loading
Ga naar inhoud

Online Marketeer

Junior
 • Aantal berichten

  29
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Karma

1

Persoonlijke info

 • Jij bent:
  ondernemer
 • Bedrijfs- of organisatienaam
  Kinderwagensupply.nl
 • Hoe heb je ons gevonden:
  zoekmachine

Registratie

 • Tot welke leeftijdsgroep behoor je?
  25-30
 • Je bent voornamelijk geïnteresseerd in:
  commercie en marketi
 • Welke andere websitesover ondernemerschap en/of innovatie bezoek je regelmatig?
  Geef hier svp een aa

Bedrijfsinfo

Recente activiteiten

 1. Artikel gaat over EU freelancers en krijg ook het vermoeden dat het om fysiek over de grens heen gaan werk gaat. Wij werken decentraal met developers die op locatie in Albanie aan het werk gaan (Gevalletje 1). Gevalletje 2 is daar dan, mogelijk (daar zit het onzekere), een uitzondering op.
 2. Maar even voor de duidelijkheid, wij zijn geen werkgever. Echter, opdrachtgever. Wat zijn dan de vereisten in gevalletje 1 en gevalletje 2? Is daar wellicht een pagina van door de overheid voor een Nederlandse ondernemer in bovengenoemd scenario?
 3. Ha ZZP regel, Ik denk waar het ons vooral om gaat wat er mogelijk is en wat we nodig hebben van de freelancer. Het is toevallig dat ik in 'gevalletje 2' weet dat hij naar Duitsland is vertrokken, in eerste instantie dacht ik dat het om een Albanees ging. Dus wat moeten wij verifiëren? De rest is, lijkt mij, echt aan hen om goed te regelen. We werken immers via het web zonder elkaar fysiek te ontmoeten, dus hoeveel kun je echt 100% weten?
 4. Hallo, Ik werk reeds enkele jaren samen met Developers in Albanië. Werkt voor ons top. De meeste van heen hebben een onderneming waarmee ze samen met ons een Freelance opdracht aangaan. Hier zijn de nodige contracten en NDA documenten ook voor ondertekend. Gevalletje 1 We zien echter ook dat startende Freelancers vaak geen onderneming hebben op locatie. Echter, in Albanie mag je gewoon freelancen tot een bepaald bedrag. Vraag is dan, kunnen we gewoon een freelance contract aangaan met zo'n individu. Gevalletje 2 Daarnaast nog een 2e uniek geval. We kwamen in contact met een junior developer. Hij wil graag starten á 10 euro per uur op factuur incl. Echter, nu we willen starten blijkt deze persoon (tijdelijk) in Duitsland te zijn met een Visum om zo ook de taal te leren etc. Hij heeft daar ook een job. Onze fraalance klus is voor erbij. Hij heeft geen onderneming. Hij heeft onderzoek gedaan en geeft aan dat hij mag freelancen wanneer hij dit aangeeft in Duitsland. Vraag: in dit geval, mogen wij een freelance samenwerking aangaan met deze persoon? Zowel contractueel als vergoeding voelt het wat vreemd. Vandaar de check. Vond het erg complex om hier een duidelijk antwoord op te krijgen, dus ben benieuwd of er hier kenners zijn.
NL

×

Cookies op HigherLevel.nl

Cookies zijn nodig om Higherlevel.nl goed te laten functioneren. Door het gebruik van HigherLevel.nl verklaar je onze voorwaarden te hebben gelezen en te accepteren.

 Meer informatie   Oké