Jump to content

Ivar.bakker

Junior
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2

Personal info

 • You are:
  ondernemer in spe
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  19-24
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 • Location
  Amsterdam
 1. Nogmaals bedankt voor de reacties. Ik ben vandaag begonnen met een nieuwe site, de oude ligt er dus uit. Wat mij betreft kan dit topic dus ook gesloten worden. Met deze feedback kan ik wel weer even voort ;) Groeten, Ivar
 2. Beste HL'ers, ten eerste wil ik jullie hartelijk bedanken voor alle reacties en kritiek! Ik kan het erg waarderen dat jullie de tijd nemen om het concept eens flink onder de loep te nemen. Ook al irriteer ik wellicht enkele van jullie, jullie komen alsnog met opbouwende kritiek waar ik zeer zeker wat aan heb. De site is inderdaad met Iweb gemaakt, en ik moet zelf ook toegeven dat er nog veel onvolmaaktheden in zitten en dat het er enigszins goedkoop uitziet. Echter, omdat ik mezelf ook wil presenteren als goedkoop (in de goede zin van het woord) en laagdrempelig vond ik dit wel passen. Ik ben wel van plan deze laagdrempeligheid aan te passen tot een wat meer professionele uitstraling. Iweb blijkt niet echt een goede keus, mede door de tekst die snel in plaatjes terecht komt. Het programma heeft daarentegen wel groot gebruiksgemak, is snel en voldoet voor het maken van n stuk of 4 pagina's. Misschien leuk voor een nieuwe discussie...Waarom zou je een moeilijk uitgebreid CMS opzetten als alles wat je wilt ook op de powerpoint manier te maken is? Wat ik te bieden heb en welk probleem ik kan oplossen? Hierbij kan ik me perfect vinden in de beschrijving die Jverhallen gaf. @ JVerhallen: Knap analyseerwerk, het lijkt wel alsof je me gedachten kan lezen!! Dank je voor het articuleren van mijn eigen visie. Voorbeelden van bedrijfsproblemen: Het meedenken over een strategie voor het toetreden tot een nieuwe markt, marktonderzoek, het logistieke proces nalopen en verbeteringen aanbrengen, kwaliteit verhogen door het schrijven van flowcharts en procedures en formulieren, voorraad herindelen of structureren, en hiernaast (en vooral) chaotische operationele zaken zoals het helpen op de beurs, spullen ophalen/wegbrengen en dat soort klusjes waar de ondernemer geen tijd voor heeft. Ik besef heel goed dat ik nog een jonge knakker ben met weinig praktijkervaring. Daarom zie ik mezelf ook meer in de ondersteunende rol en het meedenken. Jong zijn kan een nadeel zijn, maar ook een voordeel. Wij jonkies denken door weinig ervaring en verse theorie op een andere manier, die soms verrassende uitkomsten kan hebben. HL staat in mijn favorieten, dus zo nu en dan zal ik proberen een zinvolle bijdrage te leveren en jullie te overdonderen met al die theoretische kennis :P Tot op het forum!
 3. Omschrijving van je concept: Ik ben begonnen met het aanbieden van ondersteuning en hulp voor de groeiende ondernemer: Ondernemers-Hulp. Vooral technologieondernemers hebben vaak tijd tekort, en kunnen wel een extra paar handen gebruiken voor allerlei zaken, bijvoorbeeld het logistieke gedeelte, processen optimaliseren, internetsite verbeteren, orders inpakken of de huisstijl verbeteren. Hiernaast kan het zijn dat de ondernemer graag eens een nieuwe frisse wind door zijn bedrijf voelt waaien. als je constant met bepaalde zaken bezig bent, verlies je soms de focus of kijk je over oplossingen heen, de bekende bedrijfsblindheid. Omdat ik nu bezig ben met de master Bedrijfskunde op de Vrije Universiteit in Amsterdam, en hiervoor de opleiding Technische Bedrijfskunde heb voltooid, beschik ik over een verse en moderne bulk kennis. Ik ben flexibel inzetbaar en relatief goedkoop. Omschrijf wat je tot nu toe zelf gedaan hebt hiervoor: Ik heb een internetsite gemaakt. Ik heb hierop een google adwords account gezet, waarmee ik op google reclame maak voor de site. Verder kan ik alles in de gaten houden met google analytics. Ik heb een contactformulier rechtstreeks gelinkt aan mijn e-mailadres. Helaas ben ik nog niet te vinden op Google, maar ik heb de site pas vorige week aangemeld. Wat is de uitdaging die je met je concept op wil lossen: Ik heb zelf de behoefte aan de uitdaging om mijn kennis vanuit de schoolbanken toe te passen in bedrijven. Aan de hand van enige ervaring op het gebied van proces-optimalisatie bij MKB heb ik gezien dat dit mij goed bevalt. Ik vind het fantastisch om mee te helpen aan verbetering van een bedrijf, en te zien dat dit bedrijf werkelijk verbetert en groeit. Uitdaging vanuit de markt is, denk ik, de behoefte van ondernemers naar goedkope laagdrempelige ondersteuning bij hun bedrijfsactiviteiten. Vooral bij nieuwe groeiende ondernemingen valt er erg veel te verbeteren en te behalen, en is er vaak te weinig tijd voor dit soort zaken. Hoe is dit anders dan bestaande concepten: Dit concept is niet alleen consulancy, maar ook ondersteuning bij meer operationele zaken. Door de laagdrempeligheid en flexibiliteit denk ik dat dit concept onderscheid maakt met huidige concepten. Wat voor feedback hoop je te krijgen: - Ik zou graag van jullie willen horen wat jullie van dit idee denken? - Ben ik te breed, moet ik meer specialiseren, bijvoorbeeld alleen op bedrijven met tastbaar product? - Wat kan ik verbeteren aan de internetsite? Bedankt!
 4. Wat veel van dat soort 'extreme' sports zaken doen is ook toespitsen op watersport en avontuurlijke sporten als trekking of mountainbiken enzo. Op een of andere manier lijkt dit toch wel gelinkt, vooral bij het snowboarden/surfen. Ik denk dat dit vooral persoonlijk is wat je uiteindelijk kiest, je houdt toch altijd die seizoensgebondenheid. succes!
 5. Leuk product. Ik vind de site als bezoeker te druk. Misschien kan je die voorbeelden van het product na elkaar presenteren, in plaats van drie voorbeelden per 'slide'. Verder zijn de links bovenin de pagina niet zo goed leesbaar, misschien komt het door de schaduw, of omdat het dik gedrukt is. Succes ermee. p.s. een online chatfunctie voor vragen stel ik altijd zeer op prijs!! Dat zou ik erin houden.
 6. Beste Bart, Dat filmpje op je 'Over Bart' pagina...Super. Dat zou ik op de Home-pagina zetten, en af laten spelen als de muis erover heen scrolt. De bezoeker hoeft dan niks te lezen of te zoeken, alle info komt vanzelf langs. Succes!
 7. Sex sells heb ik wel eens gehoord :)
 8. Je zou er zelf wat meer 3D in toe kunnen voegen, dat het wat levendiger wordt. Ik vind het overigens helemaal niet verkeerd, kreeg zelf zoals al eerder gemeld wel zin in een pilsje ;)
 9. Zelf ben ik een fanatiek windsurfer dus ik begrijp precies wat je bedoelt als je het hebt over de alom gevreesde ' winterslaap'. Het plan dat je presenteert lijkt me eerlijk gezegd niet haalbaar. Ten eerste, het probleem met de winter is de kou. Zoals een overdekte skibaan de kou geeft, zou jou hal warmte moeten geven. Dit kost volgens mij ongelofelijk veel energie. Als je nog wind wil genereren zul je turbines neer moeten zetten, extra energie. ten tweede: hoe kan je verschillende watersporten combineren? Kiters en windsurfers hebben wind nodig, golfsurfers hebben juist weer geen wind nodig maar golven. Dan komen de wakeboarders er nog doorheen met een kabelbaan..Of je heb heel veel ruimte nodig, of je zou ze af moeten laten wisselen ofzo. Ten derde: Het lijkt me dat je te weinig klanten trekt om de kosten te kunnen dekken. Ook al zouden alle watersporters willen komen, dan moeten ze eerst een eind reizen omdat het over een specifieke plek gaat. Daarnaast is er altijd een skeptische groep, check bij de comments. Het is wel een heel mooi plan, en ik zou zeker je tweede klant zijn :D
 10. Moeilijk, hoewel een patent ook niet altijd waterdicht is. Genoeg voorbeelden van gevallen waarbij het patent toch niet zo beschermend was als dat het leek. dit kan bv. gebeuren met bedrijven uit andere landen. als je gaat zoeken naar allianties of samenwerkingsverbanden zou ik partners zoeken die geen belang hebben bij jou product, daardoor is de kans dat ze het pikken natuurlijk veel kleiner. Ben benieuwd naar je vorderingen!
 11. Beste high Level'ers Mijn naam is Ivar, ik heb deze site al een tijdje gevolgd, maar nu dan toch eindelijk lid geworden. Ik heb ongeveer een maand geleden een site opgezet om wat extra handen te bieden aan ondernemers. Ik ben erg aan het experimenteren met analytics, google SEO en ik ben er nogal door gefascineerd. Ik heb deze site gemaakt omdat ik het erg leuk vind om naast mijn studie bedrijfskunde wat uitdaging te zoeken en de laatste jaren een passie heb gekregen voor ondernemerschap, vooral innovatie en technologie. Het vrije karakter spreekt me erg aan. Groeten en tot op het forum!!
 12. Hoi Mario, Ik vind dat je site er professioneel uitziet. Mooi gedaan. De banner met het contactformulier leidt wat af, deed me onbewust denken aan een advertentie van google en daardoor kijk je er snel overheen. Ook zou ik de koppen van consultancy en bedrijfsapplicaties groter maken, het zijn immers koppen. Succes ermee, Groet Ivar
 13. Erg leuke documentaire over het leven over 50 jaar. Leuk visueel gecombineerd met bestaande technieken.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept