Jump to content

JapyDooge

Senior
 • Content Count

  31
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  25-30
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  newventure.nl
  gathe

Company info

 • Location
  Wageningen
 1. Wat lukt je dan precies niet? Ik heb even op de webpagina van OpenCart rondgekeken, maar ik zie daar een zeer duidelijke installatiehandleiding en zelfs screencasts waar e.e.a. wordt toegelicht. http://www.opencart.com/index.php?route=documentation/documentation http://www.opencart.com/index.php?route=documentation/screencast Edit: grr @ Danny ;)
 2. Ik kan me iets voorstellen van een concurrentiebeding, maar volgens mij mag die medewerker toch wel lekker zelf weten wat 'ie doet in z'n vrije tijd? ???
 3. Ik zal morgen eens upgraden, het is op mijn pc op het werk, onder Arch Linux. Overigens lijkt het dus wel te werken (die dubbele pm's kan komen door mijn getest) maar ik kreeg wel heel even die foutmelding te zien.
 4. Hm da's raar, ze worden dus wel verstuurt... Wazigheid, dan lijkt het probleem me in de melding te zitten :D
 5. Ik kan geen PM's sturen en/of beantwoorden met mijn browser (Opera 10.61). Ik zie heel even (een halve seconde ofzo) een popupje in de pagina (rood vierkantje) die aangeeft dat ik over het maximum aantal tekens zit ofzo, ik kan het niet lezen omdat het te snel gaat ;) daarna gaat 'ie terug naar m'n inbox en ben ik m'n bericht kwijt.
 6. Hm, ik zie dat de nieuwsberichten ook niet gevonden worden. Gek genoeg hebben beide pagina's een dubbele slash in de URL, mogelijk dat Google daar over valt aangezien dit geen valide URL is. Er worden wel meer ongeldige characters doorgegeven aan de URL bij deze items, o.a. de vraagtekens, &-tekens komen er ook gewoon in. Mocht je ontwikkelaar gebruik maken van PHP dan moet hij eens kijken naar urlencode() aangezien de tekst in de URL's alleen als visuele optie aanwezig is. Daarnaast raad ik aan de dubbele slash uit de URL te halen.
 7. Mogelijke lettertypes kan inderdaad wel een probleem zijn, je zou iets kunnen doen met de Google Web Fonts: http://www.google.com/webfonts Wat de uitlijning betreft, tsja, da's een kwestie van met CSS spelen :)
 8. Tipje: Ik zou er voor kiezen om de tekst in de blokken bovenaan als echte tekst te weergeven ipv in een plaatje. Dit zorgt er voor dat zoekmachines ook die teksten meenemen in hun crawl :) Edit: ik zie dat je dat op meer pagina's hebt gedaan, o.a. de portfoliopagina.
 9. Nice, ik doe ook wel eens dat soort acties op kleine niet-serieuze schaal... Zoals andere URL's in USB web buttons stoppen:
 10. Ja, dus? Dat is toch geen probleem? Zoek even op NDA groet Joost Ahja duidelijk, die heb ik er zelf ook genoeg moeten tekenen (facepalm). >;( Bedankt voor de info :) ik kan weer even vooruit! Mocht iemand nog tips, op of aanmerkingen hebben, dan zijn die altijd welkom!
 11. Dan zou die verklaring voor het hele bedrijf moeten gelden (en dus de persoon waar ik mee spreek moeten tekenen namens het bedrijf)? Maar dat weerhoud ze er nog niet van om een trucje zoals ik in m'n TS beschrijf uit te voeren, mochten ze dat willen proberen. Kijk perfect zou zijn als ik er een patent op zou hebben, maar dat is veel te duur. Bedankt voor je reactie!
 12. Mijn excuses voor deze bump, maar heeft echt niemand geen flauw idee? :D
 13. Rustig maar, het komt vaak zat voor dat er met goedgekeurde producten wat mis is. Bij mijn ouders ging er ook een waterkoker in de fik, dat was gewoon een Princess ding van de lokale Blokker. Edit: wups, sneller refreshen na lezen, was @ lampje :P
 14. Ik heb enorm veel goede dingen gehoort over http://www.reginacoeli.nl/ . Niet heel goedkoop, wel een hele goede methode met razendsnel resultaat. Onze Duitse directeur leerde er in 2 weken bijna perfect Nederlands spreken met vrijwel geen voorkennis. :)
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept