Jump to content

AnthonyKuipers

Junior
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0

Personal info

 • You are:
  adviseur
 • Gender
  Male
 • How did you find us:
  zoekmachine

Register

 • What age group do you belong to?
  31-35
 • You are primarily interested in:
  ondernemen algemeen
 • Which other websites about entrepreneurship and / or innovation do you visit regularly?
  hallo.kvk.nl/hallo
 1. Ik zou jullie nog op de hoogte houden van mijn bestelling. Op 11 oktober heb ik visitekaartjes en flyers besteld. Deze bestelling had ik binnen 4 dagen al in huis! De visitekaartjes en flyers waren echt van uitstekende kwaliteit. Flyerzone is echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar goed en goedkoop drukwerk. Groeten, Anthony Mod edit: verwijzing verwijderd
 2. Bedankt voor jullie reacties. Ik heb vandaag visitekaartjes en flyers bij Flyerzone besteld. Ik werd persoonlijk te woord gestaan door een van de medewerkers. Ik ben zeer benieuwd naar de kwaliteit en zal jullie hiervan op de hoogte houden. Groeten, Anthony
 3. Ik ben woonachtig in Rotterdam en ben op zoek naar een betaalbare online drukker met hoogwaardig drukwerk bij mij in de buurt. Na een aantal online drukkers bezocht te hebben, ben ik uiteindelijk bij Flyerzone.nl terecht gekomen. Mijn eerste indruk is positief. Heeft iemand ervaringen met deze online drukker?
 4. Ik vond het ook erg leuk en interessant om te zien. Ik ga zeker volgende week weer kijken. Ook een aanrader voor andere ondernemers.
 5. Yeah, dat levert tenminste échte fans op ;) Met al dit soort trucjes verliest deze "leuke feature" van Facebook snel aan waarde... Daar ben ik het niet mee eens. Meestal zijn dit wel gewoon mensen die iets willen kopen. Anders zullen zij niet op vind ik leuk klikken. Wat moeten ze anders met een kortingsbon van bijvoorbeeld 10% op ...
 6. Mijn naam is Anthony Kuipers. Ik ben 19 jaar oud en ben nu sinds 2 jaar de algemeen directeur van een online winkel die ik in 2009 heb opgericht. Ik denk dat dit forum mij goed kan helpen met bepaalde vraagstukken waar ik zelf niet uit kan komen. Ook hoop ik andere jonge (maar natuurlijk ook oudere) ondernemers te helpen. Heb je vragen, stuur mij gerust een persoonlijk bericht. Ik zal kijken of ik je kan helpen!
 7. Een andere leuke manier om er voor te zorgen dat mensen je facebook pagina gaan liken, is het gebruik maken van een speciale iFrame. Een iFrame wat er voor zorgt dat wanneer een klant op"" vind ik leuk" klikt dat hij of zij een speciale unieke kortingscode ontvangt. Er zijn veel mensen die even je facebook pagina willen liken voor een leuke kortingscode of een gratis product.
 8. Het is natuurlijk ook wat je doelgroep is. Is je doelgroep "bedrijven"? Dan kan je beter op websites als linkedin, facebook en twitter gaan zitten. Is je doelgroep, jonge jongens en meisjes, dan is het verstandig om actief te zijn op hyves. Voor elk bedrijf is het dus anders. Toch bedankt voor de tip.
 9. Bedankt Gert van Oort voor het openen van dit topic!
 10. Ook SEO-Moz is een handige site voor online marketing. http://www.seomoz.org/
 11. Mocht je niet veel geld te besteden hebben is het misschien slim om af en toe de aanbiedingen van de Ikea, leenbakker of Xenos in de gaten te houden. Zij hebben vaak keurige bureaustoelen van goede kwaliteit voor lage prijzen.
 12. Ik gebruik, net als velen denk ik, een Iphone. 100den applicaties die je uitstekend kunt gebruiken voor je onderneming. Ik heb een applicatie die volledig geintegreerd is in mijn online shop. Zo kan ik precies de orders bekijken die geplaatst zijn, welke producten op voorraad zijn, wie mijn nieuwe klanten zijn. Ook kan ik gemakkelijk mailtjes beantwoorden en tweets plaatsen. Ik denk dat ik niet gemakkelijk zonder een smartphone kan! Het is dus sterk aan te raden.
 13. Ik gebruik persoonlijk Dell en Apple. Dell voor de online marketing en voor de vormgeving van m'n website gebruik ik Apple
 14. Dit is misschien een interesante link voor jullie: Waarom je dom bent als je Google + niet gaat gebruiken: Link
 15. Weet wel waar je aan begint. Volgens mij heeft albert.nl jaren lang verlies gedraaid, en nu na jaren lang online te zijn maakt het bedrijf pas winst. Het is dus een lastige markt. Als arberthein het met moeite lukt, dan moet je afvragen of jij het ook kunt.
EN

×

Cookies on HigherLevel.nl

Cookies are necessary for Higherlevel.nl to function properly. By using HigherLevel.nl you declare to have read and accepted our terms and conditions.

 More information   I accept