Jump to content

hesselvanoorschot

Junior
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  36-40
 • You are primarily interested in:
  innovatief onderneme
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  De Zaak, de Status

Company info

Vision

 • I'm looking for people who
  online als offline ideeën en creativiteit delen.
 • My opinion about entrepeneurship
  doen!
 • My opinion about innovation
  niets nieuws voor ondernemers ;-)
 1. Ik denk dat je inderdaad mazzel hebt gehad tot nu toe (en misschien nog vele jaren in de toekomst).
 2. Haha, misschien moet ik mijn profielfoto even vervangen door eentje met zo'n laboratoriumjas aan. Maar zonder gekheid, ik noem juist meerdere partijen die diverse oplossingen aanbieden (zonder ons te noemen) omdat het mij gaat om ondernemers een tip te geven over een serieuze jaarlijks terugkerende kostenpost waar ze van denken dat ze die MOETEN betalen. Er zijn dus goede alternatieven.
 3. Het is weer de tijd van het jaar dat de facturen van Buma/Stemra en Sena (of Stichting Service Centrum Auteurs- En Naburige Rechten) weer op de deurmat vallen. Ergernis? Schrikken van het bedrag? Ik weet het niet, als je muziek draait in de winkel of op kantoor en deze muziek komt niet van een leverancier van rechten-inclusieve (ook wel rechtenvrije) muziek dan is de kans inderdaad groot dat je deze rekeningen moet betalen. KAN HET NIET ANDERS? Slimmer werken is energie stoppen in het vinden van rechten-inclusieve muziekleveranciers en het beëindigen van de Buma/Stemra en Sena licentiecontracten! Elke ondernemer die denkt dat een retailer, hotel, supermarkt, showroom en/of kantoorpand zonder muziekprogramma's kan, think again. Achtergrondmuziek heeft een hele belangrijke functie om lawaai in panden te neutraliseren en consumenten een vertrouwd en prettig gevoel mee te geven in uw pand. Dit gezegd hebbende kunnen twee zaken direct "slimmer" aangepakt worden: operationele kosten en de kwaliteit van de muziek. Bel dus eens een rondje muziekleveranciers (Mood Media, Notice, The Music Marketeers, etc.) en vraag naar hun muziekprogramma's waar GEEN Buma/Stemra en Sena licenties voor afgesloten hoeven te worden. Ik weet het, het is pas september, maar hierbij heb je alvast de eerste grote besparing voor 2013 te pakken :-)
 4. until
  In mei 2010 organiseert handelroute.nl Holland=MOBILE. Deze handelsmissie wordt georganiseerd voor Nederlandse ondernemers met internationale ambitie die zich richten op de mobiele sector. Gezamenlijk bezoeken we de Mobile Monday Vancouver Global Summit en laten we ons inspireren door topbedrijven, topondernemers en topuniversiteiten in British Columbia. Vooraf zal een pitchtraining worden verzorgd en op locatie worden netwerkevenementen en matchmaking verzorgd. Inschrijving loopt tot 30 maart 2010 - Meer info... http://www.hollandismobile.com Website Naar website van evenement Organisator Handelsroute.nl Prijs 2250
 5. Dus vanaf nu kun je voor social media vraagstukken ook bij Syntens terecht ! Op 28 april a.s. is er een landelijk simultaan seminar (ben benieuwd).. Check www.syntens.nl/newsreleasesocialmedia
 6. Wie heeft er van agentschap NL (SenterNovem) een private innovatievoucher gekregen? Of wie heeft er vorig jaar een gebruikt? Ervaringen? De grote private innovatievouchers (zie www.privatevouchers.nl) kun je stapelen dus dan kun je behoorlijke onderzoeken en adviestrajecten gesubsidieerd krijgen. Kleine private innovatievouchers zijn niet te stapelen, maar toch ook zo'n €2500 ex BTW per stuk waard. Niet verkeerd.
 7. Kickstarter is heel basic en daardoor aantrekkelijk. Er is een beheerfunctie om voortgang te volgen en je betaalt pas op het moment dat het eindbedrag ook daadwerkelijk behaald wordt (zie faq). Gaat ook lekker snel (projecten tot 90 dagen max).
 8. Hoi Nils, je hebt gelijk. Ik heb dus positieve ervaring met MYC4 en Kickstarter (briljant!) Wi dit weekend als ik even tijd heb tussen het werk door een kijkje nemen op RocketHub. Heeft iemand daar al ervaring mee??
 9. Dit topic is bedoeld voor discussie over bovenstaand(e) evenement(en).
 10. Muziektijdenshetwerk.nl stond gisteren in het PAROOL en - onderdeel van Muziektijdenshetwerk.nl - Tribe of Noise is verkozen tot startup van de week op The Next Web
 11. HIer nog een link naar het artikel in het Parool over Sellaband - iPAROOL
 12. Over crowdfunding gesproken, deze is vrij recent volgens mij: Kachingle
 13. Mocht dat nou in de toekomst weer gebeuren, dan zou ik gewoon een brief (eventueel aangetekend) sturen. Neem aan dat ze daar wel op reageren bij SENA.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept