Jump to content

wpronk

Super Senior
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3

Personal info

 • You are:
  ondernemer
 • Gender
  Male
 • First name
  Wouter
 • Last name
  Pronk
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  51 >
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

 • Location
  Pijnacker
 1. wpronk

  VPB 2019

  Probleem opgelost was een invoer fout saldo vermogen einde boekjaar en begin boekjaar was gelijk :-(
 2. wpronk

  VPB 2019

  Ik zou niet weten waar, jij wel ? De helpdesk heeft bij terug gebeld maar die wist niets inhoudelijk van VPB.
 3. wpronk

  VPB 2019

  2 heb ik aan kunnen passen 3 die staat als schuld op de balans de balans en W&V rekening in deze zan gifte klopt precies De € 4000,-- is van de winstreserve afgehaald. Deze controle check is echter met de W&V rekening die op 0,00 staat en daar door kom ik niet verder Er wordt door dedividend opgave een fiscale winst aan gemaakt waar over VPB wordt berekend Waarom dat is kan tot op heden niemand mij uitleggen. Ik zou vandaag door de helpdesk van de belastingdienst worden terug gebeld dan hoor ik meer waarom er een fiscalewinst wordt aangemaakt.
 4. wpronk

  VPB 2019

  Winstdeling (Dividend) is en uitgaven die staat als schuld op de Balans. Als ik die € 4000,-- dividend als kosten op de W&V rek. zet wordt het min € 4000,-- Terwijl de fiscale winst plus € 4000,-- is." Door de dividenduitkering ad 4.000 wordt een verschil van 8.000 gecreëerd.
 5. wpronk

  VPB 2019

  NIemand ? Waar het mij om gaat is dat ik het vreemd vind dat door het opnemen van een dividenduitkering uitkering een fiscale winst van € 4000,-- wordt gecreëerd waar over ik VPB moet betalend terwijl de winst verliesrekening op € 0,00 staat. Bij deze aangifte komt de Balans en W&V rekening precies overeen met mijn Jaarrekening Wie kan mij uitleggen waarom door het opnemen van een dividend uitkering er een fiscale winst van € 4000,-- ontstaat ? Als ik de dividend uitkering weg laat kan ik wel verder.
 6. wpronk

  VPB 2019

  Ik ben niet bij met VPB 2019 in mijn Belasting Dienst zakelijk : 1 Er kan geen verkorte aangifte worden gedaan 2 Bij de voorzieningen kan de Stamrecht/lijfrente en kosten winstopslag niet afzonderlijk vermeld worden. Deze moet en in het zelfde veld worden ingevoerd 3 Voorts is er een check van saldo fiscale winstberekening + € 4.000,-- Controle winstberekening Winstberekening volgens Winst-en-verliesrekening = € 0 Volgens de de controlecheck zijn de bedragen niet gelijk. Uit te keren Dividend staat toch als schuld op de Balans en niet op de Winst / Verlies rekening ? vpb2019_3.pdf.docx vpb2019_1.pdf
 7. Open Knab Zakelijk via de app tijdelijk alleen voor eenmanszaken). Dus GEEN B.V. , N.V of (web-) winkels
 8. Knab doet alleen nog particulier, bekijk de kosten van ABN/AMRO eens volgens mij kan je daar best wel mee uit de voeten.
 9. Koen Lijkt mij wel , Ja, ook zelfstandige ondernemers gebruiken eHerkenning om zakelijke diensten online af te nemen bij meer dan 400 (overheids)organisaties. De meeste van deze organisaties identificeren bedrijven, waaronder ook eenmanszaken,op basis van KvK-nummer. eHerkenning wordt daarom ook ingezet voor zelfstandige ondernemers die willen inloggen bij deze organisaties.
 10. Arjan, lukt het je wel de jaarcijfers op te maken Balans en Winst / verliesrekening ?
 11. @ Anoniem81 je hebt gelijk nu alleen nog ZZP'ers in 2014 was dat anders toen kon ik als BV nog een zakelijke rekening openen.
 12. KNAB werkt wel zeker met B.V's , ik was een van de eerste zakelijke klanten.
 13. Je kan in outlook ook de ontvangst - en lees bevestiging aanzetten.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept