Jump to content

George1

Junior
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  anders

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Westland
 1. Ja daar gaan we weer. Ondernemen is toch kansen zien en grijpen. Schildersbedrijven ligt totaal geen markt in waar leuk in is te verdienen, waarom dan starten? Ga lekker in loondienst of start ergens in waarin echt handel zit.
 2. Hai Ferry. Terechte opmerking van je. Deze 1,5 jaar geleden had ik de jongens in feite gewoon zwart in dienst, omdat het aantal uren nog niet noemswaardigwaren. Echter maak ik de laatste 2 maanden een enorme groei door, waardoor dit soort vragen belangrijk worden om verder door te groeien. Groet Sjors
 3. Ik begrijp weinig van de berekening. Kan iemand wat meer duidelijkheid verschaffen?
 4. Beste ondernemers, Ik ben sinds 1,5 jaar eigenaar van een eigen zaak. Hiervoor zend ik studenten uit naar verschillende bedrijven. Nu kan ik een enorm contract sluiten met de plaatselijke supermarkten hier. Echter omdat ik nooit op contractbasis werk, weet ik niet goed welke tarieven ik zal hanteren. Ik heb de volgende vragen: Stel ik wil een student 9 euro laten verdienen, hoeveel kost dit mij, uitgaande van alle werkgeverslasten, per uur? Ik heb hier al wat meer over gezocht maar ik kon niks vinden. Groet George [mod-edit:typo in titel gefixed]
 5. Ok, hartelijk dank Sander. Als ik het goed begrijp de 6000 aangeven, zakelijk. En de 2000 gewoon in de het programma wat beschikbaar is voor iedereen en wat je moet downloaden. Bedankt
 6. Ik kan hier uit ervaring spreken uit de buurt. Dat er toch nog veel mensen liever hun scooter laten repareren bij de dealer. Wel wordt er altijd geklaagd dat er niet goed wordt gecommuniceerd wanneer er iets duurs moet worden vervangen. Dan kom je je scooter ophalen en blijkt ook nog even de achterband a 130 euro te zijn vervangen want hij zag er zo slecht uit. Dus communiceer goed wat het gaat kosten.. ;)
 7. Beste medeondernemers, Ik zit in zo'n zelfde situatie. 2009 was het eerste jaar waarin ik verdient heb met mijn eenmanszaak. 16.000 omzet en 6.000 winst uiteindelijk door wat opstartkosten. Ik heb wel alle kwartalen omzetbelasting afgedragen. Naast de 6000 dit jaar heb ik ook 2000 euro verdient met een bijbaan. Ik blijf nu toch onder het saldo van 10300, wat inhoudt dat je geen IB hoeft te betalen? En bij welke post moet ik de winst opgeven bij het aangifteformulier?? Het is de eerste x dus vandaar;P BVD
 8. Henri, En zal je zelf ook de site aanpassen van klanten aan de hand van jouw analyse mocht de klant dat willen? (Dat begreep ik er even niet uit) Dan biedt je een mooi pakket denk ik.
 9. Ik lees vaak berichten van jou in dit topic Wouter ;)Erg netjes!
 10. Ja hoe denk ik erover? Ik ben zelf 19 jaar, sinds 1 jaar mijn eigen bedrijf. Met succes mag ik wel zeggen. Van jongs af aan handelde ik al in oude brommers. Zette ik een advertentie in de plaatselijke krant om mijn pokemankaarten te verkopen. Momenteel volg ik de studie Commerciele Economie, heb vwo gedaan. Waarom volg ik deze studie? Veel mensen zijn namelijk ondernemers? Maar zijn het ook goede ondernemers? Ik wil heb daarom graag een diploma op zak. Zat verhalen gelezen van ondernemers die failliet gegaan zijn, nooit meer lening krijgen en in de bijstand zitten. Dan is even terug in loondienst niet zo'n slechte.
 11. Leuk om een verhaal te lezen over ook zo'n jonge ondernemer. De naam vind ik echt top gekozen. Thijl.nl, beetje ala Alex. Verder zou ik de bakfiets helemaal laten bestickeren dit valt veel meer op en mensen zullen snel denken, Hee wat is dat voor kar. Succes!
 12. Vaak wanneer er letterlijk wordt overgenomen, staat er wel duidelijk de bron bij meen ik.
 13. Ronny, Begrijp me niet verkeerd. Maar ik dacht uit zijn eerste bericht te lezen dat hij nog geen idee/bedrijf had om voldoende geld mee te verdienen. Soms is een bepaald idee leuk, maar er geld mee verdienen is een tweede. Er genoeg meeverdienen een 3de. Klinkt misschien niet als muziek in de oren van ondernemers, maar uiteindelijk heb je wel de verantwoordelijkheid over gezin en hypotheken en moet je realistisch zijn. Uiteraard blijft ondernemen altijd kriebelen, maar dat kan altijd nog. Wellicht als er wel een perfect en genoeg rendabel idee is. Ik denk ik plaats de reactie toch even.
 14. Wellicht vloeken in de kerk in dit geval. Maar is het niet beter om weer een baan in loondienst te gaan zoeken. (Vooralsnog) lijk je geen bedrijf/businessidee te hebben welke maandelijks genoeg in het laatje brengt om alle lasten van te betalen. Je kunt in loondienst ook meer de rust vinden en wanneer je dan een bedrijf hebt wat wel echt in je levensonderhoud + pensioenopbouw kan voorzien, stap je hierop over.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept