Jump to content

arjens13

Senior
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Arjen
 • Company or organization name
  FoFashion
 • Website address
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  adviseren, kansen creeeren, of gewoon over andere zaken willen hebben
 • My opinion about entrepeneurship
  Het is net een berg, de weg naar boven is een uitdaging.
 1. Leuke topic. En erg interessant om te zien waar men zich mee bezig houdt. Het is lekker divers en leuk om te lezen! Dus allemaal succes en hopelijk volgen er nog meerdere items mbt dit onderwerp!
 2. Veel onderzoek, Kijk eens op de website van de EVD http://www.evd.nl/home/index.asp Neem contact op met de KVK. Ze hebben ook een aardig netwerk. En neems contact op met de Engelse Ambassade. Ik doe bijna hetzelfde maar dan uit Servie eo.
 3. Beste allemaal, Voordat ik mij op de wondere wereld van verzekeringen ga storten mbt het internationaal vervoer. Met mijn bedrijf importeer ik kleding stukken uit Servie eo. en dan voornamelijk in en wat hoger prijs segment. Ben ik erg benieuwd naar ervaringen van mede HL'ers omtrent transport verzekeringen. Ik weet dat je een dergelijke verzekering, bij de freight forwarder kan afnemen. Maar dan ben ik ook benieuwd, of het dan ook verstandig is. Vooral met het oog, op mijn producten die ik wil laten vervoeren. Ik zie jullie adviezen graat tegemoet, en alvast bedankt voor de hulp! grt Arjen
 4. Maar wellicht is haar intentie dat er breed een discussie over haar onderwerpen op gang komt? Want alle internet fora zijn er wel mee bezig. Overal is er discussie gaande. En wordt er over het onderwerp van gedachte gewisseld en over nagedacht.
 5. Je hebt zeker een paar punten, dat is gelijk de kracht maar ook een zwak punt van internet. De anonimiteit. Want je tipt iets aan over jeugd en Hyves ed, het is natuurlijk leuk dat ze zo onderling contacten hebben, en uit bouwen. Maar het kan natuurlijk ook voor vervelende zaken worden gebruikt. Kinderen kunnen zo klasgenootjes het leven zuur maken. Pesten tot en met. Dat zijn ook dingen waar ik over denk, ivm mijn dochter. Want in dit soort zaken, heb je het als slachtoffer, heel erg zwaar en kan het flinke littekens achter laten. Maar probeer dan maar eens te ontdekken, wie de aanstichters zijn. Dit zijn zaken, waar je als ouder zijnde, natuurlijk ook stil bij hoort te staan. Tevens, een forum. Het is natuurlijk heerlijk om je als iemand anders voor te doen. Als een succesvol persoon, met een pracht bedrijf en een gouden toekomst. Terwijl je in het echt, niet eens de middelen hebt, om met een schep een gat in de grond te graven. Ik ben wel van mening, als iemand zich voor doet, als iemand anders. Vroeg of laat, komt de waarheid boven. Dat is afhankelijk van de persoon zijn intelligentie. Maar ja, je hebt overal, natuurlijk rotte eieren tussen zitten. Alleen op het net is het een wat grotere uitdaging om ze te ontdekken. Maar ik vraag mij wel af, hoe het koninklijk huis zich op het internet profileert, Ik las in het stuk van Petra de Boevere, en las dus over het koningshuis van Jordanie. Dat men sociale internet media gebruikt, voor projecten mbt het goede doel. Wellicht is het een tip, voor ons koningshuis, om eens te bekijken, hoe men daar de boel online bestiert en hier ook eens wat mee te doen. Kunnen ze mi ook een inhaalslag maken mbt imago problemen, wat ze nu hebben. Internet is een pracht medium. Het is een basis voor mijn bedrijf. Zorgt er voor dat ik dagelijks met mijn vriendin contact heb. Ik dan contact kan hebben met mijn dochter, die bij haar moeder woont. ik hou er deels mijn sociale contacten mee op pijl. Alleen, moet je er wel voor waken, dat het geen totale controle over je leven gaat krijgen. De buiten wereld is ook lekker, om er te vertoeven.. ;)
 6. Mmmmmm Ik pas nou niet echt in het profiel van Geen stijl, artikel had weer eens een hoog PVV gebral. NIet echt mijn niveau. Maar de vrijspreker, had een mooi stuk. Zelf denk ik dat we er niet teveel tijd aan moeten spenderen. Door recente ontwikkelingen, is de monarchie,zoals we die in Nederland kennen, wel in een kwaad daglicht komen te staan. De aanhang in Nederland brokkelt steeds sneller af, dus ik denk dat het koningshuis, maar eens aan een charme offensief moet gaan beginnen ipv weer een boodschap, die de plank mis slaat.
 7. Niet vreemd, maar dit soort bedrijven zijn er wel. Maar valt er dan ook warehousing onder? Dus het is eigenlijk een bedrijf die gespecialiseerd is in supply chain management, en dan levering aan de eindgebruiker. Ja, denk ik dat je gelijk bij de grote jongens kan aankloppen. Het vroegere Exel, van DHL. Maar ik weet niet in hoeverre zij leveren aan consumenten. Zelfde service heb je waarschijnlijk ook bij TNT. En zo zijn er meerdere spelers..
 8. Inderdaad met pakjes alleen rond brengen, verdien je geen droogbrood meer mee. De concurrentie is zo hevig... Bij de grote jongens wordt er steen en been geklaagd over terug vallende omzetten. Hoewel het stilletjes aan, weer aan trekts]. En verder heb je met veel kleine spelers, ZZP'ers met een bus te maken.. Bijna onmogelijk om hier iets mee te doen. De laatste tijd zijn de wellness producten erg in opkomst, gemakshalve reken ik er ook maar wijn producten onder. De tijd dat wijn alleen maar uit Frankrijk komt.. tja dat is geschiedenis. Nederland, Belgie maar ex oostblok landen en het voormalig Joegoslavie en Balkan regio. Ik zelfs vernomen, dat op de Balkan regio, de betere wijnen worden gemaakt. Laatste is eigenlijk een geheel nieuwe markt in Nederland en ik weet dat er een handelaar, zich met wijnen uit deze regio bezig houdt.. Eigenlijk kan heel Europa, je werk gebied worden.. Maar goed, je zal iets moeten ontwerpen, waarmee je wijn onder goede omstandigheden kan vervoeren. Tuurlijk doosjes passen er genoeg in een Vito ;) Maar, een constructie waarmee wellicht de flessen veiliger kan worden vervoerd. Zonder dat je vracht gaat glijden of nog erger eens een keer omvalt..
 9. Mijn nek haren gaan overeind staan als iemand constant het woord "super" gebruikt... Of fantastisch, constant in verkeerd context gebruiken.. blehhh.. Of ik ben misschien te nuchter... ;)
 10. Geloof mij het went, ben net terug van een reis naar Servie, en had ook nog eens grote problemen met mijn internet en telefoon aansluiting (op werk en prive adres). Bleek in de schakelkast van de centrale iets niet goed te zijn. De oplossing was er binnen 10 minuten. Alleen de weg naar de oplossing... maak er maar 3 weken van.. Eerst weet je niet meer wat je moet doen (dankzij dit voorval ga ik weer terug naar servie, ivm zakelijke tegenslagen mbt dit probleem), dan komt de acceptatie en als laatste genieten van de rust... ;) Nu ben ik weer back online...
 11. Ja politieke partij, die gasten daar blijven ouwehoeren... Niks voor niks overleg cultuur.. Maar succes ermee.. hahaha ja, ze is niet de enige.. ;)
 12. Hey dit is grappig, ik ben dan niet getrouwd. Maar mijn vriendin heeft hetzelfde. Die is nu nog aan het "vergaderen".. Gezien de ontvangen berichten van haar en de partijleider van haar organisatie, neem ik het niet heel serieus.. Maar ik denk dat een topic voor ondernemers met slaap gebrek een schot in de roos is, een van de punten in de lijst van de TS ;)
 13. Ja tuurlijk, soms denk je.. Waar ben ik aan begonnen. En vooral de momenten, dat er wellicht bepaalde (doem) scenario's in je hoofd gaan afspelen. Wat als....... En dan vraag je je af, waar ben ik aan begonnen... En wat je zegt, bij een baas zit je veilig, daar kan je afschuiven.. (vooral lekker met gezeik) :D Maar als ik nu kijk, naar de contacten die ik heb en maak, die zal ik in een normaal werkzaam leven niet of nauwelijks krijgen. Idieen uitwerken, zelfs volgende week, mijn eerste zakenreis. Voel me de koning te rijk. Dit zijn ervaringen die ik bij een baas niet of nauwelijks zal ondervinden. En wat je zegt, morgen is het weer een nieuwe dag. En mag ik mijn agenda zelf weer invullen. heerlijk toch. Zo nu nog mijn sap opdrinken een sigaret en slapen maar. Welterusten! :D
 14. MIcha, je hebt helemaal gelijk.. Ik zit nu berichten te schrijven op een ongekende manier. 's Nachts komen mijn idieen tot leven.. :) Alleen zonder drank, een glas vruchtensap.. Maar ik kan mij helemaal vinden in deze column. En ik ervaar het nu ook. Ben startend, en ik heb nog een hele lange weg te gaan. Ik ben stront eigenwijs, de eerste blauwe plekken zijn er al. Maar het is en blijft genieten. En ja, soms is het waarheid hard en confronterend. maar iedereen maakt fouten he.. Het is natuurlijk wat je er van opsteekt!
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept