Jump to content

lroovers

Junior
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

-1

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen

Company info

 1. Die PDF kun je prima invullen met een module, dan kun je zelf via HTML de factuur template opmaken.
 2. Eigenlijk komt het er op neer of je zelf zin hebt om je met de techniek bezig te houden. Als je dat leuk vind en er tijd voor hebt wil je wellicht niet betalen voor services (inclusief de beschibaarheid en beveiliging). Maar als je netjes alle uren berekend en je tijd liever besteed aan ondernemen, dan wil je wellicht gewoon een partij die ervaring heeft met vtiger CRM. Zodat je zelf je ding kunt doen. En dat is dan meteen nog een optie aan je rijtje toe te voegen. Naast gespecialiseerde vtiger hosting, is er nog de optie om vtiger af te nemen bij een gespecialiseerde partij, zodat je ook op het inhoudelijke vlak goed ondersteun kan worden. Eigenlijk geldt dat voor alle software. Leuke discussie. Eens kijken of ik de inspiratie vind om er een blog uit te schrijven. :)
 3. Ik ben wel benieuwd wat je ervaringen nu uiteindelijk zijn met vtiger. Inmiddels zitten we op vtiger versie 7.1 - een flinke verbetering qua look en feel tov eerdere major versies. en stabiel tov 7.0 en 7.01. als je geen zin hebt om te installeren vraag je mij maar even een inlog op een demo omgeving. Ku je vrijblijvend even rondkijken.
 4. Wij koppelen ook Magento aan King business software en aan Microsoft Dynamics Navision... links deleted, geen SPAM aub! Misschien heeft iemand er nog iets aan..
 5. Waarom al die discussie. Als ik een ontwerper betaal voor zijn uren waarom moet ik dan voor het gebruik betalen? Als we zo gaan werken dan wil ik liever naar prestatie betalen. Ofwel als het aantoonbaar is dat het grafisch ontwerp mij meer handel oplevert dan wil ik best veel betalen. Sorry grafici.. dat businessmodel van jullie staat al 8 jaar in de kast wat mij betreft. Maar helder is dat je hierover vooraf afspraken moet maken. en veel mensen realiseren zich niet dat grafici dit soort afspraken in de algemene voorwaarden hebben staan. en ja dan hang je.... Tja wij regelen dat dan aan de inkoopkant. Eigen;lijk geldt: als je hier discussies over hebt heeft een van de partijen het contract niet gelezen. Grafici zouden dit wat mij betreft wel expliciet aan klanten moeten melden, of de keuze moeten bieden (afkopen rechten) om discussies te voorkomen. Als je als klant dan kiest om de rechten niet af te kopen heb je in elk geval voor dit business model gekozen.
 6. vtiger CRM hosted hoeft echt niet zoveel te kosten hoor. Houdt er wel rekening mee dat het topic CRM goed inrichten in je organisatie zodat je er echt van profiteert wel tijd kost. Je kunt daar lang zelf over doen met vallen en opstaan of een ervaren partij inhuren. :-)
 7. inderdaad een beetje suf dat ik niet had gezien dat dit topic al heel oud is. Aan de andere kant is de software wel doorontwikkeld en behoorlijk stabiel geworden. Dus daarmee is het topic ook weer geactualiseerd. :-)
 8. In September 2010 waren wij opgenomen in de top20 snelle groeiers ICT bedrijven van de regio midden Nederland. We zijn eigenlijk nooit zo erg outgoing qua roepen en schreeuwen. Heeft iemand tips hoe je zo'n 'event' optimaal kunt gebruiken in de externe communicatie? We hebben in elk geval een artikel over snelle groeier op de site gezet. Maar wat hadden we nog meer kunnen doen? Wat zouden we nu nog kunnen doen ermee?
 9. vtiger CRM wordt steeds vaker gebrukkt, zowel door kleine als grote organisaties. Vooral omdat het helemaal open source is, in tegentelling tot bijvoorbeeld SugarCRM.[mod-edit:link naar eigen site verwijderd]
 10. Als er dan toch allemaal namen langskomen.. mod-edit: reclame maken voor je eigen site is niet toegestaan CRM software die goed is en gratis? Jammer dat veel mensen dat niet weten.
 11. vtiger CRM is nu echt serieuze software hoor. Als zelfs financiële organisaties vtiger CRM serieus genoeg nemen om te gaan gebruiken...
 12. Gratis seminars over succesvol e-commerce bedrijven met King Business Software, OOSEOO internetmarketing en Vicus eBusiness Solutions. Alleen voor ondernemers die serieus aan de slag willen met online zakendoen. King, OOSEOO en Vicus bieden samen een gebalanceerd totaalpakket om een succes te maken van uw e-commerce organisatie. Zowel commercieel als organisatorisch.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept