Jump to content

Luuk_h

Junior
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • First name
  Luuk
 • Last name
  Hansen
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa
 1. Ik kwam nog een leuke marketingkreet tegen op de website [mod-edit: link verwijderd] die ik voor een vriendin aan het bekijken ben. In de pay-off staat Designmeubels, exclusief maar betaalbaar.. die ' maar' doet het 'm... dus de meubels zijn meer betaalbaar dan exclusief? Maar klinkt zo negatief en is niet geschikt voor in marketingkreten.. :P
 2. Ja dat vind ik een goed idee. Om daar verder op door te gaan.. een prijsvraag trekt ook altijd wel...
 3. Een vriendin van mij die werkt bij een meubelwebshop [mod-edit: link verwijderd] die onder andere meubels uit China verkoopt. Zij hebben volgens mij de fabrikant niet het vervoer laten regelen omdat het op de een of andere manier toch te duur zou worden en dit doorberekend zou worden aan de klant. Met ook nog een lange levertijd blijft er anders geen klant meer over :P
 4. Ik ben het hier mee eens.. SEO kost heel veel tijd maar het duurt echt heel lang voordat je resultaat ziet of soms zie je nog ineens resultaat..
 5. Aangezien ik nog niet zo lang op dit forum actief ben zie ik dit onderwerp nu pas. Toevallig heb ik van het weekend een discussie hierover gehad met een vriendin die bij [mod-edit: link verwijderd] werkt. Die webwinkel had ook problemen met leveringen van meubels uit China en in tussentijdse controles was in het begin niet of weinig geinvesteerd met als gevolg ontevreden klanten. Inmiddels worden er wel goede kwaliteitscontroles uitgevoerd die voor de Chineze leveranciers goed te begrijpen zijn en is zo voorkomen dat er naar een andere leverancier overgestapt moest worden. Maarja, de communicatie vraagt zeker in het begin wel zo z'n aandacht!
 6. Ik snap dat idee van die intermediair-achtige site ook niet helemaal. Een assistent moet in het dagelijks leven ook van alle markten thuis zijn en dus ook online. Hoe die dat doet maakt dan inderdaad niet veel uit.
 7. Ik werd bij mijn vorige baan ook regelmatig benaderd door regionale en lokale media om te adverteren. Eigenlijk gebruikten we deze media voornamelijk voor free publicity, maar een paar keer hebben we gebruik gemaakt van een speciale actie van een regionale radiozender rondom een groot evenement (bijv. de Vierdaagse in Nijmegen waardoor meer naar de RTV Gelderland wordt geluisterd). Dan is je bereik al weer een stuk groter en daarnaast hebben we het radiospotje zelf kunnen bewaren. De volgende keer dat we wilden adverteren hadden we hierdoor geen productiekosten. Scheelt toch weer.
 8. Hopelijk is dit onderwerp toch nog een beetje actief.. maar ik ben op dit moment een beetje aan het rondkijken of het interessant is om een webwinkel te starten. Nu was ik een beetje aan het surfen om wat ideeen op te doen en toen zag ik een soort galerie opzet bij [mod-edit: link verwijderd] Zou zo'n opzet daadwerkelijk de verkoop bevorderen of zou het zonde zijn van de investering? Groet Luuk
 9. Ik ben ook nog maar sindskort op dit forum maar wat een informatie!! Hier word ik erg :) van en maakt het geworstel met een ondernemingsplan toch wel draaglijk!
 10. Ja het is saai werk die links maken maar het moet gebeuren.. de website zelf moet eerst helemaal in orde zijn. Anders hebben die advertenties ook weinig zin en haken klanten alsnog af.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept