinatie met gewone tekstbestanden. Op deze manier heb je lokaal (op de eigen pc) steeds een backup ipv enkel op de server, wat in geval van een serverprobleem voor laatstgenoemde dataverlies zou kunnen betekenen.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept