Jump to content

Berto

Super Senior
 • Posts

  167
 • Joined

 • Last visited

Reputation

16

Personal info

Register

 • What age group do you belong to?
  41-45
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  Geef hier svp een aa

Company info

Recent activities

 1. Zojuist vernomen dat een beurs eind april in Duitsland is verschoven naar oktober Deze beurs is altijd goed voor een redelijk deel van mijn omzet in het voorjaar echter dat loop ik nu mis terwijl de voorraden voor de beurs al wel zijn aangeschaft. Nadeel van verschuiving naar oktober is dat deze vrij kort volgt op een andere belangrijke beurs eind september en de klant op zo`n korte termijn niet 2x z`n geld uitgeeft, + het feit dat de beurs dan na het vliegseizoen plaatsvind waardoor er standaard al minder verkocht word dan voor het vliegseizoen.
 2. Weet niet of dat al aan de orde is geweest maar als al die eerste infomails in de spambox worden gezet dan moet er ergens in zo`n mail toch iets verstopt zitten wat het spamfilter oppikt? Als dat gevonden kan worden en dat zit niet in de factuur mail zou je hier dan niet iets mee kunnen? Kan dit dan aangevoerd worden dat dit bewust er in is gezet zodat de ontvanger deze mail 'mist' en 7 dagen later een factuur toegestuurd krijgt en dus vast zit aan een abonnement omdat hij niet binnen 7 dagen opgezegd heeft?
 3. Ik zit mezelf even af te vragen over het volgende. Is 'klopt' ook een rechtsgeldige bevestiging zoals 'ja'? Ik ben namelijk ook door hun gecontacteerd op 05-09-2019, was wezen surfen en onderweg werd ik door ze gebeld. Normaliter kap ik telefonische verkoop snel af kost me teveel tijd en gezeur en daar heb ik helemaal geen zin in, maar op 1 of andere manier (nog helemaal 'zen' van het surfen denk ik) heb ik dit gesprek laten begaan. Het was in elk geval een vrouw die ik aan de lijn had met een mooi verhaal waar ik verder in meeging dan ik normaal zou doen. Ik was me er wel van bewust dat ik geen 'ja' moest zeggen op de diverse vragen en heb daar dan ook 'klopt' op gereageerd. Ook zei wilde een mail sturen en hiervoor heb ik een mailadres die ik 'misbruik' voor spam, het verhaal liep op het einde ook wat vlugger dan in het begin en ik was gevat en vroeg uiteindelijk wat het mij zou gaan kosten. Toen kreeg ik een 'x' bedrag te horen en heb toen direct duidelijk gemaakt dat ik geen interesse had, geen mail wilde ontvangen en verder niet mee lastig gevallen wilde worden door hun. Heb nooit een mail van ze gekregen, ook niet in de spam en dus ook niet een factuur of iets dergelijks. Gelukkig maar als ik dit zo allemaal lees. Maar nu vraag ik me even af in deze, stel ze zouden gaan knippen en plakken, is een 'klopt' dan net zo rechtsgeldig als 'ja'? Sommige vragen zijn namelijk niet echt met 'klopt' te beantwoorden maar vaak willen ze je gegevens controleren en als je daar dan 'ja' op antwoord dan zouden ze dat zomaar ergens anders voor kunnen gebruiken. Met 'klopt' kunnen ze veel minder mijn inziens. Of is dit een verkeerde gedachtegang...
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept