Jump to content

YT

Junior
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  via een kennis

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  youngentrepreneur.co

Company info

 • Location
  's-Gravenhage
 1. Ik zie het zo... je moet onderaan de ladder beginnen(uitzonderingen daar gelaten)! Goed dat je je idee tot een product hebt ontwikkeld... er zijn zo veel mensen die ideeen hebben en er niets mee doen en of niet weten waar ze moeten beginnen! Zonder achtergrond voor programmeren vind ik dat je het goed hebt gedaan!Keep up the good work! Wellicht zal het een succes worden, welliicht een flop! Maar des al niet te min is het wel een goed begin en je leert er weer veel van wat je mee kan nemen naar je volgende projecten of ter verbetering van je huidige project! Mijn mening : Laat je klant meedenken: Ik zou wel even een button maken op een opvallende locatie waar men feedback kan geven. Laat je klant delen: Is al genoemd maar doorplaatsmogelijkheden zijn inderdaad erg belangrijk. Zorg dat je site uitblinkt: Laat een opvallend, niet schreeuwende logo ontwerpen (of zelf doen) maak gebruik van sites zoals 99designs enzo, wellicht vind je zo iemand met goede ideeen. Ik zou wel wat doen aan de layout, ik vind het iets te simpel. Succes ermee...!!
 2. Je idee is naar mijn mening goed. En hoe vroeger je begint des de eerder je klaar bent. Een consumenten hypotheek is niets voor jou omdat je het pand wilt verhuren en aan verhuur hangen bij een bank andere voorwaarden, w.o. eigen inbreng, planning en verplichte aflossing. Als je wat geld hebt gespaard dan ben je al een stap in de goede richting. Er zijn in NL een paar banken die kleine vastgoedbeleggers financieren. Je moet wel een vast inkomen hebben, ze willen namelijk buiten je eigen vermogen wel iets van zekerheid hebben als je woning leeg staat dat de rekeningen betaald kunnen worden. Als je uiteindelijk een bank vind die interesse heeft zaken met je te doen dan kun je een plan schrijven waarin je beschrijft hoeveel huur je denk te gaan ophalen tegenover je vaste lasten. Met daarbij een meerjarenplan w.o. verbouwing plannen, onderhoud plannen etc. Mijn ervaring is dat je ze moet overtuigen dat je een aanzienlijke meerwaarde haalt uit je verbouwing. Hierbij kunnen, let wel kunnen ze meer dan de standaard 70% E.W. financiering gaan! Bedenk wel dat je vaste lasten niet alleen energie en water zijn. Je hebt ook gemeentebelastingen, verzekering (bij verhuur o.a. opstal en aansprakelijkheid), e.v.t. VVE kosten, onderhoud, waterschapsbelasting. Als je het pand wil gaan verhuren aan 2 studenten die dan de keuken douche en toilet gaan delen dan heb je te maken met kamerverhuur. Om kamerverhuur te bedrijven moet je een vergunning van je gemeente hebben (wordt niet makkelijk verstrekt). Mocht je het wel zo ver schoppen dan zal je verzekering premie omhoog gaan, het is namelijk bij verhuur van woningen erg belangrijk dat je goed verzekerd bent! Daarbij komt dat de banken en verzekeraars niet blij zijn met kamerverhuur objecten, het is namelijk een groter risico. Op dit moment staan de rente's bij de beleggersbanken grofweg tussen de 5.5 en 6.5 procent . Altijd iets hoger als de consumenten hypotheek. Ga altijd van het hoogste uit dan kan het alleen maar meevallen :D. Daarbij komt een stukje aflossing, dit ligt gemiddeld rond de 2%. Voordeel hierbij is dat je een soort van lineaire hypotheek krijgt, ik ben hier zelf voorstander van omdat ik maandelijks vermogender wordt ;) Dit is een beetje het verhaal als je wilt starten als vastgoed belegger, ik ben ook jong begonnen en ik ga er nu weer mee stoppen ;) . Wil weer wat anders :) Succes!!
 3. Wat ik doe met mijn BOG is advertenties plaatsen middels kleine posters op al mijn andere panden. ik vraag gewoon even aan mijn huurder of hij er bezwaar tegen heeft als ik een klein postertje achter zijn raam plak. Wat je ook kunt doen is naar een makelaar stappen en een NO-CURE-NO-PAY afspraak maken. Vaak hoef je dan alleen de plaatsing kosten voor funda te betalen... Maar zoals eerder gezegd voor niets gaat de zon op... ik zou het overigens wel eerst zelf proberen. Succes
 4. Ivm met een project waar aan gewerkt wordt ben ik een aantal opties aan het onderzoeken waarbij geld van anderen veilig weggezet kan worden zonder dat de BV er iets mee te maken heeft en ontvangen rente verdeeld kan worden. Ik heb wel een wat informatie over stichting Derdengelden gevonden maar er staat eigenlijk maar bar weinig over dit onderwerp op internet dus ik vroeg mij af of iemand hier iets over weet. Ik had dit o.a. gevonden maar hier staat dus niet of er nog bepaalde eisen aan gekoppeld zijn. Wat: Een stichting Beheer Derdengelden met per beroepsgroep een daarvoor afgestemde akte. Zo worden voor bepaalde beroepsgroepen (bijvoorbeeld voor advocaten en accountants) de door de beroepsgroep voorgeschreven modellen gebruikt. Hiermee voldoet de stichting altijd aan de daarvoor specifiek geldende regelgeving. Voor Wie: Advocaten, notarissen, deurwaarders, accountants, reisbureaus, incassobureaus en iedere andere dienstverlener die gelden van cliënten in beheer heeft. Advocaten notarissen e.d. snap ik nog wel maar reisbureaus en ieder andere ... beheer heeft??? Ook handig voor mensen die benieuwd zijn ;) of er later iets over willen weten! Alvast bedankt weer!
 5. Beste Forumleden, Kan iemand mij wellicht vertellen hoe het precies zit met een Stichting Derden Gelden? - wat zijn de eisen om zo een stichting te openen? - dient dit beheerd te worden door een rechtspersoon - klopt het dat dit onder toezicht staat van de AFM en DNB? Alvast bedankt voor de reacties! Mvg
 6. GEWELDIG!! Mensen zoals jij daar hou ik van!
 7. Google en het leger des heils hebben blijkbaar ook een bankvergunning. Is het vandaag de dag zo makkelijk om een bankvergunning te kunnen krijgen?
 8. Dat is waar, kruidvat met ohra, trekpleister met ohra... http://www.zibb.nl/10251522/Auto/Auto-nieuws/Auto-nieuwsbericht/CDA-zet-vraagtekens-bij-spaarrekening-Leaseplan.htm Ze zijn er idd mee bezig...
 9. Wat mij opvalt is dat veel bedrijven welke niets met bankzaken te maken hebben spaar mogelijkheden voor consumenten in hun assortiment aanbieden, er dus blijkbaar veel vraag naar spaarders.
 10. Iemand met genoeg kapitaal vinden en betrouwbaar is ook geen makkelijke opgave, maar ik hou wel van een uitdaging! :) Er is in mijn persoonlijke omgeving zelfs de naam google genoemd maar ik betwijfel of die jongens in de VS interesse hebben in een nog niet lopend plan. Ik denk dat ik eerst maar eens alles goed moet uitwerken en veel research doen. Wellicht kan ik dan voor mezelf een beeld creeeren of het uberhaupt een haalbaar plan is.
 11. Bedankt voor je leuke/duidelijke uitleg Manon GJ Dit is voor mij mijn eerste paal in de grond en o.a. vanuit hier wil ik mijn weg gaan bewandelen. Ik ben ook al dagen aan het lezen lezen en nog eens lezen. Ik heb inderdaad (nog) niet voldoende no how over banken, maar gelukkig is het (meeste) wel uit te zoeken. Nu is het niet zo dat ik nooit wat met ze te maken heb want ik ben investeerder in vastgoed en geef hier ook advies over. Dus heb genoeg met ze te maken maar op een andere manier. Ik weet ook niet zo goed waar ik moet beginnen behalve met zo veel mogelijk research doen en dan een plan gaan schrijven. Mijn grootste vraag blijft, ongeacht het feit van dagen googlen wat absoluut geen vergelijkbaar product heeft opgeleverd, of het niet al bestaat of geprobeerd is. En dit is lastig te onderzoeken zonder het idee aan een groot bord te hangen. Het is niet iets wat ik alleen zou willen lanceren, want als veelvoud sta je veel sterker en heb je een veel groter bereik. Maar mocht het zo zijn dat na de research het een reeel idee blijkt te zijn dan wil ik het plan zelf en in samenwerking met een sterke partner wel zo goed mogelijk lanceren. (dus niet verkopen, of in het ergste geval dat iemand anders er mee vandoor gaat) Alle eerste keren zijn het moeilijkste. Een enorm sterke partner, bedoel je daar iemand kapitaal krachtig mee of iemand met veel bank no how en contacten? Alvast bedankt weer alleen voor de inbreng!
 12. Ik zal mij inderdaad eens meer moeten verdiepen in het systeem van de bank en het sparen. Mijn ideale situatie zou zijn --- ik verkoop de spaarvorm aan de consument ---- ik plaats het gespaarde geld bij een bank ----- ik deel mee in een stukje van de rente ook al is het maar een tiende van een procent... maar ja of dit haalbaar is is een tweede... Dit is de ideale situatie omdat je dan toch net wat directer te maken hebt met je klant (de consument) ipv het uitbesteden aan de bank en door hun de rest van het beheer te laten uitvoeren. Een tweede optie is dan een joint venture met een bank waarbij deze als "partner zou figureren" en ik de spaarvorm kan verkopen. Maar dit is denk ik ook een moeilijke situatie want waarom zou een bank met mij als kleine startende ondernemer gaan samenwerken ongeacht het feit dat ze het misschien wel een mooi idee vinden.
 13. Kunnen banken een geheimhoudingsplicht weigeren na te leven? Of anders gezegd een idee mbt een spaarvorm welke je met een bank bespreekt is bijna niet te beschermen.
 14. Beste Bosi333, Met de hele organisatie bedoel je neem ik aan een goed doordacht plan van begin tot eind zeg maar. In welke zin zijn banken voorzichtig met spaarders/sparen? Alvast bedankt weer! Gr.
 15. @jeroenbakker : Bedankt voor de tip ik ga deze eens goed uitpluizen! @Joost Rietveld : Is het niet mogelijk om met banken het e.e.a. te bespreken met een geheimhoudings(plicht)contract? Heb je e.v.t. meer informatie over deze kickback fees, ik ga er vanuit dat verzekeringsorganisaties als ohra enzo toch geen eigen bank hebben maar het ook onderbrengen bij andere banken. Of is Ohra eigendom van een of andere bank? Ik zie de uitdaging wel zitten m.b.t. de flinke klus! :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept